حوثی‌ها یک پهپاد آمریکایی را در یمن ساقط کردند

30/05/1398 05:48 ب.ظ

حوثی‌ها یک پهپاد آمریکایی را در یمن ساقط کردند جزئیات بیشتر🔽

ایالات متحده در ماه ژوئن ایران را مسئول هدف قرار دادن یک پهپاد دیگر در یمن معرفی کرده بود. بر اساس این گزارش این پهپاد مدل ام‌کیو۹ در استان ذمار در جنوب صنعا، منطقه‌ای که در کنترل جنبش انصارالله (حوثی‌ها) است، سقوط کرده است.

یکی از سخنگویان نیروهای نظامی حوثی‌ها بامداد چهارشنبه و پیش از انتشار گزارش رویترز اعلام کرده بود که پدافند هوایی این کشور یک پهپاد آمریکایی را ساقط کرده است. به گزارش المسیره، يحيى سريع از نیروی هوایی یمن بامداد چهارشنبه با اعلام این خبر گفت: «موشکی که با آن پهپاد آمریکایی را هدف قرار دادیم در داخل یمن توسعه یافته و به زودی در یک نشست خبری جزئیات مرتبط با آن را به اطلاع عموم می‌رسانیم.»

در صورت تائید جزئیات این خبر، این دومین بار در ماه‌های اخیر است که یک پهپاد آمریکایی در یمن با آتش حوثی‌ها ساقط می‌شود. در ماه ژوئن/خرداد یک فروند پهپاد نظامی مدل ام‌کیو۹ ایالات متحده در یمن سقوط کرد . ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) در آن زمان اعلام کرد حوثی‌ها با همکاری ایران این پهپاد را ساقط کرده‌اند.

یکی از مقام‌های نظامی آمریکایی به رویترز گفته است که متاسفانه ایالات متحده واکنش درخوری به حوادث مشابه نشان نداده است.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

طالبان یک مکتب دخترانه را در کابل آتش زدندوزارت امور داخله افغانستان سه‌شنبه 20 اوت 2019، اعلام کرد که طالبان نیمه‌های شب گذشته یک مکتب

انفجار بزرگی یک انبار مهمات در شمال بغداد را لرزاندگزارش ها حاکی از وقوع انفجار بزرگی در یک انبار مهمات متعلق به یک گروه شبه نظامی مورد حمایت ایران در شمال بغداد در روز سه شنبه است. نخست وزیر اسرائیل پیشتر تلویحا دست داشتن کشورش در حمله به مراکز شبه‌نظامیان عراقی وابسته به ایران را تایید کرده بود.

در یک سال اخیر اتفاق افتاد؛ افزایش ۵۰۰ درصدی قیمت مسکن در شهرهای اطراف تهراندر یک سال اخیر اتفاق افتاد؛ افزایش ۵۰۰ درصدی قیمت مسکن در شهرهای اطراف تهران بانک مرکزی ایران پیشتر اعلام کرده بود که متوسط قیمت یک متر مربع واحد مسکونی در تهران تیرماه امسال به ۱۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان رسید که ۹۱.۵ درصد بیش از تیر پارسال است.

گروگانگیری در برزیل؛ تک‌تیرانداز مهاجم را در اتوبوس از پای درآورد«برای ما آن چه در نهایت ضروری به نظر رسید آن بود که به فرد گروگانگیر شلیک کنیم تا او را خنثی کرده و افراد را از درون اتوبوس نجات دهیم.»

آمریکا پس از خروج از پیمان موشکی با روسیه یک موشک کروز را آزمایش کردپنتاگون در بیانیه‌ای اعلام کرد که این آزمایش روز یکشنبه گذشته در جزیره سن نیکلاس ایالت کالیفرنیا انجام شد و این موشک پس از طی مسافتی بیش از ۵۰۰ کیلومتر به هدف خود اصابت کرد.

روایت یک فعال حقوق حیوانات از کشتار سگ‌ها و خشونت در تجمع حامیان

خبرگزاری رویترز به نقل از دو مقام نظامی ایالات متحده آمریکا اعلام کرد یک پهپاد این کشور شامگاه سه‌شنبه در یمن ساقط شده است.

بر اساس این گزارش این پهپاد مدل ام‌کیو۹ در استان ذمار در جنوب صنعا، منطقه‌ای که در کنترل جنبش انصارالله (حوثی‌ها) است، سقوط کرده است.

یکی از سخنگویان نیروهای نظامی حوثی‌ها بامداد چهارشنبه و پیش از انتشار گزارش رویترز اعلام کرده بود که پدافند هوایی این کشور یک پهپاد آمریکایی را ساقط کرده است. به گزارش المسیره، يحيى سريع از نیروی هوایی یمن بامداد چهارشنبه با اعلام این خبر گفت: «موشکی که با آن پهپاد آمریکایی را هدف قرار دادیم در داخل یمن توسعه یافته و به زودی در یک نشست خبری جزئیات مرتبط با آن را به اطلاع عموم می‌رسانیم.»

در صورت تائید جزئیات این خبر، این دومین بار در ماه‌های اخیر است که یک پهپاد آمریکایی در یمن با آتش حوثی‌ها ساقط می‌شود.

در ماه ژوئن/خرداد یک فروند پهپاد نظامی مدل ام‌کیو۹ ایالات متحده در یمن سقوط کرد

. ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) در آن زمان اعلام کرد حوثی‌ها با همکاری ایران این پهپاد را ساقط کرده‌اند.

یکی از مقام‌های نظامی آمریکایی به رویترز گفته است که متاسفانه ایالات متحده واکنش درخوری به حوادث مشابه نشان نداده است.

پنتاگون دخالت در جنگ یمن به نفع ائتلاف تحت رهبری ریاض را تکذیب می‌کند و می‌گوید صرفا اهداف متعلق به شبکه القاعده در شبه جزیره عربستان را هدف قرار می‌دهد. در سال‌های اخیر و همزمان با ادامه جنگ میان حوثی‌ها و نیروهای تحت حمایت عربستان در یمن، القاعده و داعش تلاش کرده‌اند تا پایگاه‌های خود در این کشور مصیبت زده را تحکیم کنند.

ایران با وجود انکار حضور نظامی در یمن، حمایت از جنبش انصارالله به رهبری حوثی‌ها را رد نمی‌کند.