وزیر دفاع اسرائیل خواستار توافقی جامع و بهتر با جمهوری اسلامی شد | DW | 25.11.2021

04/09/1400 11:15 ب.ظ

بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل که برای دیدار با مقامات دولت مراکش راهی رباط شده، بر گسترش توان نظامی اسرائیل تاکید ورزید. گانتس گفت فقط توافقی که افزون بر فعالیت‌های اتمی، برنامه موشکی ایران را در بر گیرد، توافقی خوب است.

بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل که برای دیدار با مقامات دولت مراکش راهی رباط شده، بر گسترش توان نظامی اسرائیل تاکید ورزید. گانتس گفت فقط توافقی که افزون بر فعالیت‌های اتمی، برنامه موشکی ایران را در بر گیرد، توافقی خوب است. موضوع جمهوری اسلامی، فعالیت‌های هسته‌ای آن کشور و آغاز دور هفتم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام تبدیل به دغدغه اصلی سیاستمداران دولت اسرائیل شده است. همین مسائل در جریان سفر بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل به مراکش نیز مطرح شده است.

وزیر دفاع اسرائیل بر اهمیت و لزوم حفظ برتری نظامی این کشور در منطقه تاکید ورزیده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه ۲۵ نوامبر (چهارم آذر) به اظهارات بنی گانتس پرداخته است. او در جریان سفر خود به مراکش بار دیگر به مواضع دولت اسرائیل در قبال دور جدید گفت‌وگوهای کشورهای ذیربط در توافق هسته‌ای با ایران پرداخته است.بنی گانتس از لزوم دست‌یابی به یک توافق بهتر با جمهوری اسلامی ایران سخن گفته و تاکید کرده است که اسرائیل خود را برای احتمال مقابله با فعالیت‌های هسته‌ای ایران، از منظر نظامی نیز تقویت خواهد کرد.

اسرائیل پیش از این نیز بارها اعلام کرده بود که این کشور تجهیز جمهوری اسلامی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد پذیرفت و در صورت لزوم برای دفاع از امنیت خود مستقلا عمل خواهد کرد.اسرائیل در دوره زمامداری بنیامین نتانیاهو از مخالفان و منتقدان سرسخت توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ کشورهای پنج‌به‌اضافه‌یک با ایران بود. سیاست و رویکردی که در دولت نفتالی بنت نیز دنبال می‌شود. headtopics.com

خیلی بیجا کرده الدنگ نفهم.

ادامه مطلب:
dw_persian »

بنی گا هم خل و چل شده .بیچاره بمب ساخته شد رفت الان هم در کوههای اون دنیا نزدیک کوه شاه از توابع فاریاب مستقر شده . حالا توی بنی گه هی وراجی کن . کص ننش خندید🍆

اینترپل در پاسخ به جنجال‌ها بر سر انتخاب ژنرال اماراتی: فرض بر برائت رئیسی استژنرال رئیسی مدت‌ها است که به دست داشتن در شکنجه و سرکوب مخالفان سیاسی و فعالان حقوق بشر در کشورش متهم است و انتخاب وی به عنوان رئیس تازه اینترپل واکنش‌هایی را از سوی نهاد‌های حقوق بشری و برخی نمایندگان اروپا برانگیخته است. در این دنیا پول حرف اول رو میزنه خصوصا در روابط بین الملل..... جای گناهکار وبی گناه خییییلی وقته عوض شده...

خشونت علیه زنان؛ روزانه ۱۳۷ زن بر اثر خشونت کشته می‌شوند

«دختر افغان» مشهور بر جلد نشنال جئوگرافیک به ایتالیا رسیداستیو مک‌کوری در سال ۱۹۸۴ میلادی عکسی از شربت‌گل زمانی گرفت. او در آن زمان دختر یتیم ۱۲ ساله‌ای بود که پدر و مادرش را در جریان بمباران افغانستان از سوی نیروهای اتحاد جماهیر شوروی پیشین از دست داده بود و به همراه خواهر و برادرانش به اردوگاه آوارگان در شمال‌غرب پاکستان پناه آورده بود

مرگبارترین حادثه سالهای اخیر در کانال مانش؛ ۲۷ مهاجر بر اثر واژگونی قایق جان باختندبوریس جانسون خواستار تشکیل یک نشست فوری با حضور اعضای کابینه برای رسیدگی به بحران مهاجران در کانال مانش شد. موج آوارگان خاورمیانه ای و آفریقایی و آسیایی ب سوی اتحادیه سوسیالی اروپا همچنان در جریان. حَسابی باید خرج کُنند سوسیال ها(چَپ ها) 😏

حمله هوایی به مواضع نظامی سوریه دو کشته و هفت زخمی بر جای گذاشتحمله هوایی به مواضع نظامی سوریه دو کشته و هفت زخمی بر جای گذاشت گروه «ناظران حقوق بشر سوریه» که مقر آن در بریتانیا است در گزارشی اعلام کرد این حملات مکانی در غرب حمص را که شبه‌نظامیان وفادار به حزب‌الله لبنان در آن مستقر بودند، هدف قرار داد.

تاکید وزیر صنعت امارات بر گسترش روابط با ترکیهوزیر صنعت و فناوری پیشرفته امارات متحده عربی تاکید کرد که ابوظبی خواستار گسترش روابط در تمام زمینه‌ها با ترکیه است. - خبرگزاری آناتولی

سفر بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل به مراکش، ۲۴ نوامبر ۲۰۲۱

موضوع جمهوری اسلامی، فعالیت‌های هسته‌ای آن کشور و آغاز دور هفتم مذاکرات کمیسیون مشترک برجام تبدیل به دغدغه اصلی سیاستمداران دولت اسرائیل شده است.

همین مسائل در جریان سفر بنی گانتس، وزیر دفاع اسرائیل به مراکش نیز مطرح شده است. وزیر دفاع اسرائیل بر اهمیت و لزوم حفظ برتری نظامی این کشور در منطقه تاکید ورزیده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس روز پنجشنبه ۲۵ نوامبر (چهارم آذر) به اظهارات بنی گانتس پرداخته است. او در جریان سفر خود به مراکش بار دیگر به مواضع دولت اسرائیل در قبال دور جدید گفت‌وگوهای کشورهای ذیربط در توافق هسته‌ای با ایران پرداخته است.بنی گانتس از لزوم دست‌یابی به یک توافق بهتر با جمهوری اسلامی ایران سخن گفته و تاکید کرده است که اسرائیل خود را برای احتمال مقابله با فعالیت‌های هسته‌ای ایران، از منظر نظامی نیز تقویت خواهد کرد.

اسرائیل پیش از این نیز بارها اعلام کرده بود که این کشور تجهیز جمهوری اسلامی ایران به سلاح هسته‌ای را نخواهد پذیرفت و در صورت لزوم برای دفاع از امنیت خود مستقلا عمل خواهد کرد.اسرائیل در دوره زمامداری بنیامین نتانیاهو از مخالفان و منتقدان سرسخت توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ کشورهای پنج‌به‌اضافه‌یک با ایران بود. سیاست و رویکردی که در دولت نفتالی بنت نیز دنبال می‌شود.

گانتس که برای دیدار و گفت‌وگو با مقامات دیپلماتیک، وزارت دفاع و اطلاعات مراکش به آن کشور سفر کرده است، در جریان سفر دو روزه خود به موضوع ادامه مذاکرات با ایران بر سر احیای برجام پرداخته است.

وزیر دفاع اسرائیل گفت که این کشور از یک سو بر آن است تا از طریق متحدان خود زمینه را برای کسب یک توافق بهتر با ایران فراهم کند و از سوی دیگر و همزمان با آن، تصمیم دارد بر ظرفیت نظامی خود برای مقابله احتمالی با ایران بیافزاید.

اشاره بنی گانتس به دور هفتم مذاکرات وین است که قرار است روز دوشنبه ۲۹ نوامبر (هشتم آذر) پس از بیش از پنج ماه وقفه آغاز شود.

آسوشیتدپرس در ادامه گزارش خود نوشته است که اسرائیل خواستار آن است که یگانه کشور مجهز به جنگ‌افزار هسته‌ای در خاورمیانه بماند.

بنی گانتس تاکید کرده است که یک توافق خوب با جمهوری اسلامی نه تنها باید به طور درازمدت امر تجهیز این کشور به جنگ‌افزار هسته‌ای را ناممکن سازد، بلکه باید شامل عرصه‌های دیگر نیز بشود.

به باور وزیر دفاع اسرائیل، توافق جدید با جمهوری اسلامی ایران می‌بایست فعالیت‌های موشکی ایران و همچنین فعالیت‌های بی‌ثبات کننده این کشور در منطقه را نیز در بر گیرد.

باید یادآور شد که ایالات متحده آمریکا عدم همکاری جمهوری اسلامی با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را نشانه‌ای بد برای آغاز دور جدید مذاکرات ناظر بر احیای برجام در وین دانسته است.

آمریکا اعلام کرده است که هرگاه جمهوری اسلامی به این سیاست خود ادامه دهد، آنگاه باید این موضوع در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح گردد.

طرح موضوع جمهوری اسلامی در شورای حکام می‌تواند منجر به ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت گردد و چنین امری امکان پیش‌‌بینی تحریم‌های بین‌المللی از سوی سازمان ملل را در پی خواهد داشت.

پیش از این نیز، سه کشور اروپایی خواستار همکاری جمهوری اسلامی با بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شده بودند.

در این بین، رافائل گروسی، دبیرکل آژانس سفر اخیر خود به تهران را بی نتیجه خوانده است. گروسی پیش از برگزاری شورای حکام راهی تهران شده بود و بر آن بود که جمهوری اسلامی ایران را به همکاری بیشتر با بازرسان آژانس ترغیب کند.پس از حمله خردادماه به تاسیسات"تسا"ی کرج، یکی از چهار دوربین آژانس در این مرکز آسیب دیده بود. جمهوری اسلامی نه تنها مانع از تعمیر و نصب این دوربین شده، بلکه از کارگذاری کارت‌های حافظه در سه دوربین دیگر آژانس نیز اجتناب ورزیده است.

موسسه تسا عملا در حوزه تحقیق و تولید سانتریفیوژهای پیشرفته فعالیت می‌کند. تولید و استفاده از این سانتریفیوژها می‌تواند زمان مورد نیاز برای غنی‌سازی بیشتر اورانیوم را کاهش دهد. در توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ استفاده از چنین سانتریفیوژهایی ممنوع اعلام شده بود.