ژیو وانگ: دانشگاه پرینستون برای «حفظ روابط سیاسی‌اش با ایران» من را تنها گذاشت

03/10/1400 07:53:00 ب.ظ

▪️ژیو_وانگ که پس از سال‌ها حبس در ایران در جریان تبادل زندانیان آزاد شد، با طرح این ادعا که دانشگاه پرینستون برای «حفظ روابط سیاسی‌اش با ایران» او را تنها گذاشت تا در زندان اوین «بپوسد»، از مقامات این دانشگاه به دادگاه شکایت کرده است

ژیو وانگ، پژوهشگر آمریکایی دانشگاه پرینستون که پس از سال‌ها حبس در ایران در جریان تبادل زندانیان آزاد شد، از مقامات این دانشگاه به دادگاه شکایت کرده است چرا که به گفته او دانشگاه پرینستون برای «حفظ روابط سیاسی‌اش با ایران» او را تنها گذاشت تا در زندان اوین «بپوسد.» اشتراک چاپ ژیو وانگ، پژوهشگر آمریکایی دانشگاه پرینستون که پس از سال‌ها حبس در ایران در جریان تبادل...

اشتراک چاپ ژیو وانگ، پژوهشگر آمریکایی دانشگاه پرینستون که پس از سال‌ها حبس در ایران در جریان تبادل زندانیان آزاد شد، با طرح این ادعا که دانشگاه پرینستون برای «حفظ روابط سیاسی‌اش با ایران» او را تنها گذاشت تا در زندان اوین «بپوسد»، از مقامات این دانشگاه به دادگاه شکایت کرده است.

نشریه واشینگتن فری بیکن در گزارشی با اشاره به متن شکایت ثبت شده می‌نویسد، ژیو وانگ دانشگاه پرینستون را متهم کرده در زمانی که در ایران گرفتار شد، کار زیادی برای آزادی او نکرد. بر اساس این گزارش، آقای وانگ همچنین از حسین موسویان دیپلمات پیشین جمهوری اسلامی که در این دانشگاه فعالیت می‌کند، و برخی دیگر از کارکنان دانشگاه پرینستون که با دولت ایران ارتباط دارند، به عنوان کسانی نام برده که «عمدا تصمیم گرفتند» اقدام مهمی برای پیگیری وضعیت او و آزادی‌اش انجام نشود.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

همدلی سربازان ترکیه با کودکان زلزله‌زده

وزارت دفاع ملی ترکیه تصاویر بازی و همدلی سربازان کشور با کودکان در مناطق زلزله‌زده را به اشتراک گذاشت. - خبرگزاری آناتولی ادامه مطلب >>

Loading news...
Failed to load news.

دعوت رئیس دانشگاه تهران از مراجع شیعه برای افتتاح دفتر نمایندگی در این دانشگاهرئیس دانشگاه تهران در دیدار با مراجع تقلید شیعه در شهر قم ضمن اعلام خبر راه‌اندازی مرکز «تبادلات حوزه و دانشگاه» از آن‌ها خواست که در این دانشگاه دفتر نمایندگی به راه بیندازند. گام نخست: تبدیل دانشگاه به طویله: تاسیس مسجد در دانشگاه. گام دوم: تبدیل دانشگاه به مقر تحرکات آخوند پدوفیل و برده فروش.

پژوهشگر آمریکایی که در ایران زندانی بود از دانشگاه پرینستون شکایت کردژیائو وانگ، پژوهشگر آمریکایی که پس از حبس در ایران از طریق تبادل زندانی آزاد شد می‌گوید دانشگاه پرینستون برای آزادی او تلاشی نکرده و به همین دلیل علیه این دانشگاه شکایت کرده است.

زن‌کشی در ملایر؛ مردی همسرش را با بنزین در حمام سوزاند

پژوهش در زمینهٔ کشاورزی پایا در آفریقا برای مقابله با تغییرات اقلیمیمزرعه و کانون کشاورزی هوشمند این دانشگاه براساس فناوری و تحلیل داده‌ها بنا شده و استارتآپ آ‌ن نیز به کشاورزان مشاوره می‌دهد و به یاری پهپاد آنها را از بروز آفات و هجوم حشرات موذی یا کمبود منابع آب باخبر می‌کند.

درگیری با پلیس در تظاهرات مخالفان مقررات کرونایی در مونیخ | DW | 23.12.2021در تظاهرات اعلام‌نشده مخالفان واکسیناسیون و محدودیت‌های کرونایی در مونیخ آلمان ۵۰۰۰ نفر شرکت کردند. حدود ۵۰۰ پلیس برای مهار این تظاهرات وارد عمل شدند. در حمله تظاهرکنندگان به پلیس و نمایندگان رسانه‌ها تعدادی زخمی شدند. وضعیت موجود نشان دهنده عدم اعتماد مردم به حکومت هاست

اعتراض معلمان در ده‌ها شهر ایران؛ «جو امنیتی» در تهران، «برخورد خشونت‌آمیز» در شیرازمعلمان در ده‌ها شهر ایران روز پنج‌شنبه، دوم دی‌ماه، در اعتراض به تصویب «ناقص» طرح رتبه‌بندی این صنف بار دیگر تجمع کردند. بی هویت های اسلام زده معلم نــــــــــــــــــه اموزگار علم نـــــــــــــــــــه دانش مدرس نـــــــــــــــــه دانش گستر مدرسه نـــــــــــــــــه اموزشگاه حوضه نـــــــــــــه دانش سرا دانشگاه محصل نــــــــــــــه دانش اموز تحصیلات نــــــــــــــــه دانش اموخته همه افزار وموره های اسرائیل اند زنتو گاییدم نیوشا 🍆😂بیتا😂