فرمانده الحشد الشعبی: در انبارهایی که هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت موشک‌های ایرانی نبود

09/06/1398 02:04:00 ب.ظ

فرمانده الحشد الشعبی: *در انبارهایی که هدف حمله رژیم صهیونیستی قرار گرفت موشک‌های ایرانی نبود *بعد از خروج آمریکا از برجام، الحشد الشعبی انتظار داشت که مورد هدف قرار گیرد *دولت عراق درحال تنظیم شکایت علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل است

یکی از فرماندهان الحشد الشعبی بااشاره به اینکه بعد از خروج آمریکا از برجام این سازمان انتظار داشت مورد هدف قرا بگیرد افزود: هیچ موشک دور برد ایرانی در انبارهایی که رژیم صهیونیستی آنها را هدف قرار وجود نداشت. وی با اشاره به حملات اخیر رژیم صهیونیستی به برخی پایگاه‌های عراقی و احتمال دست داشتن آمریکا در این حملات گفت: بعد از خروج آمریکا از برجام و افزایش تنش میان ایران و آمریکا الحشد الشعبی انتظار داشت که مورد هدف قرار گیرد.

این مسئول عراقی همچنین گفت : ما به نتیجه قطعی رسیدیم که اسرائیل پشت حملات اخیر قرار دارد و دولت عراق درحال تنظیم شکایت علیه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل است. به گزارش ایسنا، مسئولان الحشد الشعبی عراق می‌گویند که رژیم صهیونیستی اخیرا چندین بار به حریم هوایی عراق تجاوز کرده و مواضع آنها را هدف حملات پهپادی خود قرار داده است. این حملات به شکل مخفیانه انجام می‌شود و اسرائیلی‌ها تاکنون درباره آن موضع گیری نکرده‌اند.

ادامه مطلب:
خبرگزاری ایسنا »
Loading news...
Failed to load news.

سیلاب مهیب در فاروج خراسان‌شمالی/ حضور استاندار در منطقه سیل‌زده/ روایتی از لحظه وقوع سیل + فیلم- اخبار خراسان شمالی - اخبار استانها تسنیم | Tasnim | خبرگزاری تسنیم | Tasnim

اخبار ایران و جهان را در خبرگزاری تسنیم بخوانید ادامه مطلب >>

دشمن با ترویج سبک جدیدی از سوگواری فرهنگ ما را هدف گرفته استمعاون هماهنگ‌کننده ارتش با بیان اینکه جنگ و تهاجم فرهنگی دشمن بسیار جدی است، گفت: دشمنان انقلاب و اسلام تلاش بسیاری برای تغییر آداب و رسوم عزاداری امام حسین (ع) انجام داده‌اند که متأسفانه در برخی مراسمات و نوحه‌خوانی‌ها این موضوع را مشاهده می‌کنیم.

برقع؛ میراثی کهن از هویت زنان هرمزگان/ پوششی 400 ساله از یونان تا بندرعباسبرقع، میراث قدیمی و یکی از نمادهای هویت زنان هرمزگان است که بخشی از تاریخ فرهنگی- اجتماعی زنان جنوب و هرمزگان بشمار می رود که با قدمتی 400 ساله ریشه‌ در تاریخ و سنن مردمان خلیج فارس دارد.

وزیر خارجه بریتانیا خواستار حمایت از برنامه حفاظت از کشتیرانی در تنگه هرمز شددومینیک راب، وزیر خارجه بریتانیا، ضمن تاکید بر تلاش برای حفظ برجام، در آستانه شرکت در نشست وزیران خارجه اتحادیه اروپا خواستار حمایت بین‌المللی بیشتر از طرح حفاظت از کشتیرانی در برابر 'تهدیدات' موجود در تنگه هرمز شده است.

ابراز نگرانی برادران علایی از مجاز اعلام شدن مصرف داروی ایدز پس از انقضا در ایرانوزارت_بهداشت ایران، مصرف یک داروی خاص بیماری ایدز را یک تا سه سال پس از زمان انقضای دارو، مجاز اعلام کرد؛ درحالی که شرکت تولیدکننده، تاریخ مصرف دارو را درصورت فراهم بودن مکان و دمای مناسب، حداکثر دوسال بعد از تاریخ تولید ذکر کرده است. بیشتر بخوانید:

«متادون» از طریق داروخانه‌ها به دست معتادان می‌رسد/ «نشت ترامادول» از داروخانه‌هادبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران توضیحاتی را درباره توزیع متادون از طریق داروخانه‌ها ارائه کرد.

رقابت برای استفاده از زنجیرهٔ بلوکی؛ از واردات تا داروسازیرقابت برای استفاده از زنجیرهٔ بلوکی؛ از واردات تا داروسازی این گزارش را ببینید🔽