Malaysia, Kuala Lumpur, Perarakan, Pembangkang, Parlimen, Koronavirus, Covid-19, Xnstp

Malaysia, Kuala Lumpur

Perhimpunan pembangkang tidak akan ubah keputusan tangguh Parlimen | Harian Metro

#kualalumpur Tindakan beberapa Ahli Parlimen pembangkang berarak ke bangunan Parlimen meskipun mengetahui sidang hari ini ditangguhkan adalah perbuatan yang disengajakan walaupun mereka sedar ia tidak akan mengubah keputusan itu.

2/8/2021 5:10:00 PM

kualalumpur Tindakan beberapa Ahli Parlimen pembangkang berarak ke bangunan Parlimen meskipun mengetahui sidang hari ini ditangguhkan adalah perbuatan yang disengajakan walaupun mereka sedar ia tidak akan mengubah keputusan itu.

Kuala Lumpur : Tindakan beberapa Ahli Parlimen pembangkang berarak ke bangunan Parlimen meskipun mengetahui Mesyuarat Khas Penggal Ketiga Parlimen ke-14 hari ini ditangguhkan adalah perbuatan yang disengajakan walaupun mereka sedar ia tidak akan mengubah keputusan itu.

Read more: Harian Metro »

Petrol stations, eateries, convenience stores can open until midnight, says Hisham

KUALA LUMPUR: Petrol stations, eateries and convenience stores will soon be allowed to operate from 6am to 12am, said Senior Minister Datuk Seri Hishammuddin Hussein.

AimanAirin2 lori dah sampai,,bertaburan ler semua.cara dia bertaburan yg gaya sikit Haraplah lepas ni Harian Metro tak keluarkan berita... *pihak polis menerima kertas siasatan berhubung pematuhan SOP parti pembangkang...* saman je!... Kumpul2 mcm ni tak kena saman ke?....langgar SOP Kluster parti pembangkang.... Dy org juga bincang Kat parlimen covid ni cpt merebak... skrng dy org sendiri x bagi contoh... Cam ni ke na jadi pemimpin otw... Emmmm.... Sapa sbenar mangsa keadaan...

Sengaja nak buat provokasi nak tunjuk dia org ada 'numbers' .. 107 org je! YMKuAzmi3 Perangai penghuni rimba Dulu Kini N Selamanya Di musim pendemic - tindakan yg tidak matang langsung . Rakyat memerhatikan mgkin depa anggap rkyat suka la kot tgk depa Labu...Labu...kenapa dgn wakil2 RAKYAT ni?¿?¿ Kan dah kata...mereka ni berebut2 kuasa...yg jadi mangsa RAKYAT lah...bergaduh sesama sendiri.... Ya tak ya lah...

Keputusan tangguh Parlimen perlu bebas politik - MHC | Harian Metrokualalumpur covid19 Keputusan untuk menangguhkan Mesyuarat Khas Parlimen perlu mengambil kira pandangan daripada aspek sains dan kesihatan awam tanpa pengaruh politik Buka je.. Ambil berkat sorang sikit cobit.

Happy Anniversary my grandpa!! That’s literally their office? Yes sidang tangguh tapi tak mana cakap Parlimen langsung tak boleh masuk? Ingat MP takda kerja lain Dasar kerajaan kecut telur! KerajaanTumbang

Ahli parlimen pembangkang berarak menuju Parlimen | Harian MetroKualaLumpur Cubaan beberapa ahli parlimen untuk masuk ke laluan menuju Parlimen menerusi Bulatan Bank Negara dihalang polis Pasukan Simpanan Persekutuan (FRU). Biarkan mereka!!! Nak jugak tgk depa larat ke tak jalan dari situ ke bangunan parlimen. Jauh gak tu. Hahaha ini semua menyusahkan frontliner.lancau! Bangang betul la...

107 ahli Parlimen pembangkang akan disiasat, kata polis | The Malaysian InsightMereka dipanggil untuk bantu siasatan kes perhimpunan yang melanggar peraturan pencegahan penyakit dan Akta Perhimpunan Aman 2012, kata polis. Nak dapat 'shopping' list of those 107 huhu Akan dibubar serta merta Melalui persetujuan ydpa

UPKO kutuk tindakan tangguh sidang Parlimen - Utusan DigitalSekiranya lebih 10 ahli Parlimen UMNO bertindak sebegitu bermakna Perdana Menteri sudah kehilangan sokongan majoriti ahli-ahli Parlimen dan kerajaan pasti akan tumbang

Perlu tangguh dua minggu aktiviti Parlimen - Kementerian Kesihatan - Utusan DigitalUMnasional Parlimen KementerianKesihatan covid Pergerakan kes di sekitar kawasan Parlimen yang berkemungkinan boleh menyebabkan pendedahan kepada individu lain manakala ramai dalam kalangan yang hadir ke Parlimen dikategorikan sebagai warga emas dan… Masjid pun bnyk warga emas serta tinggi risiko tapi knp masih dibuka?

Sidang Parlimen tangguh, Ordinan Darurat tergantung - Utusan DigitalSidang Parlimen tangguh, Ordinan Darurat tergantung