والدین آگاه به خطرات رسانهها معمولا برای حفاظت از کودکان خود، از قبل شبکهها و برنامههایی که فرزندان آنها اجازه تماشا دارند را انتخاب میکنند. برخی والدین برای فرزندان خود محدودیت استفاده از تلویزیون و اینترنت ایجاد و برخی دیگر از والدین سعی میکنند پس از تماشای یک برنامه و در صورت مواجهه با اشکال خشونتآمیز، مشکلدار و یا مسایلی که میتوانند ذهن فرزند آنها را درگیر کنند، با کودکان خود در مورد آن صحبت کنند تا بتوانند با آگاهی بخشی، از بار منفی رسانه و صحنههای نه چندان جالب آن بکاهند.
«فارس»، خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یکی از این رسانههای خطرناک است که باید با تولیدات آن آگاهانه برخورد و از خود و دیگران در برابر آن محافظت کرد؛ برای نمونه، به اینبنگرید: «تاریخچه دعوت به اعتراضات طنزگونه؛ از کچل کردن تا زدن اتو به برق». خبرگزاری فارس در این گزارش سراسر تخیلی مدعی شده است: «
این گزارش همچنین میکوشد زمینه را برای برخورد قضایی با فعالان سیاسی داخل که میل به تحریم انتخابات دارند، همچون دستگیری گسترده و فلهای فعالان سیاسی در انتخابات ۱۳۸۸ فراهم کند بدون آنکه هیچ فکت یا ادلهای معتبر از این همکاری با نیروهای برانداز منتشر کرده باشد. تولیدات رسانهای مبتنی بر داستانهای تخیلی مثل «هری پاتر»، بر قدرت نویسنده در شکل دادن به واقعیت از طریق شبیهسازی حقیقت با داستانی غیرواقعی استوار است. ولی نکته این است که مخاطب در عین حال که تحت تاثیر یک داستان تخیلی قرار میگیرد ولی میداند که یک داستان تخیلی تماشا میکند یا میخواند. خطر زمانی است که رسانهای داستانی تخیلی را بدون رونمایی از تخیلی بودن آن به عنوان داستان حقیقی به خورد مخاطب میدهد و زمینهساز اتفاقات بعدی میشود.
ایران آخرین اخبار, ایران سرفصلها
Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: AlArabiya_Fa - 🏆 12. / 51 ادامه مطلب »
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »
منبع: aa_persian - 🏆 11. / 53 ادامه مطلب »
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »