رقابت ترامپ با بایدن و کلینتون بر اساس نظرسنجی‌ها چقدر به هم شبیه است؟

26/05/1399 06:30 ب.ظ

چهار سال پیش نیز همانند این روزها نتایج نظرسنجی‌ها از محبوبیت ۵۰ درصدی نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حکایت داشت و تنها ۴۱ درصد آمریکایی‌ها حامی آقای ترامپ بودند، این پیشتازی هیلاری کلینتون تا روز انتخابات ادامه یافت ولی موجب پیروزی هیلاری کلینتون نشد.

چهار سال پیش نیز همانند این روزها نتایج نظرسنجی‌ها از محبوبیت ۵۰ درصدی نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا حکایت داشت و تنها ۴۱ درصد آمریکایی‌ها حامی آقای ترامپ بودند، این پیشتازی هیلاری کلینتون تا روز انتخابات ادامه یافت ولی موجب پیروزی هیلاری کلینتون نشد. البته نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از افرادی که آقای بایدن را به عنوان گزینه خودشان در انتخابات سوم نوامبر(۱۳ آبان) انتخاب کرده‌اند، تاکید دارند که این تصمیم آنها بیشتر از سر مخالفت با آقای ترامپ اتخاذ شده تا مطلوب بودن گزینه...

البته نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از افرادی که آقای بایدن را به عنوان گزینه خودشان در انتخابات سوم نوامبر(۱۳ آبان) انتخاب کرده‌اند، تاکید دارند که این تصمیم آنها بیشتر از سر مخالفت با آقای ترامپ اتخاذ شده تا مطلوب بودن گزینه دموکرات‌ها.

چهار سال پیش در چنین روزی نتایج نظرسنجی نشریه اکونومیست منتشر شد که نشان می‌داد، هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات، با جلب حمایت ۴۷ درصد مردم آمریکا از رقیب جمهوری‌خواه خود، دونالد ترامپ که تنها با اقبال ۴۱ درصد واجدان شرایط رای دهی مواجه بود، پیش است.

پنج روز بعد نیز شبکه ان بی سی از رشد محبوبیت خانم کلینتون خبر داد و اعلام کرد که او با جلب ۵۰ درصد آراء مردم از آقای ترامپ که ۴۲ درصدی محبوبیت دارد، فاصله گرفته است. آخرین نظرسنجی که توسط نشریه اکونومیست و تنها دو روز پیش از انتخابات ۸ نوامبر ۲۰۱۶ انجام شد، نسبت آراء خانم کلینتون در برابر آقای ترامپ را ۴۹ در برابر ۴۵ نشان داد.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

دونالد ترامپ از فعال کردن 'مکانیسم ماشه' علیه ایران خبر داد | DW | 16.08.2020در پی شکست طرح قطعنامه آمریکا در شورای امنیت درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران، آمریکا مکانیسم ماشه را فعال می‌کند. ترامپ به پیشنهاد پوتین درباره میانجیگری روسیه در مناقشه هسته‌ای با ایران نیز واکنشی سرد نشان داده است.

اصرار ترامپ در مخالفت با رأی دادن پستی؛ انتقاد اوباما | DW | 15.08.2020اوباما از دونالد ترامپ در اصرار او بر مخالفت با رأی دادن پستی در انتخابات ریاست جمهوری آینده انتقاد کرد. حزب دموکرات رئیس جمهور را متهم می‌کند که با کارشکنی در انتخابات قصد دارد به هر شکلی دوره زمامداری خود را تمدید کند.

با دستور جدید ترامپ فشار بر تیک تاک افزایش می‌یابد | DW | 15.08.2020رئیس جمهوری آمریکا با صدور دستوری جدید فشار خود بر شرکت چینی بایت دنس، صاحب پلتفرم تیک تاک را تشدید کرده است. ترامپ به این شرکت ۹۰ روز فرصت داده، داده‌های تمامی کاربران تیک‌تاک در آمریکا را حذف کند.

