وی اضافه کرده «پس از بررسی صحت و سقم شکایت و شناسایی متهم برخورد قضایی متناسب انجام میشود.» روزنامه «هفت صبح» هم گزارش کرده که اهالی منطقه بهمئی(کهگیلویه و بویراحمد) میگویند عقد دختر ۱۱ ساله در این منطقه امری عادی است.
این روزنامه نوشته خانواده میلاد و فاطیما و حتی اهالی منطقه از «دخالت» در جلوگیری از این ازدواج به شدت ناراحتند و گفتهاند بعد از محرم و صفر دوباره عقد خواهند کرد. انتشار فیلم ازداوج این دختر ۹ ساله در شبکههای اجتماعی با واکنشهای انتقادی بسیاری مواجه شده که در نهایت منجر به ابطال این ازدواج شده است.
ایران در سال ۱۳۷۲ با مصوبه مجلس به کنوانسیون حقوق کودک ملحق شده است. وزارت امور خارجه از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۸ به نمایندگی از دولت، امور مربوط به اجرای مفاد کنوانسیون را نظارت و گزارشهای ادواری را تنظیم و ارسال میکرد. headtopics.com
وزارت دادگستری هم از دیماه ۱۳۷۷ با مصوبه دولت به عنوان مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، تعیین شده و کار خود را در این حوزه آغاز کرده است. با تصویب آیین نامه مرجع، شورای هماهنگی متشکل از نهادهای دولتی و غیردولتی مرتبط تشکیل شد و دبیرخانه مرجع شکل گرفت.
مقام برزیلی: ماکرون دلقک با خوابیدن با اژدهای زشت متخصص آتشسوزی نمیشود«رنزو گراسیه» سفیر گردشگری برزیل، ضمن «دلقک» توصیف کردن آقای ماکرون، تهدید کرده که اگر رئیس جمهوری فرانسه به برزیل قدم بگذارد، گردنش را که به باریکی گردن جوجه مرغ است، سخت خواهد فشرد.
استانوایر- رئیس دادگستری شهرستان «بهمئی» در استان کهگیلویه و بویراحمد گفته با عامل انتشار فیلم ازدواج دختر ۹ ساله در این شهرستان برخورد خواهد شد.افزوده «داماد و پدر زوجه در اظهاراتشان عنوان کردند که یکی از همسایگان خانواده زوجه که سابقه خصومت با آنها را داشته، این فیلم در فضای مجازی انتشار داده است.»
وی اضافه کرده «پس از بررسی صحت و سقم شکایت و شناسایی متهم برخورد قضایی متناسب انجام میشود.»
روزنامه «هفت صبح» هم گزارش کرده که اهالی منطقه بهمئی(کهگیلویه و بویراحمد) میگویند عقد دختر ۱۱ ساله در این منطقه امری عادی است.
این روزنامه نوشته خانواده میلاد و فاطیما و حتی اهالی منطقه از «دخالت» در جلوگیری از این ازدواج به شدت ناراحتند و گفتهاند بعد از محرم و صفر دوباره عقد خواهند کرد.
انتشار فیلم ازداوج این دختر ۹ ساله در شبکههای اجتماعی با واکنشهای انتقادی بسیاری مواجه شده که در نهایت منجر به ابطال این ازدواج شده است.
ایران در سال ۱۳۷۲ با مصوبه مجلس به کنوانسیون حقوق کودک ملحق شده است.
وزارت امور خارجه از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۸۸ به نمایندگی از دولت، امور مربوط به اجرای مفاد کنوانسیون را نظارت و گزارشهای ادواری را تنظیم و ارسال میکرد.
وزارت دادگستری هم از دیماه ۱۳۷۷ با مصوبه دولت به عنوان مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، تعیین شده و کار خود را در این حوزه آغاز کرده است.
با تصویب آیین نامه مرجع، شورای هماهنگی متشکل از نهادهای دولتی و غیردولتی مرتبط تشکیل شد و دبیرخانه مرجع شکل گرفت.
روز گذشته نیز محمود عباسی، دبیر مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک از لزوم اقدام جدی در کشور برای جلوگیری از ازدواج کودکان سخن گفته بود.
عباسی گفته بود که «مسئولان و مدیران فرهنگی و علما باید برنامهریزی دقیقی برای کنترل ازدواج زودهنگام داشته باشند تا فرهنگسازی در این خصوص صورت گیرد.»
📩اگر به اطلاعات تکمیلی درباره این خبر دسترسی دارید، لطفاً با این ایمیل با ما تماس بگیرید: