پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول: واکسن‌های کرونا، رشد اقتصاد جهانی را افزایش می‌دهند

09/11/1399 04:20 ب.ظ

پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول: واکسن‌های کرونا، رشد اقتصاد جهانی را افزایش می‌دهند این واکسن‌ها مانع همه‌گیری ویروس_کرونا می‌شوند و به دولت‌ها اجازه می‌دهد تا ضمن لغو محدودیت‌های ناشی از بیماری کووید ۱۹، بازگشت به فعالیت‌های عادی اقتصادی را تشویق کنند

صدای آمریکا یک سازمان بین المللی خبری و رسانه ای است که از خاورمیانه تا شرق آسیا و اروپا را تحت پوشش قرار داده است. به پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، توزیع گسترده واکسن‌های کووید ۱۹ در کشورهای مختلف، بهبود اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۱ را تقویت می‌کند.

به گفته این‌ سازمان، پس از جنگ جهانی دوم، سال ۲۰۲۰ بدترین سال از نظر رشد اقتصاد جهانی بود و بیماری کووید ۱۹ باعث سقوط ۳.۵ درصدی این شاخص بین‌ المللی شد. با این حال به پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، این روند منفی با گسترش واکسن‌های کووید ۱۹ متوقف می‌شود و موجب رشد ۵.۵ درصدی اقتصاد جهانی می‌شود.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، این پیش‌بینی از برآورد ۵.۲ درصدی صندوق بین‌المللی پول در ماه اکتبر بهتر است، و سریعترین میزان رشد اقتصاد جهانی از هنگام بازگشت از بحران مالی سال ۲۰۱۰ محسوب می‌شود. این واکسن‌ها مانع همه‌گیری ویروس کرونا می‌شوند و به دولت‌ها اجازه می‌دهد تا ضمن لغو محدودیت‌های ناشی از بیماری کووید ۱۹، بازگشت به فعالیت‌های عادی اقتصادی را تشویق کنند.

یکی دیگر از عوامل بهبود رشد اقتصاد جهانی، برنامه‌های محرک اقتصادی در آمریکا و ژاپن، در اواخر سال میلادی گذشته بود.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

هشدار نماینده آمریکایی به صندوق بین‌المللی پول درباره پرداخت وام به ایراناستیو ومک نماینده جمهوری‌خواه آمریکایی شنبه 6 فوریه 2021 درباره پرداخت وام به ایران به صندوق

خواسته‌های همتی از بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پولرئیس‌ کل بانک مرکزی ضمن تاکید بر برخورد منصفانه و فارغ از فشارهای سیاسی بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول در حمایت مالی از کشورهای عضو، گسترش همکاری‌ها در زمینه انتقال دانش فنی تولید واکسن و توزیع عادلانه آن و تأمین سرمایه و اعطاء منابع برای توسعه کشورهای کم درآمد را خواستار شد. چشم :/

گزارش صندوق بین‌المللی پول؛ آیا چشم‌انداز رشد اقتصادی در جهان روشن است؟به گفته اقتصاددانان صندوق بین المللی پول بحران اقتصادی سال گذشته در صورت عدم اختصاص کمک های گسترده اقتصادی به شرکت‌ها و مصرف‌کنندگان می‌توانست «سه برابر» بدتر از آنچه روی داد باشد. Ecologic_Rojava's account has been withheld in Turkey in response to a legal demand. Learn more.

پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول از تورم 39 درصدی ایران در سال 1400صندوق بین‌المللی پول در تازه‌ترین گزارش خود، تورم ایران در سال 1400 را 39 درصد، پیش‌بینی کرد.این

صندوق بین المللی پول: بهبود اقتصاد خارومیانه در سال ۲۰۲۲ بستگی به واکسن دارددر میان کشورهای منطقه، اسرائیل و امارات متحده عربی تاکنون به نسبت جمعیت، بیشترین افراد را واکسینه کرده‌اند. پس از همین الان وضعیت اقتصادی سال ۲۰۲۲ هم معلوم شد چه جوره.وا مصیبتا فقط عکس ایران گذاشتی؟ مگه ایران تنها کشور خاورمیانه است؟! اربابان شما خاورمیانه رو به لجن کشیدن و میلیون ها انسان بی گناه رو آواره کردن یا شهید کردن واسه چی؟ واسه رسیدن به نفت و انرژی لعنت به شما

واکسن‌های کووید ۱۹

به پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، توزیع گسترده واکسن‌های کووید ۱۹ در کشورهای مختلف، بهبود اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۱ را تقویت می‌کند.

