• News: 11%
  • Publisher: 53%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Med 13 mål i 13 kampe for Real Madrid har Jude Bellingham fået en start, der tangerer flere klublegender.

Jude Bellingham blev den store helt for Real Madrid i lørdagens El Clasico. Med to mål sørgede englænderen for at sikre Real Madrid sejren.Jude Bellingham har indledt karrieren i Real Madrid med masser af mål. 13 mål i 13 kampe er det indtil videre blevet til.

Bellinghams 13 mål giver ham en bedre start i Real Madrid end Ferenc Puskas med 11 mål. Og englænderen slår også Raul og Hugo Sanchez, der begge scorede syv gange. Det skriver den spanske avis AS. Real Madrid-træner Carlo Ancelotti vurderer, at Bellingham kommer til at score mange flere mål i sæsonen.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 16. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Bellinghams overtidsmål sænker Barcelona i El ClasicoJude Bellingham scorede to gange efter pausen og sikrede Real Madrid en udesejr på 2-1 over FC Barcelona.
Kilde: nordjyskedk - 🏆 16. / 53 Læs mere »

Bellinghams overtidsmål sænker Barcelona i El ClasicoLæs mere her
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Odense giver ubesejrede tyskere kæmpe øretæve i CLEfter en periode med flere nederlag rejste Odense Håndbold sig med en overbevisende sejr over Bietigheim.

Inter knækker slidstærke Roma og er igen Serie A-duksMarcus Thuram blev matchvinder i slutfasen, da Inter slog Roma med Rasmus Nissen med 1-0.

Hun finder 7 fuldvoksne heste liggende på jorden, men vent til hun starter med at filmeHun hører en uventet lyd fra laden og griber straks sit kamera. Da hun kigger nærmere, kan hun ikke lade være med at grine.
Kilde: DagensDk - 🏆 9. / 63 Læs mere »

Politiet afgav skud efter trusler med haveredskab: 42-årig anholdtLæs mere her.
Kilde: btdk - 🏆 10. / 63 Læs mere »