جزییات طرح بنزین برای همه؛ وزیر نفت: به هر نفر ماهی ۱۵ لیتر بنزین می‌دهیم

06/10/1400 10:45:00 ب.ظ

وزیر نفت ایران درباره طرح «بنزین برای همه» می‌گوید کسانی که یک سال اقامت در ایران داشته باشند، می‌توانند ماهی ۱۵ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی دریافت کنند. جواد اوجی روز دوشنبه ۶...

وزیر نفت ایران درباره طرح «بنزین برای همه» می‌گوید کسانی که یک سال اقامت در ایران داشته باشند، می‌توانند ماهی ۱۵ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی دریافت کنند. جواد اوجی روز دوشنبه ۶... نسخه چاپی وزیر نفت ایران درباره طرح «بنزین برای همه» می‌گوید کسانی که یک سال اقامت در ایران داشته باشند، می‌توانند ماهی ۱۵ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی دریافت کنند.

جواد اوجی روز دوشنبه ۶ دی‌ماه گفته است دریافت‌کنندگان این سهمیه می‌توانند آن را استفاده کرده یا به جای آن ۱۵۰۰ تومان پول بگیرند. بر اساس طرح «بنزین برای همه»، قرار است به جای خودروها، سهمیه بنزین به شهروندان ایران تعلق بگیرد و هفته گذشته نسخه آزمایشی آن در کیش به اجرا گذاشته شد.

مصرف روزانه بنزین ایران ۸۵ میلیون لیتر است و اگر برای هر فرد ماهی ۱۵ لیتر بنزین (نیم لیتر در روز) تعلق بگیرد، کل سهمیه بنزینی که روزانه دولت تحویل ۸۳ میلیون شهروند ایرانی خواهد داد، ۴۱ میلیون لیتر خواهد بود و بقیه بنزین احتمالا با قیمت فوت خلیج فارس (۲۲ هزار تومان) تحویل خودروها خواهد شد که در این صورت درآمد دولت از محل فروش بنزین ۶ برابر خواهد شد.

دولت ایران اعلام نکرده است در حالی که نیاز روزانه داخلی به بنزین ۸۵ میلیون لیتر است، چگونه ۴۱ میلیون لیتر بنزین سهمیه‌ای کفاف نیاز خودروها را خواهد کرد؛ اما آنچه از اظهارات مقامات ایرانی بر می‌آید، صاحبان خودرو باید مصرف سوخت را به نصف برسانند یا بنزین آزاد با نرخ احتمالا ۲۲ هزار تومان خریداری کنند. headtopics.

ادامه مطلب:
RadioFarda‌|‌راديو فردا »
Loading news...
Failed to load news.

ولادیمیر پوتین: روسیه در ماه ژوئیه تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در بلاروس مستقر خواهد کرد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه از استقرار تسلیحات هسته‌ای تاکتیکی در خاک بلاروس در ماه آینده میلادی خبر داده است. امری که ناظران آن را تازه‌ترین دور از بالا گرفتن تنش‌ها میان مسکو و ناتو ارزیابی کرده‌اند. ادامه مطلب >>

برای شروع عالیه من که میگم همشو بذارید با بقیه چیزهایی که قراره مفت و فراوان بدید بهمون یک جا بدید درست شنیدی همه چی بهمون خواهید داد همه چی چـــــهارسال ازدوره دوم چهل ساله حکومت کثافت ننگین اسلام خونخوار متعفن متحجردزد قاتل اشغالگر چپاولگر برملت اسلام زده بیغیرت خفته برابرکنج جهان ونابودی ایران وایرانی میگذرد وهمچنان غیرتهادرکون ملت بیهویت گه خشکیده وبازجه از فاکرشون التماس مالیدن وازلین دارن خلایق هرچه لایق

خیلی ی ی ی ی ی کس کشی حرومزاده بی ناموس زن جنده دختر کونی دلخوش به این مقدار نباشید. کیر خر وسط کس ننه وزیر نفت و رییسی و خامنه ای مفعول مگه حقوق و مزایا و رفاه مردمم طبق فوب خلیج فارسه؟؟ کیر تو لنگ محمد مصطفاشونو‌ این دین و‌ آیین و خدای لاشیش بکنن

بنزین گران نمی‌شود/ هر ماه ۱۵ لیتر بنزین به حساب همه مردم ایران واریز می‌شودوزیر نفت اظهار داشت: در حال حاضر ما 27 میلیون کارت سوخت در کشور داریم دولت مصم است یارانه‌ای را که امروز به خودروها داده می‌شود به تمامی مردمی که خودرو ندارند نیز تعلق بگیرد و بتوانند از یارانه بنزین بهره‌مند شوند. تو غلط میکنی سهمیه را کم کنی اشغال کثیف تبدیل_وضعیت_بی_قید_و_شرط_کارکنان_قرارداد_مدت_موقت_وزارت_نفت_به_پیمانی_پس_از۱۰_سال_انتظار_و_بلاتکلیفی اون وقت فرمول محاسبه این عدد چه بوده ؟ چرا مناطق سردسیر و گرمسیر یکسان باشند ؟ تکلیف گرمسیری ها که بدون کولر نفس هم نمیتونن بکشن با این سهمیه عجیب و غریب چیه ؟

طرح اسرائيل برای دو برابر کردن جمعیت بلندی‌های اشغالی جولانکابینه نفتالی بنت طرحی را تصویب کردکه بر اساس أن قرار است امکانات لازم برای اقامت و زندگی حدود ۲۳ هزار یهودی در ارتفاعات جولان فراهم شود.

هزینه برای سلامت مردم سرمایه گذاری برای آینده است/ تاکید بر تدوین طرح جامع عملیاتی برای توسعه صنعت دارومعاون اول رییس جمهور توجه به موضوع سلامت و بهداشت مردم را جزو سیاست های راهبردی دولت سیزدهم دانست و تاکید کرد: دولت و وزارت بهداشت در کنار صنعت پرافتخار داروسازی است تا دارو با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت در اختیار مردم قرار گیرد. پس قطعا بفکر باشی.د باسفرهای خارج از کشور به آفریقا وکشورهای پرخطر جان مردم ایران را به خطر انداختید وبراحتی زندگی مردم را عزاکردید

فوت ۱۰ کارگر صنعت نفت صبر ما را لبریز کرد/ فرصت یک هفته‌ای به قاسمی برای ساماندهی جاده‌های تک بانده/ احتمال طرح استیضاح وزیر راه و شهرسازینماینده آبادان از فرصت ۱۰ روزه‌ به وزارت راه و شهرسازی برای ساماندهی به جاده‌های تک بانده در حوزه انتخابیه خود خبر داد و گفت: اگر در این مدت شاهد اقدام جدی نباشیم، در این مرحله و در استفاده از ابزارهای نظارتی یک گام جلوتر رفته و استیضاح وزیر راه و شهرسازی را مطرح خواهیم کرد.

مجلس و دولت قصد افزایش قیمت بنزین را ندارندمجلس و دولت قصد افزایش قیمت بنزین را ندارند یک عضو کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرد: مجلس و دولت به دنبال افزایش قیمت بنزین نبوده و در طرح دولت صرفا هدف توزیع عادلانه یارانه بنزین است

نماینده مجلس ایران: طرح صیانت فضای مجازی به بن بست رسیده استیک نماینده مجلس ایران در خصوص طرح صیانت از کاربران فضای مجازی گفت با این شرایط این طرح عملا به بن بست رسیده است. - خبرگزاری آناتولی