آمادگی واشینگتن برای اعمال تحریم‌های سخت علیه مسکو در صورت حمله به اوکراین

28/11/1400 12:22:00 ب.ظ

آمادگی واشینگتن برای اعمال تحریم‌های سخت علیه مسکو در صورت حمله به اوکراین العربيه_فارسى

جانت یلین، وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که ایالات متحده با همکاری کشورهای اروپایی در حال آماده‌کردن تحریم‌های سخت علیه روسیه در صورت حمله این کشور به وزیر خزانه‌داری آمریکا در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه گفت، هدف از تحریم‌ها افزایش هزینه روسیه در صورت تجاوز به اوکراین است. با این حال او اشاره کرد که این تحریم‌ها برخی پیامدهای جهانی در بر خواهد داشت.

Advertisement

برخی کشورهای اروپایی بیم دارند که اعمال تحریم علیه مسکو به افزایش قیمت نفت و گاز در جهان منجر شود. یلین افزود، با همراهی متحدان اروپایی به دنبال اعمال تحریم‌های سخت مالی علیه افراد و شرکت‌های روسی هستیم و این بسته تحریمی حتما صادرات روسیه را نیز هدف قرار خواهد داد.

بسته بزرگ تحریمی وزیر خزانه‌داری آمریکا تحریم‌های مورد نظر را یک «بسته بزرگ تحریمی» نامید که پیامدهای وخیمی بر اقتصاد روسیه خواهد گذاشت. او‌ اذعان کرد که به‌دلیل جایگاه روسیه در بازار جهانی نفت و نقش آن در تامین گاز اروپا، اعمال تحریم علیه این کشور بر بازار جهانی انرژی تاثیر می‌گذارد. headtopics.com

پروژه نورد استریم 2 برای تامین گاز اروپا از روسیه وی یادآور شد که دولت ایالات متحده در تلاش است با تامین نفت و گاز در بازار، تاثیر منفی تحریم علیه روسیه بر اقتصاد کشورهای اروپایی را کنترل کند. پیشتر مقامات اتحادیه اروپا اعلام کردند که به‌جای گاز روسیه منابع جایگزین یافته‌اند و اروپا می‌تواند پیامدهای قطع گاز روسیه را تحمل کند.

ادامه مطلب:
العربیه فارسی »
Loading news...
Failed to load news.

Anadolu Ajansı

Anadolu Ajansı ادامه مطلب >>

پلوسی در بیت‌المقدس: آمریکا و اسرائیل در مهار برنامه هسته‌ای ایران در کنار هم هستندنانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا که روز چهارشنبه ۱۶ فوریه همراه با هیاتی از کنگره این کشور وارد بیت‌المقدس (اورشلیم) شد، بر حمایت همه‌جانبه واشنگتن از تل‌آویو تأکید کرد. دروغگو ! Lier بود و نبودتون دیگه اهمیتی نداره.ما باید سکان کشتی سرنوشت هامون رو خودمون به دست بگیریم.اینهنه انرژی و هوش هایی که صرف آبادانی غرب شد.سر آخر با آینده ای نامعلوم.این سالهای اخیر با حقایق بسیار تلخی روبرو شدیم.درست استفاده کنیم،آینده شیرینی رو خواهیم ساخت.بعد از شکستن تمام پلها؟؟؟

در آستانه بهار محدودیت‌های کرونا در آلمان در سه گام رفع می‌شوند | DW | 16.02.2022بهار می‌آید و اغلب محدودیت‌های کرونا می‌روند. سران دولت‌های فدرال و ایالتی آلمان رفع محدودیت‌های کرونا در چند مرحله را به تصویب رساندند که از هفته آینده آغاز می‌شود.

اوکراینی‌ها در روز وحدت با پرچم بزرگ کشورشان در ورزشگاه کی‌یفاوکراینی‌ها با به حرکت درآوردن پرچم دو رنگ کشورشان که در ابعادی بزرگ طراحی شده بود، همبستگی خود را در برابر تهاجم احتمالی روسیه نشان دادند.

ند پرایس: در مقطعی تعیین کننده در مذاکرات وین قرار داریمند پرایس: *در مقطعی تعیین‌‌کننده در مذاکرات وین قرار داریم *در مونیخ انتظار دیدار میان وزیران امورخارجه ایران و آمریکا را ندارم *گفت‌وگوهای مستقیم میان ایران و ایالات متحده در وین به نفع ما خواهد بود *ما اکنون به صورت غیرمستقیم تعامل داریم

ادامه روند صعودی کرونا در کشور/ انتقاد از آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه‌هارئیس بخش عفونی بیمارستان امام خمینی (ره) با اشاره به روند صعودی کرونا در کشور، با انتقاد از اصرار بر آموزش حضوری در مدارس و دانشگاه‌ها با وجود شیوع سویه بسیار مسری امیکرون، گفت: ما چوب این موضوع را خوردیم و باز هم خواهیم خورد؛ اما، نمی‌دانم چرا در این زمینه مسئولین مربوطه کوتاه نمی‌آیند.

آمار رسمی کرونا در ایران؛ وضع محدودیت‌های جدید در پی بالا گرفتن امیکرونوزارت بهداشت ایران روز چهارشنبه از مرگ ۱۸۵ بیمار مبتلا به کرونا و شناسایی ۱۶ هزار و ۳۱۰ بیمار تازه‌شناسایی‌شده خبر داد که ۲۲۷۵ نفر از آنها در مراکز درمانی مختلف کشور بستری شده‌اند. کیانوش فرید کیرمونی 🍆🍆🍆جنده با اون صدای کیریش کمتر کون بده 😂کیر فرشید کچل توکونت 😂😂😂😂😂😂