ترامپ برای آزادی خبرنگار آمریکایی به بشار اسد نامه نوشته - BBC News فارسیدونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا ماه مارس امسال برای آزادی آستین تایس، خبرنگاری که در سوریه مفقود شده به بشار اسد، رئیس‌جمهوری سوریه نامه نوشت. مایک پومپئو، وزیر امور خارجه آمریکا تائید کرده که آقای ترامپ در این نامه پیشنهاد 'گفت‌و‌گوی' مستقیم برای آزادی این شهروند آمریکایی را مطرح کرده بود.

ظریف: ماکرون ناقل پیام ترامپ نبود/ به سعودی‌ها پیشنهاد می‌کنم طرح صلح هرمز را بررسی کنندظریف در مصاحبه با المیادین: هیچ‌گاه در امور داخلی لبنان دخالت نکردیم و نخواهیم کرد به سعودی‌ها پیشنهاد می‌کنم طرح صلح هرمز را بررسی کنند. ماکرون حامل پیام ترامپ نبود

پرزیدنت ترامپ: چهار نفتکش ایران را ضبط و به هیوستون منتقل کردیمپرزیدنت ترامپ: چهار نفتکش ایران را ضبط و به هیوستون منتقل کردیم رئیس جمهوری آمریکا افزود: «از آن توافق غیر از مشکل هیچ‌چیز دیگری درنیامد. همان طور که در مقابل چین ضعیف بودند، در مقابل روسیه هم ضعیف بودند، و در مقابل ایران از همه ضعیف‌تر بودند.»

نتایج تازه‌ترین نظرسنجی مشترک وال‌ استریت ژورنال و شبکه اِن بی سی آمریکا نشان می‌دهد که محبوبیت جو بایدن، نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، در میان افرادی که قصد شرکت در این انتخابات را دارند به ۵۰ درصد رسیده، در حالی که حامیان دونالد ترامپ، رئیس جمهوری ایالات متحده، در میان مردم این کشور به ۴۱ درصد کاهش یافته است.

البته نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که بیش از نیمی از افرادی که آقای بایدن را به عنوان گزینه خودشان در انتخابات سوم نوامبر(۱۳ آبان) انتخاب کرده‌اند، تاکید دارند که این تصمیم آنها بیشتر از سر مخالفت با آقای ترامپ اتخاذ شده تا مطلوب بودن گزینه دموکرات‌ها.

چهار سال پیش در چنین روزی نتایج نظرسنجی نشریه اکونومیست منتشر شد که نشان می‌داد، هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات، با جلب حمایت ۴۷ درصد مردم آمریکا از رقیب جمهوری‌خواه خود، دونالد ترامپ که تنها با اقبال ۴۱ درصد واجدان شرایط رای دهی مواجه بود، پیش است.

پنج روز بعد نیز شبکه ان بی سی از رشد محبوبیت خانم کلینتون خبر داد و اعلام کرد که او با جلب ۵۰ درصد آراء مردم از آقای ترامپ که ۴۲ درصدی محبوبیت دارد، فاصله گرفته است.

آخرین نظرسنجی که توسط نشریه اکونومیست و تنها دو روز پیش از انتخابات ۸ نوامبر ۲۰۱۶ انجام شد، نسبت آراء خانم کلینتون در برابر آقای ترامپ را ۴۹ در برابر ۴۵ نشان داد. این نسبت در پایان رای‌گیری به ۴۸ در برابر ۴۶ تغییر کرد و با وجود جلب حدود دو میلیون و ۸۰۰ هزار رای توسط نامزد دموکرات‌ها، آقای ترامپ با کسب ۳۰۴ رای الکترال در مقابل ۲۲۷ رای الکترال خانم کلینتون به مقام ریاست جمهوری رسید.

یک روز مانده تا انتخابات؛ پیشتازی هیلاری کلینتون در نظرسنجی ها

امسال نیز نتایج نظرسنجی‌ها به ویژه از ماه مه به این سو جملگی از پیشتازی آقای بایدن و شکست نامزد جمهوری‌خواهان حکایت دارد اما این که در پایان انتخابات روز سوم نوامبر نتیجه‌ای مشابه سال ۲۰۱۶ رقم خواهد خورد و یا این بار آقای بایدن شگفتی‌ساز می‌شود، سوالی است که برای روشن شدن آن باید ۸۰ روز دیگر صبر کرد.