دادگاهی در شهر ولانس مردی که در هشتم ژوئن به صورت امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه در جنوب شرقی کشور سیلی زد را به چهار ماه زندان محکوم کرده است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، دامین ت. باید به دلیل سیلی بر رخ رئیسجمهوری فرانسه چهار ماه را در زندان سپری کند. این جوان ۲۸ ساله از آن زمان به بعد در بازداشت بهسر میبرد.
او گفت که با این حرکت میخواست"نارضایتی" خود از سیاست مکرون را نشان دهد.
دادستان عمل این فرد را"خشونتی عمدی" علیه رئیسجمهوری نامید و خواستار ۱۸ ماه حبس برای او طی محاکمهای سریع شد. این فرد تا کنون پروندهای نداشته و برای پلیس ناشناخته بود. دادستان به دامین ت. که در دادگاه با تیشرتی سبز حضور یافت گفت، سیلی به صورت رئیسجمهوری عملی"کاملا غیر قابل قبول" بوده و او متهم به"اعمال خشونت علیه یک مقام دولتی" است.دادستانی کل قبلا در لیون اعلام کرده بود که در جریان بازجویی گرایش این فرد به"جنبش جلیقهزردها"ی فرانسه و راستگرایان افراطی روشن شده بود.
متهم گفت، وقتی روز سهشنبه در میان جمعیت با مکرون مواجه شد"بدون قصد قبلی" به صورت او سیلی زد. او که از جمله بیکاران فرانسه است گفت، بدون تعلقی حزبی شریک"اعتقادات سیاسی دست راستیها یا راستگرایان افراطی" است. headtopics.
ادامه مطلب:
dw_persian » حالا یکی بیاد به یکی از این بی سواد های جنایتکار کشیده بزنه! من دیدم نوشته بود هجده ماه زندان خب کمتر دزدی کنین از مردم... هذا الرئيس الفرنسي الحقير البائس يظن بان الناس سوف ينسون بكل سهولة هذا المشهد المضحك و المحرج دست سیلی زده گر از بوسیدن است بهترین کار را کرد ...❤
بیداد گرانی در فاصله دو انتخابات؛ قدرت خرید ایرانیها در چهار سال گذشته چقدر کم شد؟بسیاری از افرادی که بر بیفایده بودن شرکت در انتخابات ریاست جمهوری ایران تاکید دارند از گرانی و کاهش قدرت خود در چهار سال گذشته گلایه دارند. اما مطابق آمار رسمی نهادهای دولتی ایران، در فاصله دو انتخابات ریاست جمهوری ایران چه بر سر قیمت کالاهای اساسی و قدرت خرید مردم آمده است؟ رأى بى رأى خيلي قسم به خاك پاك ايران، قسم به قلب و سر متلاشى شده شهيدان آبان، قسم به غَمِ در چشمان پدران داغدار، قسم به داغ دل مادران داغدار، قسم به آه ملتى اسير و گرفتار، كه حتى اگر قيامت هم بشود رأى نمى دهيم. رأى من سرنگونى نظام اشغالگر و تروريستى جمهورى اسلامى است.
بازداشت ۲ نفر در یورش نیروهای سپاه به روستایی در سیستان و بلوچستان
روسیه در اعتراض به پیراهن تیم ملی اوکراین به یوفا نامه نوشتمسئولان فوتبال روسیه در این نامه اعلام کردند که پیراهن تیم ملی فوتبال اوکراین مغایر با اصول اساسی یوفا به شمار میرود.
آیا قوانین ایران در مورد مهریه در ازدواجهای ثبت شده در اروپا صادق است؟احوال شخصیه ایرانیان (از جمله نکاح) تابع قوانین ایران هستند و اگر شوهر ایرانی باشد مهریه قابل مطالبه است. مستنبط از ماده ٧ قانون مدنی و فصل تابعیت همان قانون
حماس ضمن هشدار به اسرائیل در غزه رژه نظامی برگزار کردگروه حماس تهدید کرده است که برگزاری «راهپیمایی پرچمها» در شرق بیتالمقدس میتواند آغازگر موج جدیدی از درگیریها با اسرائیل باشد. گروهك تروريستى حماس
واکنشها به گردهمایی تبلیغاتی ابراهیم رئیسی و حامیانش در اهوازفردا کسی نناله خوزستان قرمز شد تو پیک کرونا.. چون لایق دوستی با کرونا هستیم به خاطر خایه مالی یه آخوند منتشر کنید. از ایرانیان بخواهیم سوال بپرسند. از اصلاحطلبان بخواهیم شفاف به مردم پاسخ دهند. اصلاح_طلب_بگو پاسخ شفافسازی