سفیر عربستان حزب‌الله لبنان را تهدیدی برای امنیت کشورهای عربی دانست

17/10/1400 01:27:00 ق.ظ

پس از آنکهرهبر گروه حزب‌الله لبنان، ملک سلمان را به «تروریسم» متهم کرد، سفیر عربستان روز پنجشنبه ۱۶ دی ماه این گروه مورد حمایت ایران را تهدیدی برای امنیت کشورهای عربی دانست.

پس از آنکهرهبر گروه حزب‌الله لبنان، ملک سلمان را به «تروریسم» متهم کرد، سفیر عربستان روز پنجشنبه ۱۶ دی ماه این گروه مورد حمایت ایران را تهدیدی برای امنیت کشورهای عربی دانست. نسخه چاپی پس از آنکه حسن نصرالله، رهبر گروه حزب‌الله لبنان، ملک سلمان را به «تروریسم» متهم کرد، سفیر عربستان روز پنجشنبه ۱۶ دی ماه این گروه مورد حمایت ایران را تهدیدی برای امنیت کشورهای عربی دانست.

جنگ لفظی تازه بین رهبر حزب‌الله و مقام‌های عربستان به دنبال موج اخیر تنش بین کشورهای عرب حوزه خلیج فارس با دولت لبنان بر سر جنگ در یمن روی می‌دهد. عربستان، حزب‌الله لبنان را به پشتیبانی و حمایت از شبه نظامیان حوثی متهم می‌کند.

نجیب میقاتی: انتقادات رهبر حزب الله از سعودی به نفع لبنان نیست به گزارش خبرگزاری فرانسه، ولید بخاری، سفیر عربستان در لبنان در بیانیه‌ای گفت: «ریاض امیدوار است که احزاب سیاسی به منافع عالی لبنان اولویت بدهند و به هژمونی تروریستی حزب‌الله بر همه جنبه‌های کشور پایان دهند».

سفیر عربستان اضافه کرد: «فعالیت‌های تروریستی حزب‌الله و رفتار نظامی منطقه‌ای آن، امنیت ملی اعراب را تهدید می‌کند». ولید بخاری سپس در مصاحبه با العربیه در همین روز گفت که روابط بین بیروت و ریاض چنان «عمیق» است که تحت تأثیر اظهارات غیرمسئولانه قرار نمی‌گیرد. headtopics.com

سفیر عربستان اضافه کرد: «ما از دولت لبنان می‌خواهیم تا فعالیت‌هایی را که بر پادشاهی و خلیج فارس تأثیر می‌گذارد، متوقف کند.»

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

سلمان رشدی: نویسنده با قدرت کلماتش می‌تواند بیش از دشمنانش دوام بیاورد

سلمان رشدی، نویسنده بریتانیایی هندی‌الاصل می‌گوید: «نویسندگان می‌توانند از دشمنانشان، بیشتر دوام بیاورند.» ادامه مطلب >>

گروه همکاری هواپیمای اوکراینی: پرونده را از طریق بین‌المللی پیگیری می‌کنیم | DW | 06.01.2022گروه همکاری هواپیمای سرنگون‌شده اوکراینی با پایان ضرب‌الاجل تعیین‌شده برای جمهوری اسلامی مذاکره با ایران برای دریافت غرامت به خانواده قربانیان را 'بی‌حاصل' خواند و گفت، به قوانین بین‌‌المللی متوسل خواهد شد.

گروه همکاری هواپیمای اوکراینی: مذاکره با ایران بی‌فایده است، از طرق بین‌المللی پیگیری می‌کنیمدر آستانه دومین سالگرد سرنگونی هواپیمای مسافربری اوکراین، گروه کشورهای درگیر رسما اعلام کردند که از مذاکره با ایران دست شسته و این پرونده را از طرق بین‌المللی پیگیری خواهد کرد.

ارتش قانونی یمن کنترل ورودی‌ و حومه شهر بیحان در استان شبوه را به‌ دست گرفتدر آخرین تحولات جبهه شبوه در یمن، عملیات پاکسازی گسترده‌ای توسط گردان «العماقله» در اطراف و ورودی‌های شهر «بیحان» در جریان است. گردان العماقله پیشتر عکس از یمن نمیشه بزارید ببینیم چقدر ش دست کیه؟

برخی می خواهند تز رضاخانی جدایی دین از سیاست را احیا کنندامام جمعه موقت تهران گفت: دشمن به دنبال اجرایی کردن تز جدایی دین از سیاست است و امام راحل با تشکیل انقلاب این تز را شکست اما برخی ماموریت دارند این تز رضاخانی را مجددا احیا کنند. پدر سگ دروغگو ضد اسلام غلط کردی!! الان در زندان های حکومت ولایت وقیح، کسانی هستند که سلاح دست گرفتند یا کسانی که نسبت به بی عدالتی ها و دزدی ها و فساد های شما و توله سگ هایتان انتقاد واعتراض کردند؟؟!! چه اشکال دارد،رفراندوم برگزار کنید شاید این بعضی ها خیلی باشند برای همینه افرادی مثل من بیچاره شدیم چون فکر میکردم افراد صالحی هستید ولی باشرمنده شدنم دربرابر خانواده بخاطرمعیشتی متوجه شدم غیرازفساد واختلاس جیزی به ارمغان نیاوردید ودین خدا واسلام را ملعبه ومضحکه قرار دادید خدا لعنتتون کنه وازتون نگذره آمین یارب العالمین مخصوصا روحانی ملعونو

سیل اخیر مدیریت بحران را غافلگیر کرد؟سیل اخیر مدیریت بحران را غافلگیر کرد؟ رییس سازمان مدیریت بحران کشور: *به هیچ عنوان از این سیل غافلگیر نشدیم *تمهیدات لازم برای مواجه با سیل اتخاذ شده بود *در مورد فوتی‌های این حادثه باید بگویم که بی‌احتیاطی‌هایی از سوی خود این افراد رخ داد همینقدرمضحک

مرسدس بنز ۸۰۰ هزار خودروی خود را به دلیل نقص فنی فراخواند | DW | 05.01.2022مرسدس بنز خودروساز مشهور آلمانی از مشتری‌های خود خواست، ۸۰۰ هزار خودروی مدل‌ دیزلی را به‌خاطر نقص فنی و امکان 'آتش‌سوزی' به این شرکت بازگردانند. قرار است از اواسط ژانویه ۲۰۲۲ قطعات خودروهای فراخوانده شده تعویض شوند.