خطیب‌زاده گزارش جاوید رحمان در مورد نقض حقوق بشر در ایران را «مغرضانه» خواند

27/12/1400 04:03 ب.ظ

خطیب‌زاده گزارش جاوید رحمان در مورد نقض حقو_بشر در ایران را «مغرضانه» خواند خطیب‌زاده ۲۷ اسفند در واکنش به این اظهارات، با متهم کردن جاوید رحمان به عدم بی‌طرفی، گزارش او را «ناقص» توصیف کرد و رویکرد کشورهای غربی به حقوق بشر را «دوگانه و ریاکارانه» خواند

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تازه‌ترین گزارش جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را «مغرضانه و جانبدارانه» خواند و آن را «موجب تخریب و تضعیف حقوق بشر» دانست.خطیب‌زاده روز جمعه ۲۷ اسفند در واکنش به این اظهارات، با متهم کردن جاوید رحمان به عدم بی‌طرفی، گزارش او را «ناقص» توصیف کرد و رویکرد کشورهای غربی به حقوق بشر را «دوگانه و ریاکارانه» خواند .

جاوید رحمان روز پنجشنبه حکومت ایران را به ادامه نقض گسترده حقوق بشر متهم کرد و با اشاره به تازه‌ترین گزارش خود، از جامعه جهانی خواست مقامات جمهوری اسلامی را در قبال نقض حقوق بشر در کشور و در ارتباط با وقایعی مثل اعدام‌های سال ۶۷ و سرکوب اعتراضات آبان ۹۸ «پاسخگو» کنند.

خطیب‌زاده روز جمعه ۲۷ اسفند در واکنش به این اظهارات، با متهم کردن جاوید رحمان به عدم بی‌طرفی، گزارش او را «ناقص» توصیف کرد و رویکرد کشورهای غربی به حقوق بشر را «دوگانه و ریاکارانه» خواند . جاوید رحمان در گزارش خود با انتقاد از اعدام‌های پرشمار در ایران و به‌ویژه اعدام کودک‌مجرمان، توضیح داد که بیشتر این افراد به وکیل انتخابی دسترسی ندارند و در پی دادرسی ناعادلانه به اعدام محکوم می‌شوند.

ایران پس از چین دومین کشور جهان از نظر شمار بالای اعدام‌هاست و از معدود کشورهایی است که همچنان به اعدام افرادی ادامه می‌دهد که در زمان وقوع جرم کمتر از ۱۸ سال داشته‌اند.

ادامه مطلب:
VOA Farsi صدای آمریکا »

عکس یک کونی اینکه دیگ به دیگ میگه روت سیاه، ریشه در تبعیض نوع بشر در نهاد حقوق_بشر بین‌الملل است. این نهاد پر طمطراق واقعا از نوع بشر دفاع نمی‌کنه، بلکه از بشری دفاع می‌کنه که مؤلفه‌های غربی داشته باشند، یعنی انکار خدا، دین، کشور، پدر، مادر مهمترین خصیصه‌شان باشد. جاوید رحمان نظرش در مورد عربستان چی هست ؟؟

🇷🇺❤☢

گزارش اطلاعاتی آمریکا: 7 هزار سرباز روسی در اوکراین کشته شدندبا گذشت بیش از 20 روز از حمله نظامی روسیه به اوکراین، برآوردهای منابع اطلاعاتی آمریکا، از خسارت‌های سنگین انسانی و تجهیزاتی روس‌ها در این عملیات خبر

شورای امنیت، مسئولیت یوناما در افغانستان را تمدید کرداعضای شورای امنیت سازمان ملل تصمیم گرفتند برای نخستین بار از زمان به قدرت رسیدن طالبان در افغانستان، ماموریت سیاسی این سازمان در افغانستان را تمدید نمایند بیشتر بخوانید🔽 همکاری با عمارت_اسلامی_افغانستان بدون هیچ مانعی باید ادامه یابد، سازمان_ملل حقوق_بشر شواری_امنیت باید به فرهنگ و تمدن متافیزیک خاورمیانه با عینک جدید نگاه کند. برادران_اسلامی امتاسلامی . در ضمن ما معتقدیم یازده_سپتامبر سناریوی پنتاگون بود، این پنبه را از گوشتان درآورید.

