ترس تاریخی از ایران و ترکیه علت نزدیکی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به اسرائیل

27/06/1399 01:26:00 ب.ظ

🖊️یادداشت I ترس تاریخی از ایران و ترکیه علت نزدیکی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به اسرائیل

مهرداد اینانلو، تحلیلگر مسائل سیاسی و سردبیر سابق خبرگزاری خانه ملت طی یادداشتی برای خبرگزاری آناتولی نوشت بسیاری از تحلیلگران ترس تاریخی از ایران و ترکیه را از علل و دلایل نزدیکی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به اسرائیل می دانند. - خبرگزاری آناتولی 17.09.2020 تهران/ یادداشت / خبرگزاری آناتولی بسیاری از تحلیلگران ترس تاریخی از ایران و ترکیه را از علل و دلایل نزدیکی کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس به اسرائیل می‌دانند.

واقعیت این است که هنوز ابعاد این مسئله چندوجهی و نیات پیدا و پنهان این توافق برای صاحبنظران کاملا آشکار نشده و سوال‌های بسیاری در این باره بی پاسخ مانده است.

به نظر می‌رسد ترس کشورهای عرب منطقه از ایران و رقابت‌شان با ترکیه بهانه‌ای برای فتنه انگیزی و ترسیم آینده‌ای پرتنش برای منطقه است. رابطه‌ای که نه تنها مناقشه برانگیز است بلکه خود برانگیزاننده مناقشات بسیاری در آینده نزدیک خواهد بود و یکی از اهداف آن می‌تواند وارد کردن ایران و ترکیه به بازی جدید طراحی شده توسط کاخ سفید باشد.

برخی تحلیلگران، این توافق را نمایشی طراحی شده از طرف ترامپ در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌دانند تا در روزهایی که با بحران مشروعیت از طرف شهروندان آمریکایی رو به روست شاید بتواند به عنوان دستاوردی هرچند نمایشی به کمکش بیاید. headtopics.com

لازم به ذکر است روابط صمیمانه امارات و رژیم صهیونیستی پیشینه‌ای بیش از یک دهه دارد. آنچه هم اکنون شاهد آن هستیم آمدن بازی از زیر میز به روی میز است به عبارتی عبور از یک دهه رابطه غیر رسمی و پنهان به مرحله آشکار و عیان است.

ادامه مطلب:
خبرگزاری آناتولی »
Loading news...
Failed to load news.

شکست آمریکا در آغاز مکانیزم ماشه از پیروزی های بزرگ تاریخی ایران استرئیس جمهور، تلاش آمریکا را برای فعال کردن مکانیزم ماشه به دلیل مخالفت و عدم همراهی دیگر کشورها، شکست خورده و بی نتیجه خواند و تاکید کرد: اکنون این آمریکای تنهای رسوا، در این ماجرا دنبال این است که روز شنبه و یکشنبه برای خودش شادمانی درست کند و بگوید موفق شدم این مکانیزم را فعال کنم!

یافته‌های جدید دانشمندان از وجود سیاره‌هایی از جنس الماسمطالعات جدید دانشمندان خبر از وجود سیاره‌هایی می‌دهد که از جنس الماس خالص ساخته شده‌اند بیشتر بخوانید🔽

سیاره‌های ۱۰ میلیون ستاره برای یافتن اثری از موجودات هوشمند رصد شدستاره‌‌شناسان سیاره‌های بیش از۱۰ میلیون ستاره راه شیری را با هدف یافتن نشانه‌ای از وجود موجودات فضایی رصد کردند؛ جستجوهایی که هر چند بی‌نتیجه بوده ولی به گفته ستاره‌شناسان به منزله ناامیدی از وجود این موجودات هوشمند نیست.

از اتاق تاریک تا صادرات مویرگیامروز وزیر_نفت در مجلس حاضر شد | آنچه را که در میان بیژن زنگنه و نمایندگان مجلس گذشت، در این گزارش ببینید

تنش در شرق مدیترانه؛ «ترکیه می‌خواهد از حصار جغرافیایی خود خارج شود»اختلاف میان یونان و ترکیه در شرق مدیترانه هر روز پرتنش‌تر می‌شود. اختلاف دو طرف بر سر چیست و این ادعاها تا چه حد صحت دارد. گفت‌وگوی مانی تهرانی با قدیر گلکاریان، استاد دانشگاه نیکوزیای شمالی و امید شکری، تحلیل‌گر دیپلماسی و امنیت انرژی را بخوانید.

برای نخستین بار، یک زن به عنوان مدیرعامل یکی‌ از بزرگترین بانک‌های آمریکا برگزیده شدبرای نخستین بار، یک زن به عنوان مدیرعامل یکی‌ از بزرگترین بانک‌های آمریکا برگزیده شد جین فریژر که در حال حاضر رئیس سیتی است و هدایت بانک جهانی مصرف‌کننده این گروه را نیز بر عهده دارد، از ماه فوریه آینده جانشین مایکل کوربات می‌شود.