Arsenal besejrer Porto efter straffesparksdrama | Seneste sport

• News: 45%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Arsenal er for første gang siden 2010 en del af Champions Leagues kvartfinaler.

Det står klart, efter at holdet tirsdag slog FC Porto 1-0 på hjemmebane og dermed udlignede til 1-1 i den samlede dyst, inden Arsenal efter yderligere 30 minutter uden ændringer på måltavlen var stærkest i straffesparkskonkurrencen.

Henrik Thorsøe Pedersen blev sidste år tildelt en pris af netop Tennis Europe Award for sin indsats for dansk tennisLandstræner Kasper Hjulmand udtog tirsdag sin landsholdstrup, som skal i aktion mod Schweiz og Færøerne. Her stammer 14 ud af 26 spillere fra hovedstadsområdet.

- Jeg tror, det er et mirakel. Jeg er en fyr, der er rangeret uden for top 100 i verden, og nu slår jeg Novak - vildt, vildt, siger Nardi ifølge AFP i et interview efter kampen. Det er første gang, at Johannesen, der er nummer 33 på verdensranglisten, får chancen i en Super 1000-turnering. Nu har man så fundet en ny hjemmebane til de resterende to hjemmekampe mod Spanien og Tjekkiet i Nørreskoven.

Efter en lang dag på vandet, flere op og nedture, var det sågar ved at glippe, da en protest fra sejladsens irske båd nedlagde protest. Møller sluttede med en samlet score på 14 slag under par, og det var 12 slag efter vinderen Matteo Manassero.Det står klart, efter storklubberne Manchester City og Liverpool, som med en sejr i de to holds indbyrdes kamp søndag eftermiddag, spillede uafgjort.

Tempoet og FCK's angrebsiver dalede i anden halvleg, men alligevel kunne Diogo Goncalves midtvejs øge til 4-0, der blev kampens resultat. Men så er det jo godt, at man kan få hjælp af sin modstander. Og det fik AGF, der endte med at vinde 1-0 takket være et selvmål fra Silkeborgs Mark Brink, der headede bolden i eget mål i tillægstiden til første halvleg.

Landsholdskeeper Althea Reinhardt tog pippet fra gæsterne og holdt dem på 8 mål i første halvleg, hvor offensiven også boltrede sig med hele 23 mål. Han vil i stedet fortsætte arbejdet med en "stor og ambitiøs" udviklingsplan for piger og kvinder i dansk fodbold. Rune gik videre til tredje runde uden kamp, da hans modstander i anden runde, canadiske Milos Raonic, inden opgøret mod danskeren trak sig med en skade.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere:

/  🏆 19. in DK

Danmark Seneste Nyt, Danmark Overskrifter

Similar News:Du kan også læse nyheder, der ligner denne, som vi har indsamlet fra andre nyhedskilder.

Skadet Nørgaard udgår i Brentford-nedtur mod Arsenal | Seneste sportDet blev en kedelig lørdag for landsholdsspilleren Christian Nørgaard.
Kilde: DRSporten - 🏆 19. / 51 Læs mere »

Bo Henriksen indkasserer første Mainz-nederlag efter målmandsdrop | Seneste sportMålmand Robin Zentner blev den store skurk, da Bo Henriksen i sin anden kamp i spidsen for Mainz indkasserede sit første nederlag.

Bayern sparker sig videre i Champions League efter pligtsejr over Isaksen og Lazio | Seneste sportBayern München har efterhånden kun Champions Legue-turneringen at hænge sin hat på, hvis den titelvante klub fra Sydtyskland skal have et eneste trofæ med sig fra denne sæson til det ellers så fyldte kabinet.

Russere og belarusere udelukkes fra paralympisk åbning | Seneste sportAtleter fra Rusland og Belarus er udelukket fra at deltage i åbnings- og afslutningsceremonien ved de paralympiske lege i Paris.

Bayern München taber igen vigtige point i mesterskabskamp | Seneste sportEfter 11 mesterskaber i træk ser Bayern Münchens stime ud til at få en ende.

Mia Blichfeldt er klar til finalen i tysk badmintonturnering | Seneste sportDen danske badmintonspiller Mia Blichfeldt skal søndag spille finale ved Super 300-turneringen German Open i tyske Mülheim.