رهبر ایران امروز در دیدار مجازی با مردم قم گفت اختلاف در بین اقوام و درگیری بین قومهای مختلف داشتیم اما در بین شیعه و سنی درگیری و اختلاف نداشتیم. - خبرگزاری آناتولی 09.01.
2022 تهران/ خبرگزاری آناتولی آیتالله علی خامنهای، رهبر ایران امروز در سالگرد 19 دی در دیدار مجازی با مردم قم گفت: «برخی به طور طبیعی جلوی انقلاب میایستند و انقلاب چارهای جز ایستادن مقابل آنها ندارد. تخصص دشمنان اما ایجاد اختلاف است و هر جا توانستند این کار را انجام دادند. اختلاف در بین اقوام و درگیری بین قومهای مختلف داشتیم اما در بین شیعه و سنی درگیری و اختلاف نداشتیم. یکی یک حرف غلطی زد اما نباید کش داد».
وی با بیان اینکه «سخن آنهایی که بیان میکنند چرا مرگ بر آمریکا میگویید، سطحی و ظاهربینانه است» ادامه داد: جمهوری اسلامی با طبیعت استکبار مخالف است. رهبر ایران با اشاره به اینکه «دشمنان ایران به دنبال حساسیت زدایی از انقلاب است» ادامه داد: «مردم نسبت به مسائل اساسی انقلاب حساسند و کسی تعرضی به این مبانی کند، مردم موضع میگیرند. میخواهند این حساسیت را به تدریج کم کنند این هم باز از راه همین تبلیغات وسیعی است در فضای مجازی در رسانههای جمعی بیگانه به انحاء مختلف انجام میگیرد.
وضعیت فعلی سیاست خارجی کشور برآمده از کدام سیاست اصولگراهاست؟
معاون عربی و آفریقایی وزارت خارجه دولت اصلاحات گفت: وضعیت فعلی ایران نمایانگر این موضوع است که ریشه مشکل یا مشکلات در جای دیگری نهفته است. ادامه مطلب >>
اردوغان: موسیلاژ در نرخ تورم را در اسرع وقت از بین خواهیم بردرئیسجمهور ترکیه تاکید کرد همانگونه که معضل موسیلاژ در نرخ ارز را پاکسازی کردیم، موسیلاژ در نرخ تورم را نیز در اسرع وقت از بین خواهیم برد. - خبرگزاری آناتولی لە کلکی ئەم تێرۆریستە بەم کە ئێوە پێی ئێژن; سەرۆک کۆمار.
یک فرمانده ارشد ارتش یمن در درگیری با حوثیها کشته شدیک فرمانده ارشد ارتش یمن در درگیری با حوثیها کشته شد لشکر «العمالقه» ارتش یمن طی بیانیهای اعلام کرد که سرهنگ مجدی الردفانی، فرمانده ارشد در این لشکر که در درگیری با شبهنظامیان حوثی در شهرستان بیحان استان شبوه زخمی شده بود، جان باخت.
«درگیری لفظی» در جلسه اروپاییها با مقامات اسرائیل بر سر خشونت علیه فلسطینیانرسانههای اسرائیلی گزارش میدهند که نشست اخیر سفیران ۱۶ کشور اروپایی با مقامات ارشد وزارت خارجه اسرائیل به درگیری شدید لفظی و بروز یک بحران منجر شده است. اسرائیل به پایانت سلام کن. هیچ دقت کردید این سیاستمداران اروپایی که خودشان را برای فلسطینیان جر می دهند، موقعی که به جنایات فجیع رژیم ج.ا علیه مردم ایران می رسند، چشمان خود را بر روی این جنایات می بندند و خود را به کری و کوری می زنند. واکنش سیاستمداران اروپا نسبت به سرکوب مردم اصفهان و... چه بود؟
euronews - اخبار بین المللی در مورد فضافضا | فهرست کلیه مقاله‌های منتشر شده نوسط یورونیوز در زمینه‌های بین‌االمللی، اقتصاد، سیاست، علم و شیوه زندگی
«ضیق وقت» در مذاکرات وین؛ کدام طرف سرعتگیر است؟- اخبار آمریکا - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimضیق وقت در مذاکرات وین؛ کدام طرف سرعتگیر است؟ ایران تاکنون در گفتوگوها با ارائه متون مکتوب و پاسخهای سریع در جهت سرعت بخشیدن به روند گفتوگوها برآمده، حال آنکه طرفهای غربی عملاً در برخی موارد ابتکار عملی نداشتهاند JCPOA
باقری: موارد اختلاف در مذاکرات رفع تحریمها رو به کاهش است- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم | Tasnimمذاکرهکننده ارشد ایران: موارد اختلاف در مذاکرات رو به کاهش است مذاکرات رو به جلو و در حال پیشرفت است JCPOA شتر در خواب بیند ... من امیدوارم پایان این نشستها به خوشحال شدن امام زمان عج و شهدا و رهبر ختم بشه و پوزه ابر قدرتهای به خاک مذلت مالیده شود و روح سردار شهید شاد شود آره همه چیز در این دست روس ها و پیشرفت حاصل شده معلوم نیست چه قراردارد ننگینی با روسها امضا کردید.