وزیر نفت خواستار سرمایه گذاری ۱۶۰ میلیارد دلاری در صنعت نفت و گاز شد و گفت که اگر چنین سرمایه گذاری صورت نگیرد، ایران وارد کننده نفت و گاز خواهد شد جواد اوجی، وزیر نفت ایران از نیاز ۱۶۰ میلیارد دلاری صنعت نفت و گاز کشور خبر داد و هشدار داد که اگر این میزان از سرمایه گذاری صورت نگیرد، ایران به وارد کننده نفت و گاز تبدیل خواهد شد.
وی این سخنان را در جریان جلسه هماهنگی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ عنوان کرده است.
صنعت نفت و گاز ایران از تحریمها و فشارهای مرتبط با برنامه هستهای رنج میبرد و در سالهای اخیر موفق به جذب سرمایه گذاری نشده است. تابستان امسال مرکز پژوهشهای مجلس گزارشی منتشر کرد که بر آن اساس سرمایه گذاری در حوزه اکتشاف و توسعه میادین نفت و گاز ایران از سال ۹۱ روند نزولی شدیدی داشته و از حدود ۲۳ میلیارد دلار در سال ۹۱ به تنها حدود ۳ میلیارد دلار در سالهای ۹۷ و ۹۸ رسیده است.
کاهش سرمایه گذاری در حوزه گاز از سال گذشته آثار خود را نشان داد. ایران در فصل زمستان سال گذشته روزانه ۱۶۰ میلیون متر مکعب گاز کسری داشت. کمبود گاز موجب شد تا برخی از نیروگاههای ایران و کارخانههای سیمان به جای سوخت گاز به سوخت مازوت روی بیاورند. این اتفاق در تابستان امسال نیز رخ داد. headtopics.com
عبدالرضا شیحان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان سیمان در گفتگو با خبرگزاری ایلنا ابراز نگرانی کرد که امسال همزمان با قطعی گاز، قطعی برق نیز رخ دهد که در نتیجه تولید سیمان نیز متوقف خواهد شد.
Aa
جواد اوجی، وزیر نفت ایران از نیاز ۱۶۰ میلیارد دلاری صنعت نفت و گاز کشور خبر داد و هشدار داد که اگر این میزان از سرمایه گذاری صورت نگیرد، ایران به وارد کننده نفت و گاز تبدیل خواهد شد. وی این سخنان را در جریان جلسه هماهنگی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ عنوان کرده است.
صنعت نفت و گاز ایران از تحریمها و فشارهای مرتبط با برنامه هستهای رنج میبرد و در سالهای اخیر موفق به جذب سرمایه گذاری نشده است.
تابستان امسال مرکز پژوهشهای مجلس گزارشی منتشر کرد که بر آن اساس سرمایه گذاری در حوزه اکتشاف و توسعه میادین نفت و گاز ایران از سال ۹۱ روند نزولی شدیدی داشته و از حدود ۲۳ میلیارد دلار در سال ۹۱ به تنها حدود ۳ میلیارد دلار در سالهای ۹۷ و ۹۸ رسیده است.
کاهش سرمایه گذاری در حوزه گاز از سال گذشته آثار خود را نشان داد. ایران در فصل زمستان سال گذشته روزانه ۱۶۰ میلیون متر مکعب گاز کسری داشت. کمبود گاز موجب شد تا برخی از نیروگاههای ایران و کارخانههای سیمان به جای سوخت گاز به سوخت مازوت روی بیاورند. این اتفاق در تابستان امسال نیز رخ داد.
عبدالرضا شیحان، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان سیمان در گفتگو با خبرگزاری ایلنا ابراز نگرانی کرد که امسال همزمان با قطعی گاز، قطعی برق نیز رخ دهد که در نتیجه تولید سیمان نیز متوقف خواهد شد.
آقای اوجی در حالی هشدار میدهد که ایران به وارد کننده نفت و گاز تبدیل خواهد شد که ایران یکی از مهمترین اعضای اوپک و دارای دومین ذخایر گازی جهان و چهارمین ذخایر بزرگ نفت است.
همرسانی این مطلب: