West-Vlaamse apotheken delen 'Blijsluiter' uit tegen Blue Monday

17-01-22 17:42:00

West-Vlaamse apotheken delen 'Blijsluiter' uit tegen Blue Monday #vrtnws

Vrtnws

West-Vlaamse apotheken delen 'Blijsluiter' uit tegen Blue Monday vrtnws

In de West-Vlaamse apotheken worden vandaag 'Blijsluiters' uitgedeeld, omdat het Blue Monday is. Dat zou de meest deprimerende dag van het jaar zijn.

De West-Vlaamse Blijsluiter met positieve boodschappen kon je afgelopen week al gratis krijgen in West-Vlaamse apotheken. En ook vandaag wordt hij uitgedeeld, omdat het Blue Monday is, de zogenaamd meest deprimerende maandag van het jaar."En met de stijgende coronacijfers kunnen vele mensen zo'n Blijsluiter goed gebruiken", vertelt Filip Vermeulen, voorzitter van de West-Vlaamse Apothekersvereniging. "Er staan allerlei slogans op zoals "De meeste dromen zijn bedrog, behalve diegene die je samen verwezenlijkt". Er staan ook tips op zoals "Zwaai vandaag eens naar iemand die je niet kent". De bedoeling is vooral om de mensen in deze moeilijke periode toch wat vooruitzicht te geven of om bij mensen die ziek zijn even een glimlach op het gezicht te toveren."

Lire la suite: VRT NWS »

Bijsluiter tegen 'Blue monday', als 't maar opbrengt! Of ik nu net naar de apotheek wandelde om er eentje te halen? Sure did! nietnuLaura wimopbrouck blijsuiter BlueMonday ChaseTheBluesAway 💛 😏 😐 Blijsluiter 😏

Bijna 600 politiemensen zoeken in Oost- en West-Vlaanderen naar rondtrekkende dievenbendes en mensensmokkelaarsIn West- en Oost-Vlaanderen vindt vandaag een grootschalige controle-actie plaats naar rondtrekkende dievenbendes, drugstransporteurs en mensensmokkelaars. Zoek zoek zoek en kijk ne keer eens goed MeyremAlmaci en TinneVdS al opgepakt? Tof dat jullie iedereen verwittigen…!

Meer dan 50 pv’s en 63 geseinde personen aangetroffen tijdens politieactie in West- en Oost-VlaanderenBij de grootschalige controleactie in Oost- en West-Vlaanderen zijn zaterdag 63 personen die geseind stonden aangetroffen, 55 gerechtelijke processen-verba... 63 geseinde personen? 😱😄 Hoeveel staan er nog op die lijst nu? :)

Politie stelt meer dan 400 verkeersinbreuken vast tijdens grote controle in Oost- en West-VlaanderenPolitie stelt meer dan 400 verkeersinbreuken vast tijdens grote controle in Oost- en West-Vlaanderen vrtnws West-Vlaanderen tot daar nog aan toe, dat is geweten maar nu Oost-Vlaanderen ook al? De anarchie schuift op naar het oosten? Maar de bedoeling was rondtrekkende dievenbendes klissen. Ze hebben er geen enkele. Das toch een dikke fail dan? Maar 400? 🤷‍♂️

Premier League: Jack Harrison (Leeds) fait tomber West Ham grâce à un triplé magnifique (vidéo)Les joueurs de Marcelo Bielsa se sont imposés (2-3) sur la pelouse des Hammers.

DPG Media Privacy Gate

Veel Nederlandse horecazaken toch open uit protest tegen aanhoudende maatregelenWinkels mogen weer open in Nederland maar de horeca moet nog minstens tien dagen dicht blijven. En dat pikken veel uitbaters niet meer. Op veel plaatsen, v...

13:29 De West-Vlaamse Blijsluiter met positieve boodschappen kon je afgelopen week al gratis krijgen in West-Vlaamse apotheken.In West- en Oost-Vlaanderen vindt vanavond een grootschalige controleactie plaats, tegen rondtrekkende dievenbendes, drugstransporteurs en mensensmokkelaars.BELGA Vandaag om 11:51 De focus van deze politieactie lag op het opsporen van rondtrekkende dadergroepen: er werd uitgekeken naar rondtrekkende dievenbendes, drugstrafiek en mensensmokkel.Tijdens de een grote politieactie in de provincies Oost- en West-Vlaanderen stelde de federale politie gisteren 409 verkeersinbreuken vast.

En ook vandaag wordt hij uitgedeeld, omdat het Blue Monday is, de zogenaamd meest deprimerende maandag van het jaar. "En met de stijgende coronacijfers kunnen vele mensen zo'n Blijsluiter goed gebruiken", vertelt Filip Vermeulen, voorzitter van de West-Vlaamse Apothekersvereniging. Artikel van Radio 2 Jeroen Desmecht 25 min De actie is een samenwerking tussen verschillende diensten. "Er staan allerlei slogans op zoals "De meeste dromen zijn bedrog, behalve diegene die je samen verwezenlijkt".648 voertuigen. Er staan ook tips op zoals "Zwaai vandaag eens naar iemand die je niet kent". Ook collega’s van de Franse en de Nederlandse politie zijn betrokken bij de controle. De bedoeling is vooral om de mensen in deze moeilijke periode toch wat vooruitzicht te geven of om bij mensen die ziek zijn even een glimlach op het gezicht te toveren. Bij de aangekondigde controle-actie werden 409 verkeersinbreuken vastgesteld.

" De Blijsluiter werd opgefleurd met tekeningen van illustrator Nu Niet Laura en ook bekende West-Vlaming Wim Opbrouck werkte mee aan het project. "In eerste instantie gaan we op zoek naar rondtrekkende dievenbendes. De politie stelde 55 gerechtelijke processen-verbaal op, voornamelijk voor drugs en verboden wapens maar ook voor de niet-naleving van voorwaarden, en 409 pv’s voor verkeersinbreuken. Meer weten over .