به گفته این‌ سازمان، پس از جنگ جهانی دوم، سال ۲۰۲۰ بدترین سال از نظر رشد اقتصاد جهانی بود و بیماری کووید ۱۹ باعث سقوط ۳.۵ درصدی این شاخص بین‌ المللی شد. با این حال به پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، این روند منفی با گسترش واکسن‌های کووید ۱۹ متوقف می‌شود و موجب رشد ۵.۵ درصدی اقتصاد جهانی می‌شود.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، این پیش‌بینی از برآورد ۵.۲ درصدی صندوق بین‌المللی پول در ماه اکتبر بهتر است، و سریعترین میزان رشد اقتصاد جهانی از هنگام بازگشت از بحران مالی سال ۲۰۱۰ محسوب می‌شود.

این واکسن‌ها مانع همه‌گیری ویروس کرونا می‌شوند و به دولت‌ها اجازه می‌دهد تا ضمن لغو محدودیت‌های ناشی از بیماری کووید ۱۹، بازگشت به فعالیت‌های عادی اقتصادی را تشویق کنند.

یکی دیگر از عوامل بهبود رشد اقتصاد جهانی، برنامه‌های محرک اقتصادی در آمریکا و ژاپن، در اواخر سال میلادی گذشته بود.

صندوق بین‌المللی پول یادآور می‌شود که اقتصادهای سراسر جهان برای جبران آسیب‌های ناشی از همه‌گیری، به حمایت دولت‌های خود نیاز دارند، و هشدار می‌دهد که جهشهای ویروس کرونا می‌تواند چشم‌انداز سلامت جهانی ‌و رشد اقتصادی را محو کند.

گیتا گوپینات، کارشناس ارشد اقتصادی صندوق بین‌المللی پول، سه شنبه در جریان یک جلسه مطبوعاتی گفت که «بسیاری از عوامل به نتیجه رقابت میان ویروس جهش‌یافته، ‌واکسن‌ها، و توانایی سیاست‌ها برای ارائه پشتیبانی موثر تا پایان همه‌گیری بستگی دارد»

او در ادامه افزود که «هنوز نکات مبهم زیادی وجود دارد.»

صندوق بین‌المللی پول در به روزرسانی چشم‌انداز اقتصاد جهانی خود گفت که انتظار دارد تا اقتصاد آمریکا-بزرگ‌ترین اقتصاد جهان- پس از سقوط ۳.۴ درصدی در سال ۲۰۲۰، حدود ۵.۱ درصد رشد داشته باشد، و اقتصاد چین پس از رشد ۲.۳ درصدی در سال ۲۰۲۰، امسال ۸.۱ درصد توسعه یابد.

صندوق بین‌المللی پول می‌گوید که ۱۹ کشور اروپایی که واحد پول مشترک آنها «یورو» است، پس از مشاهده دهانه خروجی ۷.۲ درصدی در سال ۲۰۲۰، در مجموع رشد ۴.۲ درصدی را ثبت خواهند کرد.

پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد ژاپن با رشد ۳.۱ درصدی، کاهش ۵.۱ درصدی سال ۲۰۲۰ را جبران کند.

صندوق بین‌المللی پول به دنبال بهبود سریعتر از انتظار شرایط کارخانه‌ها و مزارع در هندوستان، وضعیت اقتصادی این کشور را نیز مثبت ارزیابی کرد.

به گفته این سازمان، اقتصاد هندوستان در سال ۲۰۲۱ حدود ۱۱.۵ درصد رشد می‌کند که با توجه به سقوط ۸ درصدی در سال ۲۰۲۰، سریعترین رشد اقتصادی در میان اقتصادهای بزرگ محسوب می‌شود.

این سازمان همچنین انتظار دارد که تجارت جهانی امسال دوباره بهبود باید، و از سقوط ۹.۶ درصدی به رشد ۸.۱ درصدی برسد.

خبرهای دیگر ...