مرسدس بنز ۸۰۰ هزار خودروی خود را به دلیل نقص فنی فراخواند | DW | 05.01.2022

15/10/1400 10:57:00 ب.ظ

مرسدس بنز خودروساز مشهور آلمانی از مشتری‌های خود خواست، ۸۰۰ هزار خودروی مدل‌ دیزلی را به‌خاطر نقص فنی و امکان 'آتش‌سوزی' به این شرکت بازگردانند. قرار است از اواسط ژانویه ۲۰۲۲ قطعات خودروهای فراخوانده شده تعویض شوند.

مرسدس بنز خودروساز مشهور آلمانی از مشتری‌های خود خواست، ۸۰۰ هزار خودروی مدل‌ دیزلی را به‌خاطر نقص فنی و امکان 'آتش‌سوزی' به این شرکت بازگردانند. قرار است از اواسط ژانویه ۲۰۲۲ قطعات خودروهای فراخوانده شده تعویض شوند. مرسدس بنز خودروساز مشهور آلمانی از مشتری‌های خود خواست، ۸۰۰ هزار خودروی مدل‌ دیزلی را به‌خاطر نقص فنی و امکان"آتش‌سوزی" به این شرکت بازگردانند. قرار است از اواسط ژانویه ۲۰۲۲ قطعات خودروهای فراخوانده شده تعویض شوند.

شدن ۸۰۰ هزار مدل دیزلی برای خودروسازی مرسدس بنز و مشتریان آن خوشایند نیست، چون که بحران کرونا باعث کمبود قطعات در سراسر جهان شده و سبب طولانی شدن انتظار در کارگاه ها خواهد شد. مرسدس بنز همچنین اعلام کرد که برخی از خودروهای این شرکت از جمله سری C-Clas و E-Class با موتورهای دیزلی ممکن است نقص فنی داشته باشند. این خطای فنی شامل همه مدل‌های دیزلی با موتورهای"OM 654" یا"OM 656" است که از ژانویه ۲۰۱۷ تا اکتبر ۲۰۲۱ تولید شدند.

این شرکت نخواست در مورد شمار دقیق خودروهای شده اظهار نظر کند اما طبق گزارش رسانه‌ها بیش از ۸۰۰ هزار خودرو در سراسر جهان شامل این فراخوان شده است. تعویض قطعات آسیب‌دیده باید از اواسط یا اواخر ژانویه شروع شود. این مسئله اما به نرم‌افزارها و در دسترس بودن قطعات بستگی دارد. headtopics.com

مرسدس بنز هنوز قطعات آسیب دیده را در انبار ندارد. به این خاطر این خودروسازی به مشتریان خود توصیه کرده است که"با احتیاط" رانندگی کنند و تا زمان تعویض قطعات استفاده از این خودروها را محدود کنند.

ادامه مطلب:
DW فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

رئیسی: پیشرفت موشکی کشور با تهدید دشمن متوقف نخواهد شد

رئیس جمهوری گفت: صنایع دفاعی و موشکی در ایران بومی شده است و وارداتی نیست. ادامه مطلب >>

بازجویی از مسافران ایرانی مقیم خارج از کشور در فرودگاه تهران

بازگشت لوکاکو به تمرینات چلسی پس از عذرخواهی از هوادارانروملو لوکاکو، ستاره خط هجومی باشگاه چلسی، پس از عذرخواهی از هواداران و با اجازه توماس توخل، سرمربی این تیم، به تمرینات «آبی‌های لندن» بازگشت.پس از تنش‌ها‌ی Muhammad Qasim has been communicated in his divine dreams, events of the future for the last 30 years. Many of these events he has seen are coming true now, and have been accurate as per his dream. Why is he seeing these dreams? Is he Al-Mahdi?

پلیس برلین فعلا اجازه استفاده از بسیاری سگ‌ها را ندارد | DW | 05.01.2022نیروهای پلیس برلین فعلا اجازه به کار گرفتن بخش قابل توجهی از سگ‌های حفاظتی خود را ندارند. مقررات جدید حفاظت از حیوانات می‌گوید، روش کنونی آموزش و هدایت این سگ‌ها به دلیل فشار دردآور به گردن و بستن راه تنفس ممنوع است.

مهاجرت غیر قانونی از طریق کانال مانش سه برابر شدە است | DW | 04.01.2022تعداد مهاجرانی کە بە طور غیر قانونی از طریق کانال مانش خود را به بریتانیا رساندەاند، در سال ٢٠٢١ سه برابر شده است. وزارت کشور بریتانیا می‌گوید، سال گذشته بیش از ٢٨٣٠٠ نفر از این طریق وارد این کشور شده‌اند.

داستان فیلم‌های حاضر در چهلمین جشنواره فجر/ از تریلر پلیسی تا روایت التهابات دهه ۶۰+تصاویر۲۲ فیلم راه یافته به چهلمین جشنواره فیلم فجر علیرغم انتقادها، از تنوع داستانی و مضمونی قابل قبولی برخوردارند. این تنوع شاید تنها دفاعیه‌ی هیات انتخاب برای معرفی آثار این بخش باشد. حکومت جاهلیت شئونیزم فارسی ایرانشهری شرکای اشرارفرقه فارسیسم اشغالگر ایران، ایران را برای ایرانیان زندان کرده زندانبان شده هر استان و شهر ایران را به یک اردوگاه آشویتس تبدیل کرده باانواع کوره های فقر فلاکت و بیگاری و بیکاری و گرانی و گرانفروشی وو...انحصار، ایرانیان را میسوزاند

محکومیت ایران به پرداخت ۱۰۷ میلیون دلار غرامت به خانواده شش تن از قربانیان هواپیمای اوکراینیرئیس دادگاه اونتاریو در حکم خود گفته که بر اساس شواهد و ادله‌ای که توسط شاکیان و کارشناسان ارائه شده است، سرنگونی هواپیما توسط موشک‌های سپاه «عامدانه» بوده است. هواپیمای مسافربری آسان ترین وبیدفاع ترین هدف برای پدافند ست چندسال پیش هم دردریای سیاه یک هواپیمای مسافربری دیگر اوکراین با موشک یک رزمایش که در نزدیکی آنجا بود زده شد.اما عمد یا غیر عمد بودن آن نباید ما را به خریت تاریخی ایرانی برگرداند که کل جهاز نظامی و دفاعی خود را تخریب کنیم