'شوهرم با چاقو بینی‌ام را برید' - BBC News فارسی

21/05/1399 07:37:00 ب.ظ

'شوهرم با چاقو بینی‌ام را برید'

خشونت خانگی نسبت به زنان در افغانستان بسیار رایج است. صندوق جمعیت سازمان ملل متحد با استناد به یک نظرسنجی ملی می‌گوید ۸۷ درصد از زنان افغانستان در طول زندگی خود دست کم یک بار خشونت فیزیکی، جنسی یا روانی را تجربه می‌کنند. در بدترین نمونه‌ها، با اسید یا چاقو به زنان حمله می‌شود و عاملین این جنایت اغلب همسر یا یکی دیگر از بستگان آن‌ها هستند. این گزارش حاوی تصاویر و توصیف‌های خشنی است که ممکن است برای برخی ناراحت‌کننده باشد. او به پزشکانی که مشغول تعویض پانسمانش بودند، گفت: "از این که بینی‌ام دوباره بینی‌ام ترمیم شده خوشحالم.

در بدترین نمونه‌ها زنان با اسید یا چاقو مورد حمله قرار می‌گیرند و عاملین این جنایت‌ها اغلب همسر یا یکی دیگر از بستگان آن‌ها هستند.

زرقا به بی‌بی‌سی اجازه داد روند بهبودش را دنبال کند و در مصاحبه‌هایش از خشونت خانگی همسرش که در نهایت به حمله وحشیانه با چاقو ختم شد، حرف زد. زرقا در طول سه ساعت جراحی روی بینی‌اش بیدار بود. او را به طور موضعی بیهوش کرده بودند.

زرقا اولین بیماری نیست که دکتر زلمی این عمل را رویش انجام داده. طی نزدیک به ده سال گذشته، او ده‌ها زن افغان را که صورت‌ آن‌ها به دست همسر، پدر یا برادرشان مورد حمله قرار گرفته و از شکل افتاده‌، درمان کرده است. headtopics.com

وقتی زرقا بچه بود، عمو/کاکایش او را به شوهر داد. خودش می‌گوید: " آن زمان خیلی کوچک بودم و هیچ چیز در مورد زندگی و ازدواج نمی‌دانستم." زرقا علاوه بر این بعد فهمیده که شوهرش خواهران خود را هم در خانه لت و کوب میکرد.

ادامه مطلب:
BBC NEWS فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

رئیسی: پیشرفت موشکی کشور با تهدید دشمن متوقف نخواهد شد

رئیس جمهوری گفت: صنایع دفاعی و موشکی در ایران بومی شده است و وارداتی نیست. ادامه مطلب >>

ترامپ: اگر در انتخابات برنده شوم در مدت یک ماه با ایران به توافق می‌رسیمدونالد ترامپ، رییس‌جمهوری آمریکا گفت درصورتی‌که در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیروز شود، جمهوری اسلامی در عرض مدت یک‌ماه با دولت ایالات متحده به توافق خواهد رسید.

اولین پرونده حجاب اجباری و تحمیل خشونت به زنان در دادگاه بین‌المللی لاهه

درگیری معترضان به انتخاب مجدد لوکاشنکو با پلیس در بلاروس - BBC News فارسیبا اعلام نتایج احتمالی انتخابات بلاروس، معترضان به انتخاب مجدد الکساندر لوکاشنکو، به خیابان‌های شهرها ریختند و با پلیس ضدشورش درگیر شدند. هنوز نتایج قطعی اعلام نشده اما تلویزیون دولتی این کشور خبر از پیروزی احتمالی آقای لوکاشنکو داده است.

حمله فتاح به رقبا با ژست فسادستیزی؛ احمدی‌نژاد دیگری در راه است؟

دولت با همکاری قوای دیگر، به دنبال گشایش در اقتصاد و معیشت مردم استرئیس‌جمهور با اشاره به ضرورت حفظ انسجام و همگرایی قوای سه گانه در راستای حل و فصل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و مقابله با تحریم و توطئه دشمنان، تاکید کرد: دولت با همکاری قوای دیگر، به دنبال گشایش در اقتصاد و معیشت مردم است و نخواهیم گذاشت توطئه دشمنان به ثمر بنشیند.

پرزیدنت ترامپ: در صورت پیروزی در انتخابات نوامبر،‌ طی یک ماه با ایران معامله خواهم کرد♦️ پرزیدنت ترامپ: در صورت پیروزی در انتخابات نوامبر،‌ طی یک ماه با ایران معامله خواهم کرد ▪️پرزیدنت ترامپ گفت: بزرگترین آرزوی آنها در جهان این است که جو بایدن برنده شود، زیرا در آن حالت، آنها مالك اين كشور مى شوند.