دو سال زندان برای انصراف از جشنواره فجر

17/06/1399 02:47 ب.ظ

«مسعود حکم‌آبادی»، تهیه‌کننده تئاتر، در دادگاه تجدیدنظر به دو سال حبس محکوم شد. او کمی پس از شلیک دو موشک توسط پدافند سپاه_پاسداران به پرواز_اوکراین، با انتشار بیانیه‌ای گروهی از شرکت در «جشنواره فجر» انصراف داده بود. اخبار_ایران اطلاع_رسانی

مسعود حکم‌آبادی با انتشار تصویری از زندان مشهد در صفحه اینستاگرام خود از تایید دو سال از سه سال حکم بدوی در دادگاه تجدیدنظر خبر داد.

این تهیه‌کننده تئاتر که کمی پس از شلیک دو موشک توسط پدافند سپاه پاسداران به هواپیمای تهران - کی‌یف در ۱۸دی۱۳۹۸، با انتشار بیانیه‌ای گروهی از شرکت در «جشنواره فجر» انصراف داده بود، نوشته است که باید دو سال به زندان مشهد برود: «حالا که رفتنم توی چهاردیواری زندان قطعی شده، شاید زیاد مهم نباشد که ماجرای انصراف از جشنواره فجر چه‌قدر در این زندان و حکم دخیل بوده و هست، اما همین قدر بگویم من نه به امام خمینی(ره) توهینی کردم، نه فعالیتی علیه نظام داشتم.»

این هنرمند مشهدی روز ۲۸دی۱۳۹۸ توسط ماموران امنیتی بازداشت و روز دوم بهمن ماه با تودیع وثیقه از زندان آزاد شد. حکم‌آبادی پیش از این در دادگاه بدوی از بابت دو اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی به سه سال حبس محکوم شده بود.

ادامه مطلب:
iranwire »

سه سال زندان در مصر؛ مجازات دختری که در تیک‌تاک رقصید | DW | 06.09.2020بار دیگر پست‌های اینترنتی یک زن در مصر، تحت عنوان 'نقض هنجارهای اخلاقی' جرم‌انگاری شد. فعالان مدنی می‌گویند، این رویکرد تنها ناشی از تبعیض جنسیتی نیست، بلکه به خودکامگی دولتی در جهت استحکام نظام سنتی موجود باز می‌گردد.

وزیر خارجه آمریکا خواستار ادامه مذاکرات کوزوو و صربستان برای عادی‌سازی روابط دو کشور شدوزیر خارجه آمریکا خواستار ادامه مذاکرات کوزوو و صربستان برای عادی‌سازی روابط دو کشور شد آقای پمپئو و نخست‌وزیر کوزوو همچنین درباره تلاش‌های آن کشور در مبارزه با همه‌گیری جهانی کووید-۱۹ و تعهد آن نسبت به پیشبرد توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی گفت‌و‌گو کردند.

۱۸ سال حبس برای سه عضو داعش در ایران

۳ سال حبس و ۲ سال اقامت اجباری در مناطق محروم برای فرد هتاک به مردم مازندراندادگستری مازندران فرد هتاک به مردم کلاردشت را به سه سال حبس ، ۱۴۸ ضربه شلاق تعزیری ، مجازات تکمیلی منع اقامت و تردد در استان‌های ساحلی شمال کشور و اقامت اجباری در مناطق محروم به مدت ۲ سال محکوم کرد.

رکورد جهانی؛ دو ساعت و نیم برهنه در میان یخ‌رکورد جهانی؛ دو ساعت و نیم برهنه در میان یخ‌ این ویدئو را ببینید🔽

نخستین فضاپیمای قابل استفاده مجدد چین پس از دو روز پرواز فرود آمدچین نخستین فضانورد خود را در سال ۲۰۰۳ به فضا فرستاد و در همان سال ایستگاه فضایی خود را ایجاد کرد. سال گذشته چین بدل به نخستین کشوری شد که یک ربات سطح‌نورد را در سمت پنهان ماه می‌نشاند.

«مسعود حکم‌آبادی»، تهیه‌کننده تئاتر و مدیر کانال تلگرامی «تئاترکده»، در دادگاه تجدیدنظر به دو سال حبس محکوم شد.

مسعود حکم‌آبادی با انتشار تصویری از زندان مشهد در صفحه اینستاگرام خود از تایید دو سال از سه سال حکم بدوی در دادگاه تجدیدنظر خبر داد.

این تهیه‌کننده تئاتر که کمی پس از شلیک دو موشک توسط پدافند سپاه پاسداران به هواپیمای تهران - کی‌یف در ۱۸دی۱۳۹۸، با انتشار بیانیه‌ای گروهی از شرکت در «جشنواره فجر» انصراف داده بود، نوشته است که باید دو سال به زندان مشهد برود: «حالا که رفتنم توی چهاردیواری زندان قطعی شده، شاید زیاد مهم نباشد که ماجرای انصراف از جشنواره فجر چه‌قدر در این زندان و حکم دخیل بوده و هست، اما همین قدر بگویم من نه به امام خمینی(ره) توهینی کردم، نه فعالیتی علیه نظام داشتم.»

این هنرمند مشهدی روز ۲۸دی۱۳۹۸ توسط ماموران امنیتی بازداشت و روز دوم بهمن ماه با تودیع وثیقه از زندان آزاد شد.

حکم‌آبادی پیش از این در دادگاه بدوی از بابت دو اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به بنیانگذار جمهوری اسلامی به سه سال حبس محکوم شده بود.

مدیر کانال تئاترکده در متنی که منتشر کرده، نوشته است: «همه ما توی کشور عزیزمان بالقوه مجرم هستیم، حالا باید ببینیم چه وقتی و چه کسی [دقت کنید دارم درباره یک "نفر" صحبت می‌کنم، نه نهاد و اداره و سازمان] تصمیم می‌گیرد این ماجرا را بالفعل جلوه کند.»

با صدور حکم دادگاه تجدیدنظر، حکم‌آبادی باید در انتظار ابلاغیه واحد اجرای احکام بماند.

حکم‌آبادی تهیه‌کننده تئاتر «دریاچه قو» بود که در سی‌و‌هفتمین «جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر» در ۱۰ بخش کاندیدای دریافت جایزه شد و پس از آن تندیس بهترین کارگردانی، بهترین بازیگری زن، بهترین موسیقی، بهترین طراحی حرکت و دیپلم افتخار بهترین بازیگری زن، بهترین طراحی گریم، بهترین طراحی نور و بهترین آرایه‌های صوتی را از آن خود کرد.