جنبلاط رهبر سوسیالیست‌های ترقی‌خواه لبنان: با برگزاری انتخابات موافقم

02/08/1398 05:33 ب.ظ

ولید جنبلاط، رهبر حزب سوسیالیست ترقی‌خواه لبنان: با برگزاری انتخابات موافقم

شش روز از دور جدید اعتراض‌ها در لبنان می گذرد؛ اعتراضاتی که به سراسر کشور گسترش یافته و بحران سیاسی و اجتماعی شدیدی را در پی داشته است.معترضان خواستار پاسخگویی دولت هستند و دولت سعد حریری نخست‌وزیر این کشور را که در ۱۷ اکتبر خبر تحمیل سیاست‌های جدید ریاضت اقتصادی از جمله اعمال مالیات برای استفاده از پیام‌رسان واتس‌اپ را اعلام کرد، سرزنش می‌کنند.

معترضان خواستار پاسخگویی دولت هستند و دولت سعد حریری نخست‌وزیر این کشور را که در ۱۷ اکتبر خبر تحمیل سیاست‌های جدید ریاضت اقتصادی از جمله اعمال مالیات برای استفاده از پیام‌رسان واتس‌اپ را اعلام کرد، سرزنش می‌کنند.

معترضان در بیروت و دیگر شهرها خواستار پاسخگویی همۀ طبقات سیاسی به مشکلات ریشه‌ای این کشور از جمله فساد مالی و اداری، زیرساخت‌های ضعیف، بیکاری و بدهی عظیم دولت معادل ۱۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی هستند. در این باره خبرنگار یورونیوز با ولید جنبلاط، سیاستمدار لبنانی و رئیس حزب «سوسیالیست ترقی‌خواه» لبنان گفتگو کرده است.

ولید جنبلاط، رهبر اقلیت دروزی لبنان در این گفتگوی کوتاه اعلام کرد که خواستار برگزاری انتخابات و ایجاد دولتی جدید است؛ همان خواسته‌ای که از سوی معترضان نیز مطرح شده است. او دولت سعد حریری را متهم به فروش بخش دولتی می‌کند؛ کاری که باعث فقیرتر شدن لبنان شده است. headtopics.com

یورونیوز: آقای جنبلاط شما عضو پیشین پارلمان و وزیر پیشین دولت لبنان هستید و هم اکنون نیز حزب شما دو وزیر در دولت حریری دارد.

ادامه مطلب:
euronews_pe »

رهبر مسیحیان لبنان خواستار پاسخ دولت به خواست معترضان شد | DW | 23.10.2019کاردینال راعی، رهبر مسیحیان مارونی لبنان از دولت حریری خواست هرچه سریع‌تر پاسخ قانع‌کننده‌ای به معترضان بدهد. مدارس و بانک‌های لبنان در پی اعترضات گسترده مردمی تعطیل شده‌اند. معترضان خواستار کناره‌گیری دولت هستند.

ایران از هر اقدامی که منجر به بازگشت ثبات به منطقه شود، استقبال می‌کندسخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایران از هر اقدامی که به حفظ تمامیت ارضی، تقویت حاکمیت ملی و بازگشت ثبات و آرامش به منطقه منجر شود استقبال می کند.

فرد مسلحی که آمبولانسی را در اسلو ربوده بود به دام پلیس نروژ افتادپلیس نروژ با انتشار پستی در شبکه اجتماعی توییتر اعلام کرده است که هنوز شواهد کافی مبنی بر «تروریستی» بودن این اقدام بدست نیاورده است.

نعمت زاده: از تامین‌کنندگان دارو که به آنها بدهی دارم عذرخواهی می‌کنمتهران- ایرنا- متهم ردیف اول پرونده اخلال در نظام دارویی کشور گفت: من از همه تامین کنندگان دارو که این بدهی را به آنها دارم، عذرخواهی می کنم البته بدهی پرداخت خواهد شد و این روزها به فراموشی سپرده خواهد شد و هیچ گونه هدف سویی در کار نبوده است.

از معلم بپرس: موثرترین حرکتی که می‌تواند منجر به تحقق مطالبات صنفی معلمان شود چیست؟

صیدی که ممکن است در گلوی صیاد گیر کند؛ ادامه افشاگری‌ها علیه حسین طائب

شش روز از دور جدید اعتراض‌ها در لبنان می گذرد؛ اعتراضاتی که به سراسر کشور گسترش یافته و بحران سیاسی و اجتماعی شدیدی را در پی داشته است.

معترضان خواستار پاسخگویی دولت هستند و دولت سعد حریری نخست‌وزیر این کشور را که در ۱۷ اکتبر خبر تحمیل سیاست‌های جدید ریاضت اقتصادی از جمله اعمال مالیات برای استفاده از پیام‌رسان واتس‌اپ را اعلام کرد، سرزنش می‌کنند.

معترضان در بیروت و دیگر شهرها خواستار پاسخگویی همۀ طبقات سیاسی به مشکلات ریشه‌ای این کشور از جمله فساد مالی و اداری، زیرساخت‌های ضعیف، بیکاری و بدهی عظیم دولت معادل ۱۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی هستند.

در این باره خبرنگار یورونیوز با ولید جنبلاط، سیاستمدار لبنانی و رئیس حزب «سوسیالیست ترقی‌خواه» لبنان گفتگو کرده است.

ولید جنبلاط، رهبر اقلیت دروزی لبنان در این گفتگوی کوتاه اعلام کرد که خواستار برگزاری انتخابات و ایجاد دولتی جدید است؛ همان خواسته‌ای که از سوی معترضان نیز مطرح شده است. او دولت سعد حریری را متهم به فروش بخش دولتی می‌کند؛ کاری که باعث فقیرتر شدن لبنان شده است.

یورونیوز: آقای جنبلاط شما عضو پیشین پارلمان و وزیر پیشین دولت لبنان هستید و هم اکنون نیز حزب شما دو وزیر در دولت حریری دارد. لبنانی‌ها در خیابان خواستار برکناری همه رهبران سیاسی هستند و شعار می‌دهند که «همه آنها باید بروند». آیا شما نیز جزو این سیاستمداران محسوب می‌شوید و از شکایات و مطالبات معترضان نگرانی ندارید؟«البته که نگرانم اما برای حفظ ثبات کشور، قصد ترک دولت را نداریم. ما به تلاش‌هایمان ادامه خواهیم داد تا زمانی که تصمیم دیگری بگیریم. سعی خواهیم کرد که دولت را برای انجام اصلاحات از درون تحت فشار بگذاریم. از یک طرف به دنبال ایجاد دولت جدید و خواستار تغییر کابینه هستیم و این که نمادهای فساد از دولت دور شوند و از طرف دیگر، درخواست معترضان برای انتخابات جدید را پذیرفته‌ایم زیرا این تنها راه برای رهایی یافتن از طبقۀ سیاسی موجود است.»

یورونیوز: نظر شما دربارۀ بسته اصلاحات اعلام شده توسط نخست‌وزیر حریری چیست؟«این بسته اصلاحات، چیز مهمی نیست. آنچه حریری پیشنهاد می‌دهد فروش بخش دولتی است و من از همان ابتدا به عنوان فردی که سنتا سوسیالیت است، مخالف فروش دارایی‌های مردم بودم. دولت جدید باید این دارایی‌ها را اداره کند که در میان آنها بخش‌های موفقی از جمله شرکت هواپیمایی خاورمیانه نیز وجود دارند. من مخالف فروش این دارایی‌ها به سرمایه‌داران و به تازه‌واردان هستم. زیرا این کار لبنان را فقیر و فقیرتر می‌کند و باعث می‌شود که یک درصد از نخبگان کشور بیشترین ثروت را در اختیار بگیرند.»

یورونیوز: آیا شما از بازگشت دارایی‌های غیرقانونی که خواسته معترضان است حمایت می‌کنید؟«البته که حمایت می‌کنم. من همچنین طرفدار پاسخگویی همۀ طبقات سیاسی هستم.»