واشنگتن بازهم کلید تحریم را فشار داد؛ برنامه هسته‌ای ایران هدف قرار گرفت

28/04/1398 09:01 ق.ظ

شرکت ها و افرادی که به تازگی از سوی واشنگتن تحت تحریم واقع شده اند آنطور که ادعا شده نقشی فعال و تعیین کننده در تامین مواد آلومینیومی لازم برای ساخت سانتریفیوژهای تولید شده توسط شرکت تسا داشته اند.

شرکت ها و افرادی که به تازگی از سوی واشنگتن تحت تحریم واقع شده اند آنطور که ادعا شده نقشی فعال و تعیین کننده در تامین مواد آلومینیومی لازم برای ساخت سانتریفیوژهای تولید شده توسط شرکت تسا داشته اند. این تحریم ها که به ادعای آمریکا در راستای مبارزه با اشاعه تسلیحات کشتار جمعی صورت گرفته هفت شرکت و پنج تبعه ایران را که با شرکت فناوری سانتریفوژ ایران (تسا) مرتبط هستند، هدف قرار داده است.

شرکت هایی که در این فرایند از سوی واشنگتن تحریم شده اند در کشورهای ایران، چین و بلژیک مستقر هستند.

وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه ای ضمن اعلام وضع تحریم بر ضد شبکه یاد شده هدف از این اقدام را جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح هسته ای عنوان کرده است. در این بیانیه از شرکت تسا به عنوان تولید کننده سانتریفوژهای مورد استفاده در تاسیسات سازمان انرژی اتمی ایران نام برده و بر نقش حساس آن در برنامه غنی‌سازی اورانیوم تاکید شده است.

استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه ضمن تاکید بر «نگرانی های عمیق کشورش نسبت به برنامه غنی سازی اورانیوم در ایران و دیگر رفتارهای تحریک آمیز تهران» یادآور شده است که واشنگتن به تلاش های خود برای شناسایی و هدف قرار دادن افراد یا مجموعه هایی که از برنامه هسته ای ایران حمایت و پشتیبانی می کنند، ادامه خواهد داد. headtopics.com

هرچیز تحریم بشه خودمون میسازیم، مثل زمانیکه شما در غار بودید و ما متمدن بودیم و از علم دانشمندان ما به اینجا رسیدید، این خاک هنوز دانشمند پرور است

ادامه مطلب:
euronews_pe »

شایستگی افراد با رای مردم و نظر احزاب تعیین می‌شودسخنگوی شورای نگهبان گفت: سیاست‌های کلی انتخابات با این ایده شکل گرفت که قوانین انتخابات ما مصوب مجلس باشد اما با توجه به این‌که در انتخابات، مجلس نیز ذی نفع است؛ لذا شاید نتواند قانونی در این زمینه تصویب کند که تاثیرگذاری لازم را داشته باشد.

ترامپ: فعلا برنامه‌ای برای تحریم ترکیه نداریمدونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز پنج‌شنبه گفت که کشورش فعلا برنامه‌ای برای تحریم ترکیه ندارد. روز گذشته، کاخ سفید اعلام کرده بود که در وضعیت موجود فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به ترکیه، غیرممکن شده است. تنش میان روابط واشنگتن و آنکارا از آنجا بالا گرفت که ترکیه از تصمیمش برای خرید سیستم دفاع موشکی اس-۴۰۰ از روسیه عقب‌نشینی نکرد.

نفتکش خارجی 'به دلیل نقص فنی به آب‌های ایران منتقل شده است' | DW | 17.07.2019به گفته سخنگوی وزارت خارجه ایران، یک نفتکش خارجی در آب‌های خلیج فارس دچار نقص فنی شده و پس از درخواست کمک به سوی سواحل ایران هدایت شده است. یک مقام آمریکایی ظن دست داشتن ایران در ناپدید شدن این نفتکش را مطرح کرده بود.

ساماندهی کودکان کار تهران متوقف شده استتهران-ایرنا- مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: نبود مکان و زیرساخت های لازم باعث شد تا طرح ساماندهی کودکان کار پایتخت به صورت موقت متوقف شود. تو رو که میبینم فقط یه جمله به ذهنم میاد لاغ گیس حکومت

ایالات متحده از شرایط نفتکش منتقل شده به ایران اطلاعی نداردایالات متحده از شرایط نفتکش منتقل شده به ایران اطلاعی ندارد به گزارش رویترز، مقام‌های ایالات متحده گفته‌اند آن‌ها مطمئن نیستند که آیا این نفتکش از سوی ایران توقیف شده یا آن‌که پس از بروز مشکل و نقص فنی، از سوی نیروهای ایرانی نجات یافته است.

یکی از امضاکنندگان نامه درخواست استعفای خامنه‌ای می‌گوید تهدید به قتل شده استیکی از امضاکنندگان نامه درخواست استعفای خامنه‌ای می‌گوید تهدید به قتل شده است جواد لعل محمدی با انتشار بیانیه‌ای از احتمال سوءقصد به جان امضاکنندگان این نامه خبر داد و اعلام کرد که « از این پس هر اتفاقی برای ما بیافتد، اولیاء دم این گروه ملت ایران است.»

ایالات متحده آمریکا روز پنجشنبه یک شبکه بین المللی متشکل از هفت شرکت و چند فرد را به دلیل همکاری با برنامه هسته ای ایران تحت تحریم قرار داد. این شبکه از سوی واشنگتن متهم است که مواد و تجهیزات لازم برای برنامه غنی سازی اورانیوم در اختیار ایران قرار داده است.

این تحریم ها که به ادعای آمریکا در راستای مبارزه با اشاعه تسلیحات کشتار جمعی صورت گرفته هفت شرکت و پنج تبعه ایران را که با شرکت فناوری سانتریفوژ ایران (تسا) مرتبط هستند، هدف قرار داده است. شرکت هایی که در این فرایند از سوی واشنگتن تحریم شده اند در کشورهای ایران، چین و بلژیک مستقر هستند.

وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه ای ضمن اعلام وضع تحریم بر ضد شبکه یاد شده هدف از این اقدام را جلوگیری از دسترسی ایران به سلاح هسته ای عنوان کرده است. در این بیانیه از شرکت تسا به عنوان تولید کننده سانتریفوژهای مورد استفاده در تاسیسات سازمان انرژی اتمی ایران نام برده و بر نقش حساس آن در برنامه غنی‌سازی اورانیوم تاکید شده است.

استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا در این بیانیه ضمن تاکید بر «نگرانی های عمیق کشورش نسبت به برنامه غنی سازی اورانیوم در ایران و دیگر رفتارهای تحریک آمیز تهران» یادآور شده است که واشنگتن به تلاش های خود برای شناسایی و هدف قرار دادن افراد یا مجموعه هایی که از برنامه هسته ای ایران حمایت و پشتیبانی می کنند، ادامه خواهد داد.

شرکت ها و افرادی که به تازگی از سوی واشنگتن تحریم شده‌اند آنطور که ادعا شده نقشی فعال و تعیین کننده در تامین مواد آلومینیومی لازم برای ساخت سانتریفیوژهای تولید شده توسط شرکت تسا داشته اند.

شرکت باختر رعد سپاهان و شرکت تامین کالای سبز به همین دلیل در فهرست تحریم های آمریکا قرار گرفته اند. واشنگتن مدعی است که این شرکت ها از طریق واسطه هایی در کشورهای بلژیک و چین اقدام به خرید آلومینیوم برای ایران کرده است.

شرکت چینی هِنان جیایوآن که برای فروش محصولات آلومینیومی با دفتر بلژیکی شرکت باختر رعد سپاهان وارد معامله شده بود نیز هدف تحریم های آمریکا قرار گرفته است. باختر رعد سپاهان برای تسهیل در معاملات و خریدهای بین المللی شرکتی در بلژیک به نام TAWU BVBA تاسیس کرده تا از طریق آن با طرف های بین المللی مراوده کند. سهیل طالبی مدیر باختر رعد سپاهان که خود نیز تحت تحریم های آمریکا قرار گرفته بر اساس این گزارش شرکتی دیگر به نام «سان‌مینگ سینو- یورو» در چین تاسیس کرده تا از این طریق به انجام معاملات در این کشور سر و سامان دهد.

آمریکا مدعی است که محصولات مورد استفاده در برنامه هسته ای ایران تنها با مجوز شورای امنیت سازمان ملل متحد می تواند به تهران فروخته شود.

واشنگتن ماه مه سال گذشته میلادی به صورت یکجانبه از توافق هسته ای با ایران خارج شد و سپس ضمن بازگرداندن تحریم اقتصادی گذشته، بی سابقه ترین تحریم ها را بر ضد تهران اعمال کرد که این روند طبق گفته مقامات کاخ سفید همچنان ادامه خواهد داشت.:

واکنش ظریف به تحریم‌ها و محدودیت‌های آمریکا: با تروریست‌ها مذاکره نمی‌کنیم

تهران همواره هرگونه تلاش برای دستیابی به سلاح اتمی را کذب و اتهامی نادرست قلمداد و هدف از برنامه هسته ای خود را غنی سازی پنج درصدی اورانیوم برای مصارف نظامی اعلام کرده است.