برگزاری جلسه کمیسیون بهداشت با نمکی در خصوص تعیین تکلیف کنکور/ کرونا روزانه به اندازه یک هواپیمای مسافربری از ما قربانی می‌گیرد/ حضور ۳ نفر از اعضای کمیسیون بهداشت در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا

31/04/1399 08:57:00 ق.ظ

محسنی‌بند‌پی در گفت‌وگو با ایلنا مطرح کرد؛ برگزاری جلسه کمیسیون بهداشت با نمکی در خصوص تعیین تکلیف کنکور/ کرونا روزانه به اندازه یک هواپیمای مسافربری از ما قربانی می‌گیرد/ حضور ۳ نفر از اعضای کمیسیون بهداشت در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا

یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: کرونا امروز پیچیده شده است و روزانه به اندازه یک هواپیمای مسافربری جان افراد را می‌گیرد برای همین هم آگاهی مردم باید بالا برود. این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اگر ما به تصادف یک اتوبوس ۴۰ نفره حساس می‌شویم و برای آن سر وصدا راه می‌اندازیم، از مسئولان می‌خواهیم که مراقبت‌های خاصی را در مورد کرونا هم داشته باشند.

وی با بیان اینکه کرونا امروز با پیچیدگی‌های بیشتری آمده است، اظهار داشت: در گذشته افراد میانسال و بعضاً کسانی که بیماری زمینه‌ای داشتند درگیر این بیماری می‌شدند اما در دوره دوم مشاهده می‌کنیم کودکان، نوجوانان و همه اقشار مختلف مبتلا می‌شوند که این زنگ خطری برای سلامت جامعه است.

نماینده نوشهر و چالوس ادامه داد: کمیسیون بهداشت و درمان بحث بسیار خوبی برای این موضوع در جلسه روز یکشنبه گذاشت و به صورت جدی به این بیماری پرداخت، امروز هم در کمیسیون میزبان وزیر بهداشت و درمان خواهیم بود تا ابعاد بیشتر این قضیه شکافته شود و درباره کنکور هم با ایشان قطعا صحبت خواهیم کرد . headtopics.com

وی با اشاره به اینکه، امروز فشار بسیاری روی کادر درمان است، عنوان کرد: موضوع کرونا در کشور جدال بین سلامت و اقتصاد است اگر به نفع اقتصاد کنار برویم و همه را آزاد بگذاریم، سلامت مردم تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد. اگر به نفع سلامت مردم کنار برویم اقتصاد مردم آسیب می‌بیند بنابراین ناگزیر هستیم به صورت منطقه‌ای در برخورد با این بیماری رفتار کنیم.

ادامه مطلب:
خبرگزاری كار ایران (ایلنا) ILNA »
Loading news...
Failed to load news.

تمرکز وزارت بهداشت بر گروه های پرخطر جامعه در مواجهه با کروناوزیر بهداشت: فقط ۱۲.۳ درصد از مرگ و میر بیماران کووید-۱۹ مربوط به افرادی بوده که سن بالا یا بیماری زمینه‌ای یا سایر عوامل خطر مانند چاقی نداشته‌اند و مابقی جزو گروه‌های پرخطر بوده‌اند

امید سازمان جهانی بهداشت به عرضه واکسن کرونا تا سال ۲۰۲۱ | DW | 20.07.2020ویروس جدید کرونا همچنان جهان را در چنگ خود دارد و دانشمندان و پژوهشگران سخت در تلاش یافتن واکسنی برای آن هستند. طبق ارزیابی سازمان جهانی بهداشت، واکسن کرونا در بهترین حالت در تابستان سال آینده عرضه خواهد شد.

وزیر بهداشت: نسبت مرگ کرونا به تعداد بستری کاهش یافته استوزیر بهداشت: نسبت مرگ کرونا به تعداد بستری کاهش یافته است | به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده مراکز ۱۶ساعته افزایش یابد و بیمارستانهای کرونایی از غیر کرونایی جدا شوند.

سیاست وزارت بهداشت ایمنی گله‌ای در برابر کووید۱۹ نیستمعاون وزیر بهداشت: *سیاست وزارت بهداشت ایمنی گله‌ای در برابر کووید۱۹ نیست *کسورهایی که این سیاست را اتخاذ کرده بودند پشیمان شدند *اکنون در دنیا ۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر مبتلا شده‌اند پس نمی‌توان گفت تنها در یک کشور ۲۵ میلیون نفر به کرونا مبتلا شده‌اند

سازمان بهداشت جهانی: جهان شاهد افزایش بی‌سابقه موارد جدید کووید۱۹ در دو روز پی‌در‌پی بودسازمان بهداشت جهانی: جهان شاهد افزایش بی‌سابقه موارد جدید کووید۱۹ در دو روز پی‌در‌پی بود سازمان بهداشت جهانی، برای دومین روز پی در پی، افزایشی بی‌سابقه در تعداد موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در جهان را گزارش داده است.

وزارت بهداشت ایران: افزایش موارد بستری در مازندران نگران کننده استمعاون وزیر بهداشت ایران در نشستی در شهر بابل اعلام کرد افزایش موارد بستری جوانان و افراد میانسال در مازندران نگران کننده است. - خبرگزاری آناتولی