سرویس جنگ نرم مشرق - پایگاه گلوبال ریسرچ در گزارشی نسبت به تبعات و تهدیدات معاهده جدید سازمان جهانی بهداشت و لزوم جلوگیری کشورها از تصویب آن هشدار داد و نوشت: توطئهگران گلوبالیست درصددند تا نظامهای سلامت را در سرتاسر دنیا تحت انحصار خود دربیاورند.
مجمع جهانی بهداشت سازمان جهانی بهداشت نیز یک نهاد مذاکرهای بیندولتی به این منظور تشکیل داده است. نهاد مذاکرهای بیندولتی روز ۱ مارس ۲۰۲۲ نخستین نشست خود را به منظور تهیه پیشنویس و مذاکره درباره یک سند بینالمللی در خصوص پیشگیری، آمادگی، و پاسخ به همهگیری تحت نظارت سازمان جهانی بهداشت برگزار کرد.
در ابتدا «انتقال قدرت» برای ۱ می ۲۰۲۲ برنامهریزی شده بود که طی آن تمام ۱۹۴ کشور عضو سازمان جهانی بهداشت مجبور به اجرای تصمیمات تصویبشده توسط سازمان جهانی بهداشت مانند قرنطینه یا واکسیناسیون اجباری عمومی خواهند شد. با این حال با مخالفتهایی که توسط پزشکان و برخی کشورها صورت گرفت این رأیگیری به سال ۲۰۲۳ به تأخیر افتاده است.
با اینکه گربردینگ در مقاله خود از سازمان جهانی بهداشت نامی نبرد، اما ما میدانیم که این همان سازمانی است که قرار است حاکمیت از بالا به پایین همه موضوعات مرتبط با همهگیریها را به کنترل خود درآورد. با این حال، برخی از بیانیهها حکایت از آن دارند که سازمان جهانی بهداشت در زمان مناسب شاید نظامهای سلامت را به طور فراگیرتری تحت سیطره خود قرار دهد. headtopics.com
گیتس تا سال ۲۰۱۲ حمایت رسمی سازمان ملل از طرح خود را کسب کرد و شبکه فراگیری از غارتگران جهانی ایجاد کرد که هدفشان استثمار و سلطه بر بشریت از طریق بهداشت عمومی بود. اکنون پس از یک دهه و اندی، در جریان شیوع کووید-۱۹، سازمان جهانی بهداشت ثابت کرده که ابزار مفیدی نزد غارتگران جهت هماهنگسازی حوزههای علم، پزشکی، و سلامت عمومی به منظور سرکوب آزادی بشری و خلق ثروت و قدرت برای گلوبالیستها است.
کوتاه کلام آنکه معاهده مزبور یک نسخه واحد برای همگان میپیچد، بدون آنکه اوضاع متفاوت و گوناگون در تکتک کشورها را مدنظر قرار دهد. این همان چیزی است که ما پیشاپیش میدانیم کارگر واقع نخواهد شد. معاهده همهگیری یک تهدید مستقیم متوجه استقلال هر کشور در خصوص اتخاذ تصمیم برای خود و شهروندانش میکند و دموکراسی را در هر جایی از بین میبرد.
ادامه مطلب:
MashreghNews » سازمان بهداشت جهانی خواستار اقدام فوری علیه آبله میمون شد | DW | 22.05.2022با شناسایی موارد جدید ابتلا به آبله میمون سازمان بهداشت جهانی بر ضرورت اتخاذ تدبیرهایی برای مقابله با آن تاکید کرد. موارد ابتلا در کشورهایی که سابقه بروز این بیماری در آنها وجود نداشته نگرانکننده ارزیابی میشود. چرا صلیبچیهای استعمار جهانی در آزمایشگاه های پنهان و آشکار هر ترکیب را نا محدود جنایتکارانه در میامزند و تحقیق و پژوهشها میکند مرضهای نوین تولید و در جهان پخش و انسانها را مبتلا میکند؟!!!....بعد پخش، کی بود کی بود من نبود راه می اندازید فاشیستی بازی میکنید؟!!!...شرم بر شما. به گزارش دیلی میل، برگزاری فستیوال همجنس بازان در جزایر قناری با حضور ۸۰ هزار نفر کانون شیوع آبله میمون بوده است؛ بازگشت قوم سدوم و گسترش گناه قبیح لواط در آخرالزمان، دامن بشریت را خواهد گرفت. جاااااانم، ازخواص نکبتِ،وکثافتِ همجنسگرایی!یکی هم این مرض هولناکِ ناشناخته((ابله میمون))...'نوش جان': گِی...ولِززززز...و...دوستدارانش!
دبیر کل سازمان جهانی بهداشت: جهان با چالشهایی هولناک مواجه استسازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: جهان با چالشهای بزرگی همچون همه گیری کووید-۱۹، آبله میمونی و جنگ و درگیری مواجه است.
یک دیپلمات روسیه در سازمان ملل در اعتراض به جنگ اوکراین استعفاء دادیک دیپلمات روسیه در اقدامی کمسابقه و در اعتراض به تهاجم کشورش به اوکراین از نمایندگی این کشور در دفتر سازمان ملل در ژنو سوئیس استعفاء داد. بوریس باندارف که در صفحه شخصی... افرین به شرافت این شخص!
دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی فوری به مصدومان ریزش ساختمان در آبادانوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تماس تلفنی با رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خواستار آمادگی مراکز درمانی بیمارستان های خوزستان و بسیج همه امکانات برای پذیرش مصدومان حادثه ریزش ساختمان ۱۰ طبقه در آبادان شد. اوه اوه خوبه وزیر دستور داد وگرنه مصدوما رو وسط خیابون ول میکردم ، نکنه منظورتون همون چندتایی اند که همکارتون گفت جراحات خفیف برداشتن؟ :) به جای این خبرا به خبر بازداشت و مجازات تک به تک مقصرا رو کار کنید اگه راست میگید
تاکید وزیر بهداشت ترکیه بر ضرورت ایجاد کریدور بشردوستانه در اوکراینوزیر بهداشت ترکیه در هفتاد و پنجمین نشست مجمع جهانی در ژنو بر ضرورت ایجاد کریدور برشردوستانه برای تخلیه بیماران و مجروحین در اوکراین تاکید کرد. - خبرگزاری آناتولی
هابک در همایش داووس: قواعد روند جهانی شدن باید تغییر کند | DW | 23.05.2022وزیر اقتصاد آلمان در آستانه همایش اقتصادی داووس خواستار قراردادهای تجاری چندجانبه بیشتر شد، به این منظور که اهداف اقلیمی و حفاظت از محیط زیست و وضعیت کاری قویتر رعایت شوند. زلنسکی خواستار تحریمهای بیشتر علیه روسیه شد.