Lazio beleeft bij 'Nederlands' Bologna slechte generale voor duel met Feyenoord

• 📰 NUsport
  • 22 sec. here

Lazio heeft vrijdagavond een slechte generale beleefd voor het Champions League-thuisduel met Feyenoord van dinsdag. De ploeg verloor bij het Nederlands getinte Bologna met 1-0. Atlético Madrid ging onderuit bij Las Palmas, terwijl Paris Saint-Germain won van Montpellier.

Bij Bologna stonden Sam Beukema en Joshua Zirkzee in de basis. De laatstgenoemde was belangrijk bij het doelpunt van de thuisploeg. Op aangeven van de Nederlandse spits schoot Lewis Ferguson in de 46ste minuut de enige goal van de wedstrijd binnen. Lazio noteerde meer schoten dan de thuisploeg, maar kwam niet tot scoren. Daardoor leed de ploeg na drie competiezeges op rij weer eens puntenverlies. De ploeg van Sarri staat op de teleurstellende achtste plek in de Serie A.

De ploeg van Diego Simeone, in de Champions League ook tegenstander van Feyenoord, kwam dankzij Álvaro Morata nog wel terug tot 2-1. De spits tikte knap een voorzet van Rodrigo Riquelme binnen. Verder kwam de ploeg uit Madrid ondanks een aantal grote kansen niet. De verrassende nederlaag is een dure voor Atlético. De ploeg kon net als koplopers Real Madrid en Girona op 28 punten komen, maar bleef op 25 punten steken.

/  🏆 2. in NL

'Manhoef maakte indruk bij Feyenoord en ook op mensen binnen Feyenoord'Million Manhoef staat er goed op binnen Feyenoord, zo laat Martijn Krabbendam weten. De Voetbal International-verslaggever laat zich in de podcast De Derde Helft lovend uit over de veelzijdige speler van Vitesse.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

Volwassen spelende Zirkzee wil Lazio met knikkende knieën naar Feyenoord te sturenADVERTORIAL – Na het bekervoetbal is het vrijdag weer tijd om ons te gaan richten op de wedstrijden in de competitie in binnen- en buitenland. In Italië wordt de wedstrijd tussen het Nederlands getinte FC Bologna en SS Lazio afgewerkt. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.

Uitblinker Zirkzee speelt hoofdrol in mislukte Feyenoord-generale LazioLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Feyenoord-opponent Lazio kent mede door belangrijke Zirkzee slechte generaleLazio heeft in aanloop naar het Champions League-duel met Feyenoord een aardige tik te verwerken gekregen. De ploeg van trainer Maurizio Sarri verloor met 1-0 bij Bologna dankzij een treffer in de eerste minuut na rust. Joshua Zirkzee speelde een belangrijke rol door de assist te leveren op de winnende treffer van Lewis Ferguson.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Eerste keeper van officieus Nederlands vrouwenvoetbalelftal overledenGien van Maanen is op 87-jarige leeftijd overleden. De Utrechtse was keeper van het eerste officieuze Nederlandse voetbalvrouwenelftal én van de Nederlandse handbalvrouwen.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

102 trucks met noodhulp Gaza in • Nederlands gezin vast in Noord-GazaVolg hier de laatste ontwikkelingen in de oorlog tussen Hamas en Israël.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »