• News: 24%

Danmark Overskrifter Nyheder

Danmark Seneste Nyt,Danmark Overskrifter

Læs mere her

Liverpool holder sig helt inde i kampen om det engelske mesterskab, da det søndag eftermiddag blev til en sejr på 2-1 over Brighton hjemme på Anfield. Der var blot spillet halvandet minut af opgøret, da Danny Welbeck kunne sparke gæsterne i front.

Værterne havde deres deres hyr med at få dem omsat til scoringer. For selvom chancerne var til en del mere blev det blot til en enkelt Liverpool-pind i første halvleg.Den faldt efter 27 minutter, da Brightons Joël Veltman efter en høj bold fik foden på bolden og fejlagtigt spillet Luis Díaz fri, som umarkeret og fra tæt hold kunne gøre udligningen til en realitet.

Liverpools karakteriske gegenpress var velsmurt gennem kampen, og det skaffede holdet et væld af chancer.Efter 71 minutter var de også tæt på at lukke kampen, da Luis Díaz fik bolden ind bag Bart Verbruggen, men en VAR gennemgang viste, at der var offside på målet. Opgøret udviklede sig til ens sand omgang indianerbold, hvor spillet røg frem og tilbage, men det var dog Liverpool, der var farligst.I det 90. minut var det Salahs tur til at være tæt på, men en fiks redning fra Verbruggen holdt egypteren fra at blive dobbelt målscorer.

Tak for din kommentar. Din kommentar vil blive offentliggjort efter at være blevet gennemgået.
Vi har opsummeret denne nyhed, så du kan læse den hurtigt. Hvis du er interesseret i nyheden, kan du læse hele teksten her. Læs mere: