Groenen en Martens plaatsen zich met PSG voor beslissende play-off om kampioenschap

• 📰 NOSsport
  • 20 sec. here

In de halve finale van de dit seizoen geïntroduceerde play-offs verslaat PSG stadgenoot Paris FC na strafschoppen.

Jackie Groenen en Lieke Martens hebben zich met Paris Saint-Germain geplaatst voor de finale om het Franse landskampioenschap. In de halve finale van de dit seizoen geïntroduceerde play-offs versloeg PSG stadgenoot Paris FC na strafschoppen. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2. Bij PSG begon Groenen in de basis. Martens maakte direct na rust haar opwachting, toen PSG al met 1-0 achter stond.

PSG was beter in de chaotische slotfase, maar het slotoffensief leverde ondanks levensgrote kansen geen treffer op. De wedstrijd werd beslist na strafschoppen, die PSG beter nam dan Paris FC . Martens schoot de vierde penalty hard in de rechterhoek. Jean-Michel Aulas, voormalig voorzitter van Olympique Lyon, is het brein achter de nieuwe play-offs om de landstitel in Frankrijk.

/  🏆 12. in NL

Groenen en Martens plaatsen zich met PSG voor beslissende play-off om kampioenschapIn de halve finale van de dit seizoen geïntroduceerde play-offs verslaat PSG stadgenoot Paris FC na strafschoppen.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Egurrola en Van de Donk naar CL-finale na zege op Martens en GroenenDaniëlle van de Donk en Damaris Egurrola hebben zondag met Olympique Lyonnais de finale van de Champions League bereikt, ten koste van Paris Saint-Germain. Tegen de ploeg van Jackie Groenen en Lieke Martens werd het 1-2.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Egurrola en Van de Donk doen Groenen en Martens pijn met sensationele comebackTien minuten voor tijd staat het nog 2-0 voor PSG in de halve finale van de Champions League, maar binnen enkele minuten draait Lyon de wedstrijd om en wint het met 3-2.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Lieke Martens bezorgt PSG Vrouwen bekerwinst, Brugts kampioen met BarçaLieke Martens heeft Paris Saint-Germain Vrouwen zaterdag aan de Franse bekerwinst geholpen. De Oranje-international maakte de winnende goal bij de 1-0-zege op FC Fleury. Esmee Brugts stelde met FC Barcelona in Spanje de landstitel veilig.

Xavi en Enrique, Barcelona-PSG maçı hakkında konuştuBarcelona'nın antrenörü Xavi ve PSG'nin antrenörü Enrique, Barcelona-PSG maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
Bron: VoetbalPrimeur - 🏆 20. / 51 Lees verder »