تاثیرات حمله روسیه به اوکراین در فضا؛ آژانس فضایی اروپا سفر به مریخ را لغو کرداروپا از پرتاب نخستین مریخ‌نورد خود به فضا در سال جاری میلادی به دلیل حمله نظامی روسیه به اوکراین صرف نظر کرد بیشتر بخوانید🔽 بهتره بگی می‌خواست بده روس‌ها براش پرتاب کنند ولی دیگه جنگ شد و قضیه مالید. خودشون هم که نمیتونن!

گزارشگر ویژه حقوق بشر ایران: جمهوری اسلامی در سال ۲۰۲۱ دست‌کم ۲۸۰ نفر را اعدام کردگزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد در امور ایران می‌گوید در سال گذشته میلادی وضعیت حقوق بشر در ایران بدتر شده و جمهوری اسلامی افراد بیشتری را نسبت به سال‌های قبل اعدام کرده است جزئیات بیشتر🔽 اگه آدم بودید کمی راجع به اعدام های عربستان هم مینوشتید. دنیایی که غربی ها ساختن اسمش دنیا نیست یک جنگل بزرگه دلقک ، ۸۱ انسان بیگناه که اکثراً زیر ۱۸ سال بوده اند را عرعرستان یک روز اعدام کرد ، خفه شده بودید... امروز به فکر حقوق حشر در ایران هستید زاغری و آشوری دو جاسوس که آزاد شدند باید اعدام می شدند تا شما آدم شوید هنوز وقت است ، دیر نمی شود حقوق_حشر_غربی جنگ_فروزان‌و_فروشان_غرب این سطح از وقاحت بخاطر حرامزادگیه شماست.

شورای امنیت از روسیه خواست تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد اوکراین را اجرا کندکشورهای غربی در شورای امنیت از روسیه خواستند به تصمیم دیوان بین‌المللی دادگستری برای پایان دادن به جنگ علیه اوکراین عمل کند. - خبرگزاری آناتولی

کرونا در ایران؛ چرا کمیته علمی داروهای کرونا را تایید نکرد؟

سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، تازه‌ترین گزارش جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران را «مغرضانه و جانبدارانه» خواند و آن را «موجب تخریب و تضعیف حقوق بشر» دانست.

جاوید رحمان روز پنجشنبه حکومت ایران را به ادامه نقض گسترده حقوق بشر متهم کرد و با اشاره به تازه‌ترین گزارش خود، از جامعه جهانی خواست مقامات جمهوری اسلامی را در قبال نقض حقوق بشر در کشور و در ارتباط با وقایعی مثل اعدام‌های سال ۶۷ و سرکوب اعتراضات آبان ۹۸ «پاسخگو» کنند.

خطیب‌زاده روز جمعه ۲۷ اسفند در واکنش به این اظهارات، با متهم کردن جاوید رحمان به عدم بی‌طرفی، گزارش او را «ناقص» توصیف کرد و رویکرد کشورهای غربی به حقوق بشر را «دوگانه و ریاکارانه» خواند .

جاوید رحمان در گزارش خود با انتقاد از اعدام‌های پرشمار در ایران و به‌ویژه اعدام کودک‌مجرمان، توضیح داد که بیشتر این افراد به وکیل انتخابی دسترسی ندارند و در پی دادرسی ناعادلانه به اعدام محکوم می‌شوند.

ایران پس از چین دومین کشور جهان از نظر شمار بالای اعدام‌هاست و از معدود کشورهایی است که همچنان به اعدام افرادی ادامه می‌دهد که در زمان وقوع جرم کمتر از ۱۸ سال داشته‌اند.

نقض حق دسترسی آزاد به اطلاعات و طرح مجلس شورای اسلامی برای محدودیت و نظارت بیشتر بر اینترنت، موسوم به «طرح صیانت از کاربران فضای مجازی»، عدم رسیدگی شفاف به پرونده سرنگونی هواپیمای اوکراینی، بازداشت فعالان و وکلای دادگستری، سرکوب اعتراضات، قوانین تبعیض‌آمیز علیه زنان، ازدواج کودکان، و نقض حقوق اقلیت‌ها، از جمله موارد دیگری بود که گزارشگر ویژه سازمان ملل به آن اشاره کرد.