هفتهنامه اکونومیست وضعیت هزینه زندگی در ۱۷۳ شهر جهان را بررسی کرده است. براساس این گزارش تلآویو گرانترین شهر جهان شده است. تهران با جهش ۵۰ پلهای از برلین سبقت گرفته است. زوریخ، پرجمعیتترین شهر سوئیس که مهمترین قطب اقتصادی این کشور نیز محسوب میشود در رتبه چهارمین...
زوریخ، پرجمعیتترین شهر سوئیس که مهمترین قطب اقتصادی این کشور نیز محسوب میشود در رتبه چهارمین شهر گران جهان قرار گرفته است. نیویورک، از پرجمعیتترین شهرهای ایالات متحده آمریکا و یکی از مهمترین قطبهای فرهنگی، سیاسی و اقتصادی نه تنها آمریکا، بلکه جهان محسوب میشود. شهری که نبض بورس جهان در آن میتپد، در رتبه ششم گرانترین شهرهای جهان در سال ۲۰۲۱ قرار داشته است.
کپنهاگ، پایتخت دانمارک هشتمین شهر گران جهان در لیست مجله اکونومیست به لحاظ شاخصهای زندگی است. گرچه نام توکیو، پایتخت ژاپن برخلاف سالهای گذشته در سال ۲۰۲۱ دیگر در میان ده شهر گران جهان دیده نمیشود، اما اوساکا، دیگر کلانشهر ژاپن در رتبه دهم لیست گرانترین شهرهای جهان قرار گرفته است. اوساکا با بیش از ۱۹ میلیون نفر جمعیت، دهمین منطقه شهری بزرگ جهان هم محسوب میشود و مهمترین مرکز مالی ژاپن است.
برلین، پایتخت آلمان با سقوط ۸ پلهای به نسبت سال ۲۰۲۰ در رتبه ۵۰ لیست اکونومیست در سال جاری جای گرفت و در میان شش شهر آلمان، ارزانترین شهر این کشور برای زندگی بوده است.
رقابت منهای متانت | بهناز شیربانی
این روزها کمتر فردی را میتوان پیدا کرد که مخاطب پلتفرمهای ایرانی نباشد. چند سالی است از ایجاد پلتفرمهای داخلی میگذرد و سالها پیش کمتر کسی متوجه ظرفیتهای این بخش بود و ابعاد ساختاری پلتفرمها بهمرور آنقدر وسعت پیدا کرد تا به رقیبی جدی برای رسانه ملی بدل شد. اما شاید حدسزدن این موضوع که زمانی این مدیوم مخاطب گستردهای پیدا کند کمی عجیب به نظر میرسید. آغاز ساختوساز در پلتفرمهای داخلی با آزمون و خطاهایی همراه بود و بسیاری بر این باور بودند که عدم آگاهی از فضای فرهنگی و سرمایهگذاری صرف روی چهرههای مشهور و البته نبود آشنایی کافی با ساخت سریال برای طیف گستردهای از مردم، پاشنه آشیل این بسترهای اینترنتی محسوب میشد؛ نقصی که بهمرور مرتفع شد و شبکه نمایش خانگی بیش از هر چیز به دلیل نیاز جامعه به تکنولوژی روز و پاسخ به انحصار سریالسازی در تلویزیون به مسیرش ادامه داد. اما کشمکشهای شبکه نمایش خانگی و صداوسیما تنها به جدال دو سال اخیر ختم نمیشود. میتوان ریشه این اختلاف را در زمانی جستوجو کرد که بسیاری متوجه این واقعیت شدند که با قدرتگرفتن شبکه نمایش خانگی، مدیریت افکار عمومی از دستشان خارج شده و حالا زمانی است که باید وارد صحنه شوند. ادامه مطلب >>
خیلی وقتها یخچالمان خالی است، میوه مال خانههای لاکچری است
ترکیه ششمین کشور جهان با بالاترین مقاومت در برابر کرونا شدترکیه در رتبه ششم فهرست کشورهای دارای بالاترین مقاومت در برابر نوع ویروس کووید-19 قرار گرفت. - خبرگزاری آناتولی
رافائل گروسی: احتمال رسیدن به توافق وجود دارد، اما زمان باقیمانده «کم» است🔺 رافائل گروسی : احتمال رسیدن به توافق وجود دارد، اما زمان باقیمانده «کم» است ▪ به گفته مدیرکل آژانس، غنیسازی بیشتر توسط جمهوری اسلامی و راهاندازی نسل جدید سانتریفیوژها، بازگشت به توافق را دشوار کرده است. ⬇ بیشتر بخوانید: واقعاً آینده گان به این خیمه شب بازان و دلقکانِ و سیاست بازانِ دنیایِ مسخرهٌ امروز با چه دیدی خواهند نگریست؟ چرا مردم عادی جوامع و ممالک باید اسیر تصمیمات مسخرهٌ چنین موجودات بی پرنسیب و بی ریشه ای باشند؟ احترام به زندگانیِ کوتاه و فقط یکبارهٌ مردمِ اسیر ایران به کجا رفته ؟؟؟ با اینها به نتیجه مسالمت آمیز نمی رسید. اینها به مردم خود رحم نمی کنند. دیوار کج را فقط شماها می توانید خراب کنید والا آوار میشود سرتان.
اکسپرس: نقش اتحادیه اروپا در مذاکرات هستهای ایران «ناچیز» استدر حالی که اتحادیه اروپا تلاش میکند وانمود کند نقشی محوری در مذاکرات احیای توافق هستهای موسوم به «برجام» بازی میکند، کارشناسان میگویند اروپا تاثیری
حکم محکومین در بخش اول پرونده «کرسنت» در مرحله اجرای احکام استقوه قضائیه اعلام کرد که حکم محکومین در بخش اول پرونده کرسنت صادر شده و در مرحله اجرا است.
اسرائیل ممکن است علیه ایران دست به «اقدام نظامی یکجانبه» بزندهمزمان با ادامه مذاکرات وین برای احیای «برجام»، مقامات اسرائیل به قدرتهای جهانی هشدار دادند که لغو تحریمها علیه ایران میتواند اسرائیل را به «اقدام نظامی بيست ساله ميخواد دست به اقدام بزنه، خب بزنه اين گوى و اين ميدان جرعتشو نداره خخخخ چه غلطها. با چشم برهم زدنی اسرائیل با موشکهای ایرانی که رو آنها فیکس کرده به غبار تبدیل خواهد شد. پس گوز گوز نکن و از چند وقت باقی مانده روز شمار نابودیت لذت ببر.