Egurrola en Van de Donk doen Groenen en Martens pijn met sensationele comeback

• 📰 NOSsport
  • 25 sec. here

De voetbalsters van Olympique Lyonnais hebben de eerste wedstrijd van het Franse onderonsje met Paris Saint-Germain in de halve finales van de Champions League op spectaculaire wijze gewonnen. Met nog tien minuten te gaan in de reguliere speeltijd had PSG, de ploeg van Oranje-internationals Jackie Groenen en Lieke Martens, een comfortabele 0-2 voorsprong. Toch ging het nog mis voor PSG.

Beide ploegen troffen elkaar al drie keer eerder dit seizoen en Lyon bleef ongeslagen in al die duels. De ploeg van Egurrola en Van de Donk won de Franse Supercup ten koste van PSG en ging ook met de punten aan de haal in de eerste competitiewedstrijd tussen beide teams. In februari werd het in de competitie 1-1. Na de doelpunten van Katoto viel alles vlak voor tijd alsnog de kant van Lyon op. Kadidiatou Diani opende het bal door met een bekeken puntertje de 1-2 op het bord te zetten.

/  🏆 12. in NL

Egurrola en Van de Donk doen Groenen en Martens pijn met sensationele comebackTien minuten voor tijd staat het nog 2-0 voor PSG in de halve finale van de Champions League, maar binnen enkele minuten draait Lyon de wedstrijd om en wint het met 3-2.
Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »

Van de Donk en Egurrola blijven dromen en horen bij beste vier van EuropaLees meer
Bron: VI_nl - 🏆 6. / 63 Lees verder »

Oranje mist naast Van Domselaar en Miedema ook Martens en GroenenLees meer

Van de Donk draagt met assist bij aan zege Lyon, City wint ondanks eigen goal CasparijLyon scoort voor de zevende keer minstens vijf keer in één wedstrijd. Het City van Kerstin Casparij wint de stadsderby, ondanks een eigen doelpunt van de Oranje-international.

Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Champions League-avontuur Ajax voorbij • Van de Donk wel naar halve finalesAjax speelt de return tegen Chelsea in de kwartfinale van de Champions League voor vrouwen. Het probeert een 0-3 nederlaag weg te poetsen.