İpoh, 'İpoh', 'Pemandu', 'Tahan', 'Jspt Perak', 'Op Mabuk'

İpoh, 'İpoh'

Tiga pemandu mabuk ditahan

TIGA pemandu lelaki ditahan selepas didapati memandu dalam keadaan di bawah pengaruh alkohol dalam Op Mabuk yang dijalankan di Jalan Sultan Idris Shah di Ipoh semalam hingga pagi hari ini.

26.2.2020

ipoh Tiga pemandu lelaki ditahan selepas didapati memandu dalam keadaan di bawah pengaruh alkohol dalam Op Mabuk yang dijalankan di Jalan Sultan Idris Shah di Ipoh semalam hingga pagi hari ini.

TIGA pemandu lelaki ditahan selepas didapati memandu dalam keadaan di bawah pengaruh alkohol dalam Op Mabuk yang dijalankan di Jalan Sultan Idris Shah di Ipoh semalam hingga pagi hari ini.

“Mereka itu dikesan memandu dalam keadaan mabuk dalam pemeriksaan awal yang dilakukan.Abd Aziz berkata, selain itu sebanyak 15 saman turut dikeluarkan kepada pengguna jalan raya atas pelbagai kesalahan.Artikel ini disiarkan pada : Rabu, 26 Februari 2020 @ 11:25 PM



Read more: Harian Metro

Hmmmm..tu myvi kan? Ke slh nmpk.. Bakal2 pembunuh orang awam haziq_meyer Dia sudah datang ipoh Traffic Policemen should post pics of drunk drivers like this more! Semua, termasuklah yg melayu mabok tu jugak Babi 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Saman 50K penjara 10 tahun Antor balik tanah air dia. Wuhan Buang kerakyatan mereka

Sita kereta, revoke license Dan denda jail serta 20 ribu... kasi minum lagi.. arak tak habis lg ..

7 beranak rentung dalam kebakaran di Membakut | The Malaysian InsightMangsa terdiri daripada ibu bersama tiga anak lelaki dan tiga anak perempuan. 😮😢😭

Trio possible killer masukkan dlm lokap Sepatutnya kilang arak mesti di tutup dahulu Esok lusa keluar lah tu D4P-PH out, pemandu mabuk ke dalam? Elok le tahan.. kite bakorr ajee.. Selamat Polis tahan, kalau tak mcam2 bole jdi Pegi ucap terima kasih kat Abg Polis tu

Dua tertuduh kes LTTE dibebas [METROTV]SELEPAS lebih empat bulan ditahan di penjara atas pertuduhan berkaitan kumpulan pengganas Harimau Pembebasan Tamil Eelam (LTTE), Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Seremban Jaya P Gunasekaren dan pemandu teksi V Balamurugan dilepas serta dibebaskan oleh Mahkamah Tinggi berasingan di Kuala Lumpur. PDRM tengokkan dorang even tlepas.. Lutong pon dh tak boleh cari makan dh lepas ni. HAHAHHAAA.. Kita kena tumbangkn dap sbb ni la , pnyokong pgganas dilepas !

Pasangan suami isteri dipenjara, denda kerana palsukan dokumen | The Malaysian InsightTertuduh berdepan tiga pertuduhan memalsukan dokumen untuk mendapatkan tender Jabatan Pendidikan Negeri Sabah.

Anak pemandu lori sampah terbaik STPMpengkalanhulu Anak kepada pemandu lori sampah dianugerahkan Pelajar Terbaik Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia (STPM) 2019 bagi kategori bawah 40 (B40). Giler... Siap ade kategori B40... Mmg kema asing ikut darjat ke skrng Ank2 terengganu sume bijak2 tp syg keadaan negeri x setaraf dgn pencapaian ank2 terengganu ni semua dr segi taraf hidup.. Yg mne pnh tgok, tinggal n rase je taw mcm mne khidupan seharian dkt terengganu ni mcm mne. aduh..tak perlu la nak bgtau org..bapa dia kerja apa..jji halal..tp kn klu yg keje best2 anak kelaut msti malu..huhu

Suspek cabul jururawat dicekuplangkawi Selepas 17 jam diburu, suspek samun dan cabul terhadap seorang jururawat di Padang Matsirat di Langkawi, ditahan semalam.

Kes simbah asid, dua lelaki ditahanDUA lelaki ditahan malam tadi berkaitan kes seorang sarjan polis melecur selepas disimbah asid di depan rumahnya di Taman Mahkota Putra, Bandar Indera Mahkota di Kuantan pada Isnin lalu.



Horrified by clip of polluted river, Environment minister demands immediate action

COMMENT | Muhyiddin’s grand plan to stay in power

Rafidah slams premature removal of 'competent women' from GLCs

Hanya bayar harga juadah sahaja

Machang MP appointed as MPOB chairperson

MCO: PJ police to use FRU personnel at roadblocks

YOURSAY | Is there such a thing as a ‘moderate’ Malay?

Write Comment

Thank you for your comment.
Please try again later.

Latest News

News

27 February 2020, Thursday News

Previous news

Isteri ditalak kena tinggal berasingan

Next news

Bawa cangkul, besi untuk menyamun