Gigantische blunder Kortsmit bezorgt De Graafschap zege op NAC

• 📰 VI_nl
  • 70 sec. here
  • News: 31%

In de Keuken Kampioen Divisie werden vrijdagavond drie wedstrijden afgewerkt. De Graafschap won na een gigantische flater van NAC Breda-doelman Roy Kortsmit.

In de Keuken Kampioen Divisie werden vrijdagavond drie wedstrijden afgewerkt. De Graafschap won na een gigantische flater van NAC Breda-doelman Roy Kortsmit. Martijn Kaars toonde weer eens aan on fire te zijn en schoot Helmond Sport de subtop van de ranglijst in.Het mooie affiche van de vrijdagavond in de Keuken Kampioen Divisie was de strijd tussen volksclubs De Graafschap en NAC Breda. Op een volle Vijverberg gingen beide ploegen met elkaar de strijd aan.

Na de hervatting nam De Graafschap het heft in handen. De Superboeren zochten naar een opening. Verder dan een poging van Alexander Büttner kwam de thuisploeg niet. De vleugelverdediger kwam ondertussen goed weg met een gele kaart, na een harde charge op Aimé Omgba. Victor Wernersson stichtte even later aan de andere kant het enige gevaar van NAC.In de tweede helft probeerden beide ploegen er een attractiever schouwspel van te maken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Na een goede seizoenstart is VVV-Venlo weggezakt naar het rechterrijtje van de ranglijst. In De Koel moesten de Limburgers de weg omhoog weer terugvinden. Trainer Rick Kruys zag zijn ploeg in de eerste helft ook goed van start gaan. Binnen een minuut loste Soulyman Allouch al het eerste waarschuwingsschot.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen.Op slag van rust was het aan de andere kant wél raak. Jayden Addai schoot Jong AZ brutaal op voorsprong. VVV toonde echter veerkracht, want in de tweede helft richtte het zich op. Robin Lathouwers bracht de thuisploeg met een rake knal van afstand weer op gelijke hoogte met de Alkmaarders.

/  🏆 6. in NL

Live: De Graafschap - NAC Breda, Vrijdag 3 november 2023De complete wedstrijdpagina van De Graafschap tegen NAC Breda (Eerste Divisie) op Voetbalzone. Met een voor- en nabeschouwing, opstellingen, scoreverloop, teamanalyse en reacties van onze bezoekers.
Bron: voetbalzonenl - 🏆 16. / 51 Lees verder »

Gigantische last van schouders bij Ajax-fans: 'We kunnen weer ademen'Ajax heeft voor het eerst sinds 12 augustus een zege gepakt en daar zijn de Amsterdamse fans maar wat blij mee. Een ware opluchting is het, voor de spelers, staf en de fans. Online kunnen fans weer ademhalen en hopen ze dat deze weg doorgezet wordt.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »

'Ajax zet gigantische stap om uit institutionele en sportieve crisis te komen'Dat Ajax donderdagavond voor het eerst sinds 12 augustus tegen FC Volendam (2-0) weer een wedstrijd in de Eredivisie wist te winnen, is ook de buitenlandse media niet ontgaan. 'Ajax kan nog winnen', is te lezen, terwijl vanuit Duitsland met bewondering is gekeken naar het optreden van doelman Diant Ramaj.

NAC tijdelijk gestaakt: 'KNVB, denk nou niet dat je hier vanaf komt'De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen de Graafschap en NAC Breda is na ongeveer twintig minuten tijdelijk gestaakt.

NAC tijdelijk gestaakt: 'Marianne van Leeuwen, meebetalen!'De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen de Graafschap en NAC Breda is na ongeveer twintig minuten tijdelijk gestaakt.

Billy Joel gaat door in Madison Square Garden tot 150e concertZanger Billy Joel gaat door met zijn maandelijkse concerten in Madison Square Garden tot hij 150 keer in de gigantische zaal in New York heeft gespeeld. Het laatste concert in de reeks, die al jaren loopt, zal zijn op 25 juli 2024. De zanger is dan 75 jaar oud. Joel is de eerste artiest ooit die deze bijzondere mijlpaal bereikt.
Bron: RTLBoulevard - 🏆 19. / 51 Lees verder »