دستورالعملی که پولِ کار پرستاران را به حسابِ پزشکان سرازیر می‌کند/ پزشکان بابت بازاریابی بیمارستان‌ها هم دریافتی دارند

  • 📰 ilnanews
  • ⏱ Reading Time:
  • 74 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 33%
  • Publisher: 53%

طی سال‌های اخیر و با سیاست‌گذاری‌های بعد از طرح تحول سلامت، حدوداً تا ۶۵ درصد از تعرفه‌های حاصل از بیمارستان را به شکل‌های مختلف به پزشکان می‌دهند. این پول علاوه بر بقیه پرداخت‌های یک پزشک است؛ چون یک پزشک هیئت علمی حقوق ثابت دارد و حق مقیمی، حق On call، حق ماندگاری پزشکان و محرومیت از مطب می‌گیرد. همه این پرداختی‌ها سر جای خود است اما علاوه بر آن ۶۵ درصد از یک عمل جراحی، ویزیت و ... را هم دریافت می‌کند.

ایران اخبار, ایران سرفصلها

به گزارش خبرنگار ایلنا، نظام سلامت کشور با سرعتی باور نکردنی سیاست‌های تعدیل ساختاری را پیش می‌برد؛ افزایش هزینه‌های درمان از یک شب بستری در بیمارستان و شیمی درمانی تا عمل جراحی از یک طرف و تعرفه‌گذاری خدمات پزشکی و پرستاری منتهی به تمرکز ثروت در دست ۱۰ درصد کل کارکنان بیمارستان‌ها از طرف دیگر.

زیرساخت و چارچوب این دستورالعمل، تبدیل دستورالعمل طرح کارانه قبلی است که از دهه ۷۰ تحت عنوان دستورالعمل اداره طرح خودگردانی بیمارستان‌ها به طرح کارانه است که از ۷۶ تا ۹۳ پشتوانه قانونی نداشت اما اجرا می‌شد و از سال ۹۳ نیز که طرح تحول سلامت در حال آغاز شدن بود، طرح تحت عنوان قاصدک مصوب شد و لباس قانونی برای آن پوشانده شد.

اگر درآمد یک جراحی آپاندیس ۱۰۰ هزار تومان باشد، همه تعرفه‌ای که بیمار می‌پردازد، به عنوان کارکرد پزشک تلقی می‌شود. طی سال‌های اخیر و با سیاست‌گذاری‌های بعد از طرح تحول سلامت، حدوداً تا ۶۵ درصد از درآمد حاصل از بیمارستان را به شکل‌های مختلف به پزشکان می‌دهند. این پول علاوه بر بقیه پرداخت‌های یک پزشک است؛ چون یک پزشک هیئت علمی حقوق ثابت دارد و حق مقیمی، حق On call، حق ماندگاری پزشکان و محرومیت از مطب می‌گیرد. همه این پرداختی‌ها سر جای خود است اما علاوه بر آن ۶۵ درصد از یک عمل جراحی، ویزیت و ...

در تبصره همین بند آمده است: در صورتی که ﻋمل ﺟراحی یا پروسیجر ﺗشخیصی-درمانی یا ویزیت و مشاوره سرپایی یا بستری با حضور و نظارت مستقیم پزشک هیئت علمی و ﺗوسط دستیار واﺟد شرایط انجام شود، صد درصد ارزش نسبی خدمت مربوطه به عنوان کارکرد فرد محسوب می‌شود. ماده ۲۱ یک تبصره نیز دارد که نشان می‌دهد که در دیالیزهای صفاقی تمام عملکرد پرستاران و پرسنل درمانی برای پزشک درنظر گرفته خواهد شد.

ماده ۳۰ می‌گوید که در صورتی که پزشک متخص ارتباط استخدامی با بیمارستان نداشته باشد، اگر بیمار را از مطب شخصی خود به بیمارستان اجراع دهد، ۶۰ درصد کارکرد پزشک از محل جزء حرفه‌ای پرداخت خواهد شد. حتی برای بازاریابی پزشکان هم پول کنار گذاشته‌اند.

این خبر را خلاصه کرده ایم تا بتوانید سریع آن را بخوانید. اگر به خبر علاقه مند هستید، می توانید متن کامل را اینجا بخوانید. ادامه مطلب:

 

از نظر شما متشکرم. نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

Similar News:همچنین می توانید اخبار مشابهی را که از منابع خبری دیگر جمع آوری کرده ایم، بخوانید.

