• 8 min. at publisher
  • News: 46%

Sport Nyheder

Arsenal,Brighton,Fodbold

Arsenal forsøger at svare tilbage på Manchester Citys sejr over Crystal Palace tidligere på dagen i kampen mod Brighton. Gabriel og Bukayo Saka får store chancer, mens Brighton ikke er så nærgående som forventet. Gabriel Jesus bliver nedlagt i feltet og udløser et straffespark. Arsenal udbygger føringen efter et oplæg fra Jorginho.

Arsenal skulle forsøge at svare tilbage på Manchester Citys sejr over Crystal Palace tidligere på dagen, da Brighton var modstanderen.Allerede efter et minut fik forsvarsspilleren Gabriel en kæmpe chance på et frispark af Martin Ødegaard, men hovedstødet røg lige forbi fra kort afstand.Også Bukayo Saka fik en stor mulighed efter godt et kvarter, hvor han sendte bolden forbi.

Arsenal dominerede mod et Brighton-mandskab, der ikke var så nærgående, som man havde en fornemmelse af, at de ville blive på hjemmebanen.Her blev Gabriel Jesus nedlagt i feltet, hvilket udløste et straffespark.Det første nærgående forsøg fra hjemmeholdet kom efter 43 minutter, da Julio Enciso sendte en kvalificeret afslutning afsted, men David Raya i målet havde styr på den.

Efter 62 minutter udbyggede Arsenal nemlig føringen, da Kai Havertz prikkede bolden forbi Bart Verbruggen efter et oplæg fra Jorginho. Også den tidligere Brighton-spiller Leandro Trossard testede Verbruggen syv minutter senere, men keeperen kom ned og afværgerede.Offensivspilleren blev spillet alene igennem og chippede elegant bolden over Verbruggen, og så var de tre point i hus.

Det hele endte med en sikker 3-0-sejr til Mikel Artetas mandskab, der rykkede op på førstepladsen og lagde presset over på Liverpool, der møder Manchester United søndag.

Arsenal Brighton Fodbold Sejr Chancer Straffespark

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 11. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Provokerende banner fra Roma-fans i Europa League-kampen mod BrightonRoma-fans lavede et provokerende banner med teksten 'THE QUEEN GAVE BLOWJOBS' under Europa League-kampen mod Brighton, som Romerne vandt 4-0.
Kilde: EkstraBladet - 🏆 11. / 63 Læs mere »

Liverpool slog Brighton efter chokstartLæs mere her

Arsenal besejrer Porto efter straffesparksdrama | Seneste sportArsenal er for første gang siden 2010 en del af Champions Leagues kvartfinaler.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Første gang i 14 år: Arsenal i CL-kvartfinale efter straffe-gyserLæs mere her

Liverpool og Manchester City deler i engelsk topkamp | NyhederFodboldklubben Arsenal er for nuværende førerhold i den bedste engelske række, Premier League.
Kilde: DRNyheder - 🏆 5. / 63 Læs mere »

Skadet Nørgaard udgår i Brentford-nedtur mod Arsenal | Seneste sportDet blev en kedelig lørdag for landsholdsspilleren Christian Nørgaard.