Finale van het WK darts tussen twee Lukes

• 10 min. at publisher
  • News: 43%

Sport Nieuws

WK Darts,Finale,Lukes

De finale van het WK darts gaat tussen twee Lukes , die elkaars tegenpolen zijn. De piepjonge Littler (16) staat onbevreesd op het podium en smult van pizza's en kebab. Humphries (28) werd recentelijk topfit en overwon in een verleden angstaanvallen die het einde van zijn carrière hadden kunnen betekenen. In een Britse pub gooiden de finalisten van het WK vier jaar geleden al eens een paar pijlen.

De een was 12 jaar en net middelbare scholier, de ander 24 jaar en iets zwaarlijviger dan tegenwoordig. Arm in arm poseerden ze voor een dartbord. Luke 'The Nuke' Littler en 'Cool Hand Luke' Humphries maken vanavond in Alexandra Palace in Noord-Londen uit wie de beste darter van de wereld is. De 16-jarige debutant tegen de laatst overgebleven wereldtopper in het toernooi. De zorgeloos snackende tiener tegen de sportende dartsprof. Luke versus Luke. Zowel Littler als Humphries werd jeugdwereldkampioen, maar daar houdt de vergelijking wel o

WK Darts Finale Lukes Littler Humphries Alexandra Palace Noord-Londen Darter

/  🏆 5. in NL

Finale van het WK darts tussen twee LukesDe finale van het WK darts gaat tussen twee Lukes, die elkaars tegenpolen zijn. De piepjonge Littler (16) staat onbevreesd op het podium en smult van pizza's en kebab. Humphries (28) werd recentelijk topfit en overwon in een verleden angstaanvallen die het einde van zijn carrière hadden kunnen betekenen.
Bron: NOSsport - 🏆 12. / 59 Lees verder »

Bekijk het programma van het WK darts met Van Gerwen en Littler in kwartfinalesHet WK darts in Londen nadert de finaleronden. Een overzicht van het speelschema in Alexandra Palace, met Michael van Gerwen als enige Nederlander in de race.
Bron: NUsport - 🏆 2. / 68 Lees verder »

Van Barneveld: 'Dat ik Littler’s idool ben interesseert me helemaal niets'Bekijk hier de overwinning van Raymond van Barneveld op Jim Williams in de derde ronde van het WK darts.

Littler (16) kan Van Gerwen uit boeken schrijven: 'Grootste dartstalent ooit'De zestienjarige Luke Littler verslaat Rob Cross in de halve finales van het WK darts en is de jongste finalist ooit.

Humphries naar halve finales WK • Williams dolgelukkig na zege op Van GerwenLees hier alles terug over de kwartfinales van het WK darts, waarin Michael van Gerwen uitgeschakeld werd door Scott Williams. Vier Engelsen plaatsten zich voor de halve finales

Bron: NOS - 🏆 5. / 63 Lees verder »