نتانیاهو در واکنش به پیوستن ۶ کشور اروپایی به اینستکس: از خودتان شرم کنید«در حالیکه ایران تأسیسات نفتی عربستان را بمباران می‌کند، در حالیکه ایران برای ساخت سلاح هسته‌ای اقدام به غنی‌سازی اورانیوم می‌کند، کشورهای اروپایی عجله دارند برای دلجویی از ایران حتی امتیازهای بیشتری بدهند.» والا جای شرم دارہ تو قرن ۲۱ با وجود UN amnesty و hrw هنوز اروپاييا راه رو واسه استبداد صاف كنن و تلف شدن منابع و نسلها رو تماشا كنن نتانياهو وهمدستانش در طول تاريخ اشغال فلسطين هزاران تن راقتل عام وترور كرده اند كه مطمئنا بايد بعنوان جنايتكاران بين المللي در دادگاه بين المللي محاكمه وبه كيفر جنايات مرتكب شده رسيده و إعدام شوند اميداست بزودي وجدانهاي بيدار دراروپا وسراسردنيا متحدعليه اين جنايتكاران اقدام كنند نتانیاهو غلط میکنه قاتل کودک کش دم از انساندوستی میزنه
منبع: euronews_pe - 🏆 8. / 59 ادامه مطلب »

روایت کشته شدن سجاد رضایی؛ جنازه‌اش را بعد از پنج روز جلوی غسال‌خانه رها کردندRahaAhmadi1985 aidaghajar درود بر شهیدان قیام آبانماه، این خون‌های بناحق ریخته شده تنها عزم جوانان شورشی ایران را در مبارزه برای سرنگونی رژیم فاسد آخوندی مصمم ترمیکند
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »

نماینده پارلمان هند از مردم خواست مردان تجاوزگر را بکشندیک نماینده پارلمان هند گفته است مردم باید مردانی را که در شهر حیدرآباد به زن ۲۷ ساله‌ای تجاوز کرده و او را به قتل رسانده‌اند، بکشند. چندین نماینده دیگر هم از گروه‌های مختلف سیاسی این تجاوز و قتل گروهی در حیدرآباد را محکوم کرده‌اند. این اقدام پارلمان هند قابل تحسین است. ریشه همه ادیان الهی یکی است. تجاوز به عنف از مصادیق بارز افساد در روی زمین است و از جنایات بزرگ محسوب می‌شود؛ مخصوصا' تجاوز به کودکان که تحت هر شرایطی عنف است؛ چراکه کودک قدرت تمییز، تجزیه و تحلیل ندارد. وای اگر در ایران می گفتند! البتّه در مواردی که ملّت از باب «دفاع مشروع» و «ضرورت قتل فوری یک متجاوز و مفسد» رأسا' و بدون حکم دادگاه اقدام به معدوم نمودن متجاوز و مفسد می‌نمایند، باید تا حدّ امکان مستند سازی کنند، از صحنه جنایت فیلم تهیه کنند، شاهد بگیرند و...، تا دچار مشکلات قانونی بعدی نشوند.
منبع: bbcpersian - 🏆 15. / 51 ادامه مطلب »

دولت حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده استرئیس جمهور در پیامی با گرامیداشت روز جهانی معلولان با تاکید بر اینکه دولت تدبیر و امید از نخستین روزهای فعالیت خود اهتمام و حمایت همه جانبه از افراد دارای معلولیت را مورد توجه قرار داده است، تصریح کرد: دولت تدبیر و امید تلاش می‌کند تا با تأمین منابع اعتباری قانون حمایت از حقوق معلولان، بستر مناسبی را جهت عملی ساختن مفاد این قانون مهیا نماید. شما معلول بی پناه رو اشتباهی افغانستان نفرستین بقیه چیزا پیشکش دولت گوه خورده آدم کش.
منبع: isna_farsi - 🏆 2. / 63 ادامه مطلب »

ژاوی جایزه مرد سال آسیا را از بیرانوند گرفتنمایندگان ایران از مراسم AFC دست خالی برگشتند ژاوی جایزه مرد سال آسیا را از بیرانوند گرفت
منبع: ilnanews - 🏆 10. / 53 ادامه مطلب »

کانون نویسندگان ایران سانسور و انسداد خبری از سوی حاکمیت را محکوم کرد
منبع: iranwire - 🏆 4. / 63 ادامه مطلب »