ایران به تعهداتش عمل نمی‌کرد، رأی‌های‌ شورای امنیت کاملاً برعکس بود

25/05/1399 03:20 ب.ظ

امیرعلی‌ ابوالفتح، کارشناس مسائل بین‌الملل، در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین:ایران به تعهداتش عمل نمی‌کرد، رأی‌های‌ شورای امنیت کاملاً برعکس بود/رأی شورای امنیت پیام مهمی برای توافق مطلوب برجام دارد این مطلب را اینجا_بخوانیم👇

رأی «نه» اعضای شورای امنیت به درخواست ایالات متحده آمریکا برای تحریم‌ تسلیحاتی جمهوری اسلامی اتفاقی بود که شاید چند سال قبل امری محال تصور می‌شد؛ اما شکست آمریکا در تصویب طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت باعث شد این سوال پیش...

رأی «نه» اعضای شورای امنیت به درخواست ایالات متحده آمریکا برای تحریم‌ تسلیحاتی جمهوری اسلامی اتفاقی بود که شاید چند سال قبل امری محال تصور می‌شد؛ اما شکست آمریکا در تصویب طرح تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت باعث شد این سوال پیش ‌آید که دلیل ناکامی این کشور برای تحدید چندباره ایران چیست؟

امیرعلی ‌ابوالفتح، کارشناس مسائل بین‌الملل، در گفت‌وگو با در این ‌باره اظهار داشت: برای هیچ کسی قابل باور نبود که پیشنهاد ‌آمریکا رأی نیاورد و آمریکایی‌ها نتوانند 9 رأی داشته باشند‌، چون پیش‌نویس اولیه را از آنجا که می‌دانستند رأی ندارند تقلیل دادند و در هفت هشت صفحه و پنج بند ارائه کردند؛ یعنی متن را از طریق مذاکره با برخی از کشورهای عضو شورای امنیت تغییر داده بودند و به نظر می‌رسید با اعمال تغییرها 9 رأی کسب کنند تا در نهایت به وتوی روسیه و چین برسند.

ادامه مطلب:
EtemadOnline »

بیانیه نمایندگی ایران در سازمان ملل در واکنش به پیشنهاد آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتینمایندگی ایران در سازمان ملل با انتشار بیانیه مطبوعاتی قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی این کشور را «اقدام غیرقانونی و بیمارگونه» ارزیابی کرد. - خبرگزاری آناتولی

ترامپ: اگر در انتخابات پیروز شوم ظرف ۳۰ روز با ایران به توافق می‌رسم!ترامپ مدعی شد: *اگر در انتخابات پیروز شوم ظرف ۳۰ روز با ایران به توافق می‌رسم! *آن‌ها به شدت خواهان رسیدن به توافق هستند اما ترجیح می‌دهند به جای ما با جو بایدن خواب‌آلو مذاکره کنند

تیراندازی مرزبانان ایران به سوی دسته‌ای از کولبران؛ یک کولبر کشته شد - BBC News فارسیگزارش‌ها از ایران حاکی است که سربازان مرزبانی ایران صبح پنجشنبه، به روی دسته‌ای از کولبران آتش گشودند و در این تیراندازی هادی خدری، کولبر جوان کُرد کشته شد. بنابر گزارش نهادهای ناظر بر وضعیت حقوق بشر در کردستان او ۲۲ سال داشت و اهل روستای کریم‌آباد بود.

پرزیدنت ترامپ: در صورت پیروزی در انتخابات ظرف ۳۰ روز با ایران به توافق می‌رسمپرزیدنت ترامپ: در صورت پیروزی در انتخابات ظرف ۳۰ روز با ایران به توافق می‌رسم رئیس جمهوری آمریکا پیشتر هم گفته بود: «ایران خیلی دوست دارد ببیند من رئیس جمهوری نمی‌شوم. من اعلام می‌کنم که اگر و وقتی برنده شویم، ما خیلی سریع با ایران معامله خواهیم کرد.»

ایران به سبک مخصوص خامنه‌ای رابطه امارات و اسرائیل را محکوم می‌کند

نخستین واکنش ایران به توقیف کشتی‌های حامل سوخت توسط آمریکا: دروغ استمنشا اصلی درز این خبر روزنامه وال استریت ژورنال بود که شامگاه روز پنجشنبه ۱۳ اوت مدعی شد چهار نفتکش ایرانی با نام‌های لونا، پاندی، برینگ و بِلا که حامل سوخت بوده و به سوی ونزوئلا حرکت می‌کردند توسط ایالات متحده توقیف شده و به سوی هیوستون هدایت شده‌اند.