جو بایدن وارد اروپا شد؛ برجام از محورهای گفتگوها در حاشیه نشست گروه ۲۰ است

07/08/1400 09:00 ق.ظ

اجلاس سالانه سران گروه بیست در حالی در رم برگزار می شود که برخی از سران حضور مجازی را به حضور فیزیکی در ایتالیا ترجیح داده اند. شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین در کنار ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن از رهبرانی هستند که به طور مجازی و از راه دور در این نشست شرکت می کنند.

اجلاس سالانه سران گروه بیست در حالی در رم برگزار می شود که برخی از سران حضور مجازی را به حضور فیزیکی در ایتالیا ترجیح داده اند. شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین در کنار ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن از رهبرانی هستند که به طور مجازی و از راه دور در این نشست شرکت می کنند. جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برای شرکت در نشست گروه بیست وارد رُم، پایتخت ایتالیا، شد.

مبارزه با همه گیری کرونا، بررسی راههای مقابله با تاثیرات مخرب تغییرات آب و هوایی و همچنین تقویت توسعه اقتصادی از محورهای اصلی گفتگوهای سران بیست کشور صنعتی جهان طی روزهای شنبه و یکشنبه در پایتخت ایتالیا است.

اجلاس سالانه سران گروه بیست در حالی در رم برگزار می شود که برخی از سران حضور مجازی را به حضور فیزیکی در ایتالیا ترجیح داده اند. شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین که از اوایل سال ۲۰۲۰ تاکنون از کشور خارج نشده در کنار ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن از رهبرانی هستند که به گزارش رویترز از طریق ویدیئو کنفرانس در این نشست سخنرانی خواهند کرد.

بیست کشور صنعتی دنیا که مسئول تولید بیش از ۸۰ درصد گازهای گلخانه ای در دنیا هستند، درصددند با وضع مالیات بر تولید کربن در رم، گام مهمی در حفاظت از محیط زیست در آستانه نشست تغییرات اقلیمی سازمان ملل بردارند. headtopics.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

گزارش توییتری وزیر امور خارجه از نشست دوم همسایگان افغانستان در تهرانوزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به برگزاری دومین نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان + روسیه در تهران گفت: پیام این کنفرانس روشن است؛ صلح تنها از دولت فراگیر و احترام به خواست مردم افغانستان برمی‌آید.

کشورهای «گروه ۲۰» برابری واکسیناسیون در جهان را در رم به بحث می‌گذارند🔺کشورهای «گروه ۲۰» برابری واکسیناسیون در جهان را در رم به بحث می‌گذارند گزارش جدید گروه مبارزه با فقر «وان» نشان می‌دهد از بیش از ۶۵۷ میلیون دز واکسن وعده داده شده توسط کشورهای گروه ۲۰، حدود ۴۴ درصد تحویل داده شده است. ⬇️ بیشتر بخوانید:

در نشست کشورهای همسایه افغانستان در تهران چه گذشت؟ | DW | 27.10.2021دومین نشست وزیران امور خارجه کشورهای همسایه افغانستان به همراه روسیه با موضوع محوری حل بحران آن کشور در تهران برگزار شد. دبیرکل سازمان ملل و وزیران امور خارجه چین و روسیه به شکل ویدیویی در این نشست شرکت کرده بودند.

تصاویری از اولین روز حیات یک بچه کرگدن در یکی از باغ‌وحش‌های هلندمسئولان باغ‌وحش آرنهم نام این بچه کرگدن را «استارک» گذاشته‌اند. او چهاردهمین کرگدنی است که از سال ۱۹۷۷ میلادی تاکنون در آرنهم به دنیا می‌آید.

گروه دشوار دختران ایران در جام ملت‌های آسیا؛ چین، هند و چین تایپه

نشست همسایگان افغانستان در تهران بدون حضور طالبان | DW | 27.10.2021در دومین نشست تهران چهار کشور همسایه افغانستان شرکت دارند. طبق گفته مقامات ایرانی وزرای خارجه چین و روسیه نیز به‌ گونه مجازی شرکت می‌کنند. گروه طالبان در این نشست حضور ندارد. با حضور طالبان در افغانستان اقتصاد افغانستان از بین رفته است و فقر وبیکاری بیداد میکند ومردم افغانستان در شرایط بدی قرار دارند امیدوارم نشست تهران با حضور همسایگان افغانستان مرحمی باشد بر درد های بزرگ مردم افغانستان . طالبان را امریکا نگذاشت در اجلاس تهران شرکت نمایدواین اجلاس بنفع دولت و مردم افغانستان میباشد زیرا برای برون رفتن افغانستان از مشکلات موجود با تصمیم همسایگان افغانستان این نست کار ساز میباشد . در صورت که همسایگان افغانستان راه سر مایه گزاری در افغانستان را باز نماید .کسب وکار در افغانستان رونق گرفته مردم از فقر و تنگ دستی نجات پیدامیکند و نست امروز تهران برای اتخاذ تصمیم مشترک همسایگان افغانستان بر کمک و سرمایه گزاری در افغانستان میباشد .

Aa

جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا برای شرکت در نشست گروه بیست وارد رُم، پایتخت ایتالیا، شد.

مبارزه با همه گیری کرونا، بررسی راههای مقابله با تاثیرات مخرب تغییرات آب و هوایی و همچنین تقویت توسعه اقتصادی از محورهای اصلی گفتگوهای سران بیست کشور صنعتی جهان طی روزهای شنبه و یکشنبه در پایتخت ایتالیا است.

اجلاس سالانه سران گروه بیست در حالی در رم برگزار می شود که برخی از سران حضور مجازی را به حضور فیزیکی در ایتالیا ترجیح داده اند. شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین که از اوایل سال ۲۰۲۰ تاکنون از کشور خارج نشده در کنار ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و فومیو کیشیدا نخست وزیر ژاپن از رهبرانی هستند که به گزارش رویترز از طریق ویدیئو کنفرانس در این نشست سخنرانی خواهند کرد.

بیست کشور صنعتی دنیا که مسئول تولید بیش از ۸۰ درصد گازهای گلخانه ای در دنیا هستند، درصددند با وضع مالیات بر تولید کربن در رم، گام مهمی در حفاظت از محیط زیست در آستانه نشست تغییرات اقلیمی سازمان ملل بردارند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هدف دیگر گروه بیست در این نشست تاکید بر این نکته است که کشورهای ثروتمند سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار برای کمک به کشورهای فقیرتر در راستای سازگاری شان با تغییرات آب و هوایی اختصاص دهند. البته این یکی از بند های توافقی سران گروه بیست در سال ۲۰۰۹ بود که قرار بود در سال ۲۰۲۰ عملی شود ولی تاکنون محقق نشده است.

از رایزنی درباره برجام تا دیدار با پاپ

انتظار می رود جو بایدن در باره پرونده هسته ای ایران و همچنین امکان از سرگیری مذاکرات وین پس از رایزنی با رهبران اروپایی، سخنانی ایراد کند.

جک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید با تصریح بر اینکه بایدن از سرگیری مذاکرات با تهران فرصتی برای فهم دقیق تر از برنامه هسته‌ای ایران هست به خبرنگارانی که در هواپیمای بایدن و همراهانش در این سفر اروپایی بودند گفت که رئیس جمهوری آمریکا در این رابطه با رهبران آلمان، فرانسه و بریتانیا دیدار خواهد کرد.

آقای بایدن قرار است امروز جمعه با پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک های جهان هم دیدار کند. جو بایدن دومین رئیس جمهوری «کاتولیک» ایالات متحده است که با پاپ ملاقات می کند. بحران مهاجرت و مبارزه با فقر و تغییرات آب و هوایی از محورهای اصلی دیدار آنان خواهد بود.

ملاقات با نخست وزیر و رئیس جمهوری ایتالیا و همچنین رئیس جمهوری فرانسه هم از برنامه های روز جمعه جو بایدن ۷۸ ساله است.

جو بایدن پس از این نشست، سفر اروپایی خود را یکشنبه شب به اسکاتلند ادامه خواهد داد. گلاسگو میزبان یکی از نشست های مهم تغییرات آب و هوایی موسوم به «کوپ ۲۶» است.

پیام اصلی آقای بایدن تاکید بر عزم کاخ سفید در مبارزه با گرم شدن زمین و حفاظت از محیط زیست است؛ هدفی که تصمیم دونالد ترامپ، رئیس جمهوری قبلی آمریکا از «پیمان پاریس» عملا کنار گذاشته شده بود.

جو بایدن در حالی آمریکا را برای شرکت در این دو نشست مهم به مقصد اروپا ترک کرد که طرح هزار و ۷۵۰ میلیارد دلاری اش برای مقابله با تغییرات آب و هوایی با مخالفت برخی از اعضای دموکرات کنگره روبرو بود.