حفاری ترکیه در شرق مدیترانه؛ آلمان هشدار داد یونان تهدید کرد

31/04/1399 05:49 ب.ظ

یونان با «غیرقانونی» خواندن عملیات ترکیه اعلام کرد که این کار انسجام ناتو را تهدید می‌کند.

یونان با «غیرقانونی» خواندن عملیات ترکیه اعلام کرد که این کار انسجام ناتو را تهدید می‌کند. یونان در بسیاری زمینه‌ها اختلاف‌های مرزی هوایی و دریایی گرفته تا موضوع قبرس با ترکیه تنش‌های قدیمی و مهمی دارد. ادعای قبرس، متحد یونان با ترکیه بر سر اکتشاف گاز طبیعی در مناطق شرقی مدیترانه، این اختلافات را در کانون توجه قرار داده است.

یونان در بسیاری زمینه‌ها اختلاف‌های مرزی هوایی و دریایی گرفته تا موضوع قبرس با ترکیه تنش‌های قدیمی و مهمی دارد. ادعای قبرس، متحد یونان با ترکیه بر سر اکتشاف گاز طبیعی در مناطق شرقی مدیترانه، این اختلافات را در کانون توجه قرار داده است.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

گارد ساحلی ترکیه 44 پناهجوی رانده شده توسط پلیس یونان را از خطر مرگ نجات داد

پلیس ترکیه ۲۷ تن را به‌اتهام «قصد حمله از طرف داعش» دستگیر کرداین افراد دستور داشته‌اند در پاسخ به انتشار چند پست‌ توهین‌آمیز به پیامبر اسلام در شبکه‌های اجتماعی، در ۱۵ نقطه از استامبول حملاتی را ترتیب دهند.

ترکیه در نیمه اول سال جاری 220 هزار بسته‌ غذایی در ادلب توزیع کرد

ترکیه کلیه پروازها به مقصد ایران و افغانستان را به دلیل شیوع ویروس کرونا تعلیق کردترکیه کلیه پروازها به مقصد ایران و افغانستان را به دلیل شیوع ویروس_کرونا تعلیق کرد وزارت ترابری ترکیه روز یکشنبه ۲۹ تیر اعلام کرد کلیه پروازها از این کشور به مقصد ایران و افغانستان را در چارچوب مبارزه با شیوع ویروس جدید کرونا به حالت تعلیق در آورده است

وزیر دفاع ملی ترکیه با همتای قطری خود در آنکارا دیدار کردخلوصی آکار٬ وزیر دفاع ملی ترکیه با خالد بن محمد العطیه همتای قطری خود در آنکارا دیدار کرد وزیران دفاع ملی ترکیه و قطر پیرامون گسترش همکاری‌های دفاعی و امنیتی میان دو کشور تبادل نظر کردند.

ترکیه به چاد محموله کمک‌های پزشکی ارسال کرد

نیکوس دندیاس، وزیر امور خارجه یونان روز سه‌شنبه در دیدار با همتای آلمانی خود در آتن گفت: «رفتار غیرقانونی و تحریک‌آمیز ترکیه نه تنها به صلح و بی‌ثباتی در مدیترانه شرقی، بلکه به انسجام ناتو و پیوندهای میان آنکارا و اتحادیه اروپا آسیب جدی می‌زند.»

یونان در بسیاری زمینه‌ها اختلاف‌های مرزی هوایی و دریایی گرفته تا موضوع قبرس با ترکیه تنش‌های قدیمی و مهمی دارد. ادعای قبرس، متحد یونان با ترکیه بر سر اکتشاف گاز طبیعی در مناطق شرقی مدیترانه، این اختلافات را در کانون توجه قرار داده است.

هم‌رسانی این مطلب: