جنجال در پی سخنان نماینده مجلس و ممنوعیت ورود آلات موسیقی | DW | 14.12.2021

23/09/1400 01:56 ب.ظ

سخنان یک نماینده مجلس که گفته بود ورود آلات موسیقی به 'جمهوری اسلامی' ممنوع است، جنجال‌برانگیز شد. این در حالی است که ظاهرا ورود ادوات موسیقی از پیش ممنوع شده بوده است.

سخنان یک نماینده مجلس که گفته بود ورود آلات موسیقی به 'جمهوری اسلامی' ممنوع است، جنجال‌برانگیز شد. این در حالی است که ظاهرا ورود ادوات موسیقی از پیش ممنوع شده بوده است. سخنان یک نماینده مجلس که گفته بود ورود آلات موسیقی به"جمهوری اسلامی" ممنوع است، جنجال‌برانگیز شد. این در حالی است که ظاهرا ورود ادوات موسیقی از پیش ممنوع شده بوده است.

کاظم موسوی، نماینده اردبیل و سرعین و نایب رییس کیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایران در اظهاراتی جنجالی گفته بود: «ورود آلات موسیقی به کشور به صلاح نیست چون کشور ما جمهوری اسلامی است. چرا باید با وجود این همه شهدا و علمایی که داریم آلات موسیقی به کشور وارد شود؟ موضوع آلات موسیقی و لوازمی از این قبیل ان قدر مهم نیستند که ما حتی برای آن وقت و ارزی خرج کنیم.»

این نماینده در ادامه سخنانش تاکید کرده بود که"دغدغه شب و روز" او و همکارانش"فقط معیشت مردم است" و گفته بود: «آلات موسیقی که جزء کالای اساسی نیست که ما ورودش را الزامی بدانیم. عینک آفتابی و یا آلات موسیقی باشد یا نباشد هیچ تفاوتی در زندگی مردم ایجاد نمی‌کند.»

اما بخشی از سخنان او که بیش از سایر بخش‌ها مورد اعتراض و انتقاد قرار گرفت، جایی بود که او گفت: «اگر افرادی به دنبال آلات موسیقی یا امیال شخصی‌ خودشان هستند، کشورهای دیگر هستند، می‌توانند از ایران بروند.» headtopics.

ادامه مطلب:
dw_persian »

EndTo10YearsInLimboIndonesia

عربستان ورود با واکسن چینی و روسی را مشروط پذیرفتعربستان ورود با واکسن چینی و روسی را مشروط پذیرفت رییس سازمان حج و زیارت: عربستان ورود زائران خارجی با واکسن‌های سینوفارم و اسپوتنیک را هم بلامانع دانسته، اما به شرط قرنطینه ۴۸ ساعته و تست PCR منفی به همین سبب زائران در نوبت حج نگران نباشند. وقتی می گویند دوا نیست، واکسن کم است،... می گویند پول نیست! حالا ولی برای چرخیدن دور کعبه و پول ریختن تو جیب اعراب تازی دلار هست؟ تا کی باید چوب خریت و خرمقدسی را خورد! به جای ریختن پول بی زبان به جیب اعراب کثیف بدهید به کودکان کار، زنان بیوه، مریضان سرتان، معلمان، ...

ورود کارمندان به ادارات منوط به تزریق دو دز واکسن کرونا یا داشتن PCR منفیمعاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران ورود کارمندان به ادارات را منوط به تزریق دو دز واکسن کرونا یا داشتن نتیجه تست PCR منفی بیان کرد.

موسوی: از هنرمندان عذرخواهی می‌کنمموسوی، نماینده اردبیل با اشاره به جنجال «هر که نمی‌خواهد از ایران برود»: *از هنرمندان عذرخواهی می‌کنم *صحبت‌هایم تحریف شد *نباید با هر خبرنگاری مصاحبه کنیم *مظلوم واقع شدم *تعجبم از صدا و سیماست *به کل مجلس توهین شده است ببند در اون گاله رو کثافت گ و ه خورد تحریف آفت خبرنگاری شده

تظاهرات گسترده در ترکیه در اعتراض به تورم و سقوط ارزش لیر | DW | 12.12.2021هزاران نفر در استانبول و آنکارا برای اعتراض به ادامه افزایش تورم و کاهش ارزش پول ملی ترکیه به خیابان‌ها آمدند. منتقدان سیاست‌های حزب حاکم را عامل این وضعیت می‌دانند اما اردوغان بر ادامه آنها پافشاری می‌کند. SHIBA shibaswap shibainu leash shibabone shibacoin Oshiverse Shibarium shiba مردم ایران چرا خاموشید ارزش پول ایرانی همین روز ها بصفر خواهد رسید، بمردم ترکیه نگاه کنید برای برای پائین آمدن پولشان چه می‌کند حس وطن پرستی این ملت کجا رفته؟

آغاز پرفراز و نشیب وزنه‌برداری ایران در مسابقات قهرمانی ۲۰۲۱ جهان | DW | 13.12.2021میر مصطفی جوادی با کسب مقام نایب‌قهرمانی جهان در دسته ۸۱ کیلوگرم باعث شادی تیم وزنه‌برداری ایران در رقابت‌های ۲۰۲۱ جهان شد. بیگلری و موسوی نیز ناکام ماندند. در تیم ایران چهار وزنه‌بردار زن و ۱۰ وزنه‌بردار مرد حضور دارند.

دیپلمات‌های آلمان، بریتانیا و فرانسه: مواضع ایران مغایر با توافق برجام است | DW | 14.12.2021دیپلمات‌های اروپایی مذاکره‌کننده در برجام گفتند به مذاکرات واقعی با ایران دست نیافتند و مواضع ایران را مغایر با برجام دانستند. ایران اعلام کرد بعضی بازیگران به جای دیپلماسی واقعی به عادت مقصرنمایی خود پافشاری می‌کنند. دویچه وله شدی شبیه کسایی که نشادور کردن اونجاشون😂😂😂 ملاها گفتگو بلد نیستند، یک عمر یکطرفه از بالای منبر گفتند بدون اینکه صدای مردم را بشنوند. مگر در جمهوری اسلامی دیپلمات هم هست؟ یک مشت دزد و تروریست به سر کردگی یک دیوانه به اسم علی خامنه ای.

جنجال در پی سخنان نماینده مجلس و ممنوعیت ورود آلات موسیقی

سخنان یک نماینده مجلس که گفته بود ورود آلات موسیقی به"جمهوری اسلامی" ممنوع است، جنجال‌برانگیز شد. این در حالی است که ظاهرا ورود ادوات موسیقی از پیش ممنوع شده بوده است.

کاظم موسوی، نماینده اردبیل و سرعین و نایب رییس کیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ایران در اظهاراتی جنجالی گفته بود: «ورود آلات موسیقی به کشور به صلاح نیست چون کشور ما جمهوری اسلامی است. چرا باید با وجود این همه شهدا و علمایی که داریم آلات موسیقی به کشور وارد شود؟ موضوع آلات موسیقی و لوازمی از این قبیل ان قدر مهم نیستند که ما حتی برای آن وقت و ارزی خرج کنیم.»

این نماینده در ادامه سخنانش تاکید کرده بود که"دغدغه شب و روز" او و همکارانش"فقط معیشت مردم است" و گفته بود: «آلات موسیقی که جزء کالای اساسی نیست که ما ورودش را الزامی بدانیم. عینک آفتابی و یا آلات موسیقی باشد یا نباشد هیچ تفاوتی در زندگی مردم ایجاد نمی‌کند.»

اما بخشی از سخنان او که بیش از سایر بخش‌ها مورد اعتراض و انتقاد قرار گرفت، جایی بود که او گفت: «اگر افرادی به دنبال آلات موسیقی یا امیال شخصی‌ خودشان هستند، کشورهای دیگر هستند، می‌توانند از ایران بروند.»

این بخش از سخنان موسوی حتی مورد اعتراض بخش‌هایی از جناح راست نیز قرار گرفت."دلاوری" یکی از مجریان صدا و سیما در برنامه خود خطاب به این نماینده مجلس گفت: «سرود ملی ما را با چی زده‌اند؟ با در دبه که نزدند، با اجزای موسیقی زده‌اند.»

در پاسخ به بخشی از سخنان موسوی که گفته بود صلاح نمی‌داند آلات موسیقی وارد شود نیز مجری تلویزیون گفت: «کی از تو صلاح خواست؟ شما یک رأی در مجلس داری، رأیت را بده و برو، صلاح مملکت را که شما تعیین نمی‌کنی.»

تندترین انتقادات این مجری تلویزیون اما به بخشی از سخنان موسوی بود که گفته بود هرکس ناراضی است از ایران برود. دلاوری در پاسخ به نماینده مجلس گفت: «کی از شما خواست تعیین کنی کی در ایران بماند و کی برود؟ خاکشه، زندگیشه، سرزمین مادریشه، شما نمیتونی تعیین کنی. این دومین بار است که این حرف نامربوط زده می‌شود. کسی نمی‌تواند برای هیچ ایرانی تعیین کند که تو در ایران نمان. ایران مال ایرانی‌هاست همه مون هم توش می‌مونیم. به امید خدا همه مون هم دست مون تو دست همه و همه مون هم عاشق همدیگه‌ایم. اون کسی باید بره که ساز افتراق و جدایی بزنه و امیدوارم که این صدا دیگه شنیده نشه.»صلاح می‌دانید نفس بکشیم؟"

یادداشتی در سایت عصر ایران به قلم کاوه معین‌فر در نقد سخنان موسوی منتشر شده است. در این یادداشت آمده است: «برادر موسوی که در این حد دغدغه معیشت مردم را داری، شما به عنوان نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم به تورم بالای ۴۰ درصد هم فکر کرده‌اید؟ چه برنامه‌ای در این زمینه دارید؟ در مورد تامین مایحتاج روزانه زندگی مردم هم اهل صلاح هستید؟ می‌خواهید هر کس هم که از فشار ناشی از تورم در حال شکستن است، از ایران برود؟»

در ادامه این یادداشت آمده است: «آقای سیدکاظم موسوی، نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس یازدهم، صلاح می‌دانید که غذا بخوریم، صلاح می‌دانید که هوای آلوده مازوتی را تنفس کنیم؟ صلاح می‌دانید که راه برویم؟ نگاه کنیم، بشنویم و ببینیم؟ یا خیر برای اینها هم باید بریم خارج!»

سایت عصر ایران در مطلب دیگری به تعداد آرای موسوی در انتخابات مجلس اشاره کرده و نوشته است: «مجموع آرای سید کاظم موسوی از اردبیلِ مرکز استان به اضافۀ نمین، نیر و سرعینِ زیبا و توریستی به ۶۰ هزار هم نمی‌رسد و دقیقاً ۵۹ هزار و ۵۱۶ رأی است. آن هم در انتخاباتی که به لطف نظارت شورای نگهبان رقبای اصلی پیشاپیش حذف و از گردونه خارج شده بودند!»

درفضای مجازی نیز اظهارات موسوی واکنش‌های زیادی به دنبال داشته است.

کوروش بازیار، کارشناس فوتبال در توییترش به سخنان موسوی انتقاد کرده و با انتشار عکسی به طبل‌هایی که در ماه محرم نواخته می‌شوند اشاره کرده است.این انتقادات ظاهرا نماینده مجلس را تکانی داد و بر آن شد تا درباره اظهاراتش توضیح دهد. موسوی در ویدیویی که منتشر کرده گفته سخنانش درباره ممنوعیت ورود آلات موسیقی و عینک آفتابی در پاسخ به این پرسش بوده که ارز ۴۲۰۰ تومانی باید برای چه چیزی تعلق بگیرد. او می‌گوید: «از من مصرا پرسیده شد که آیا این ارز برای ورود آلات موسیقی است و من گفتم آیا نان شب و معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی مهم است یا این مسائلی که شما از من سوال می‌کنید.»

او تاکید می‌کند برای هنرمندان احترام زیادی قائل است و می‌گوید: «بین تامین نان شب و واردات آلات موسیقی حتی اگر از هنرمندان سوال کنند حتما در این زمینه حق را به بنده خواهند داد.»این جنجال‌ها در حالی به پا شده که ظاهرا ورود آلات موسیقی پیشتر هم ممنوع شده بوده اما کسی از آن خبر نداشته است.

روز دهم آذر مهدی میراشرفی معاون وزیر اقتصاد و رئیس گمرک ایران در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم درباره پرونده واردات ۱۱ کانتینر آلات موسیقی گفت: «این کالا جزو کالاهای گروه چهاری است که ورود آن به کشور ممنوع است اما به استناد برخی آرای مراجع قضائی قرار بوده که با پرداخت دو برابر حقوق و عوارض ترخیص شود.»

او اضافه کرد: «در حال حاضر جلوی ترخیص این کالاها گرفته شده و مرجع قضائی صادرکننده حکم آن را متوقف کرده است. در نتیجه هم‌اکنون این آلات موسیقی متوقف هستند و باید آن چیزی که قانون تعیین کرده است، در این خصوص اجرا شود، مگر اینکه حکم جدیدی برای آن صادر شود.»

کمی بعد غلام‌علی آهنکوب‌نژاد، رئیس اتحادیه عینک‌سازان و عینک‌فروشان اهواز اعلام کرد که ورود عینک آفتابی هم به کشور ممنوع شده و این کالا جزء کالاهای لوکس حساب می‌شود.