شناسایی عوامل چاقوکشی در سالن سینما کوروش

09/10/1400 09:17 ب.ظ

شناسایی عوامل چاقوکشی در سالن سینما کوروش به دنبال انتشار ویدیویی از درگیری و چاقو کشی در یکی از سالن‌های پردیس سینمایی کوروش پلیس تهران اعلام کرد که عوامل درگیری این سینما را شناسایی کرده است.

به دنبال انتشار ویدیویی از درگیری و چاقو کشی در یکی از سالن‌های پردیس سینمایی کوروش پلیس تهران اعلام کرد که عوامل درگیری این سینما را شناسایی کرده است. او ادامه داد: «ما از لحاظ موقعیت، امکانات و حتی از لحاظ قانونی، توانایی این را نداریم که تک تک افرادی که وارد سالن سینما می‌شوند را چک کنیم تا چیزی همراهشان نباشد و این موضوع هم اتفاقی نیست که در اختیار سینما بوده باشد.

خود مجتمع هم شکایتی تنظیم کرده و امیدواریم این دوستان به نتیجه کارشان برسند.»

در تازه ترین خبر نیز مرکز اطلاع رسانی پلیس اعلام کرد که عوامل درگیری در پایتخت پردیس کوروش شناسایی شدند و دستگیری آنها در دستور کار پلیس پایتخت قرار گرفته است.

ادامه مطلب:
isna_farsi »

رفتن کرج گرفتنشون ؟

۸۲۰ مهمان یک دیسکو در آلمان قرنطینه می‌شوند | DW | 30.12.2021صدها نفری که در آلمان در جشن کریسمس به یک دیسکو برای رقص رفته‌ بودند، با شناسایی یک مبتلا به اومیکرون اکنون مجبورند ۱۴ روز را در انزوای قرنطینه به سر ببرد.

۴۵ فوتی کرونا در شبانه روز گذشته و شناسایی ۱۹۳۶ بیمار جدید۴۵ فوتی و ۱۹۳۶ ابتلای جدید کرونا در کشور *مبتلایان جدید: ۱۹۳۶ *جانباختگان جدید: ۴۵ نفر *مجموع مبتلایان: ۶۱۹۲۶۹۸ نفر *مجموع بهبودیافتگان: ۶۰۳۴۸۲۱ نفر *مجموع جان‌باختگان: ۱۳۱۵۷۲ نفر *مجموع واکسن تزریق شده: ۱۱۹۰۵۴۲۷۹

فوت 53 بیمار دیگر در ایران بر اثر کروناطی شبانه‌‌روز گذشته هزار و 905 مورد جدید ابتلا به کرونا در ایران شناسایی شده و 53 بیمار نیز جان باختند. - خبرگزاری آناتولی

گزارش توییتری اولیانوف از دیدار هیات‌های ۱+۴ و آمریکانماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی واقع در وین در توییتی از دیدار هیات‌های ۱+۴ و آمریکا در عصر امروز خبر داد.

درگذشت منوچهر آریان‌پورمنوچهر آریان‌پور فرهنگ‌نویس، مترجم و صاحب «فرهنگ لغت آریان‌پور» دوشنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۰ در آمریکا در سن ٩٢ سالگی از دنیا رفت روحش شاد , اگر ایران بود الان تو اوین فوت میکرد . گوه به ریش خامنه ای و هوادارانش

جروزالم پست: وزیر دفاع اسرائیل در خانه خود میزبان محمود عباس بود؛ گانتز: اورشلیم به «اعتمادسازی» ادامه می‌دهد🔺 جروزالم پست: وزیر دفاع اسرائیل در خانه خود میزبان محمود عباس بود؛ گانتز: اورشلیم به «اعتمادسازی» ادامه می‌دهد ▪ بنی گانتز سه شنبه شب در خانه‌اش واقع در شهر روش هاعین در مورد مسائل امنیتی و اقتصادی با عباس گفت‌و‌گو کرد. ⬇ بیشتر بخوانید: محور مقاومت ما رو باش خخخ اسرائیل رو ببین دست به خایه همه داره میشه چه کردی با تروریست ها آقای ایران عزیز اون‌وقت ایران شده کاسه داغ‌تر از آش.

به گزارش ایسنا، مدتی قبل ویدیوی در فضای مجازی منتشر شد که از درگیری و چاقوکشی میان چند نفر در یکی از سالن های پردیس سینمایی کوروش حکایت داشت، درگیری که واکنش علی سرتیپی، مدیر این پردیس سینمایی را نیز درپی داشت و او با اعلام این این اتفاق در روز سه‌شنبه یعنی روز نیم بها بودن بلیط سینما رخ داده؛ گفت: «متاسفانه سه‌شنبه، حوالی ساعت ۲۳ در سالن سینما کورش، دو تماشاگر که در حالت عادی نبودند و چاقو هم داشتند، هنگام تماشای فیلم شروع به سیگار کشیدن می‌کنند، چند نفر از تماشاگران به آن‌ها اعتراض می‌کنند و بین آن‌ها درگیری پیش می‌آید و خاطیان با کمک حراست به بیرون برده می‌شوند و بعد نیروی انتظامی آن‌ها را دستگیر کرد، امروز هم به دادسرا اعزام شدند تا هم بخاطر حمل سلاح سرد هم شرایط غیر طبیعی محاکمه شوند.»

او ادامه داد: «ما از لحاظ موقعیت، امکانات و حتی از لحاظ قانونی، توانایی این را نداریم که تک تک افرادی که وارد سالن سینما می‌شوند را چک کنیم تا چیزی همراهشان نباشد و این موضوع هم اتفاقی نیست که در اختیار سینما بوده باشد. خود مجتمع هم شکایتی تنظیم کرده و امیدواریم این دوستان به نتیجه کارشان برسند.»

در تازه ترین خبر نیز مرکز اطلاع رسانی پلیس اعلام کرد که عوامل درگیری در پایتخت پردیس کوروش شناسایی شدند و دستگیری آنها در دستور کار پلیس پایتخت قرار گرفته است.

پلیس همچنین بار دیگر تاکید کرده که هرگونه استفاده از سلاح سرد و قدرت نمایی و عربده کشی و برهم زدن نظم و امنیت و انضباط و آرامش جامعه ممنوع و پلیس با اقتدار با این گونه هنجار شکنی ها برخورد خواهد کرد.