Wake voor kleine Dean in Sint-Niklaas: 'Voor de mama moet dat echt een hel zijn'

Wake voor kleine Dean in Sint-Niklaas: 'Voor de mama moet dat echt een hel zijn' #vrtnws

Vrtnws

18-01-22 21:30:00

Wake voor kleine Dean in Sint-Niklaas: 'Voor de mama moet dat echt een hel zijn' vrtnws

In Sint-Niklaas wordt een wake gehouden voor de 4-jarige Dean uit Beveren, die gisteren dood is gevonden.

Wake voor kleine Dean in Sint-Niklaas: "Voor de mama moet dat echt een hel zijn"In Sint-Niklaas wordt een wake gehouden voor de 4-jarige Dean uit Beveren die gisteravond dood teruggevonden is in Zeeland. Het idee voor de wake komt van een vrouw uit Sint-Niklaas. Ze wil iedereen die dat wil, de kans geven om samen in gedachten bij Dean te zijn en steun te betuigen aan zijn familie.

35 minOp de Grote Markt in Sint-Niklaas was er vanavond een wake om alle nabestaanden van Dean Verberckmoes een hart onder de riem te steken. Er worden kaarsjes aangestoken, en bloemen en knuffels neergelegd op het plein.Het initiatief voor de bijeenkomst komt van Saïna Van den Hende, een inwoonster van de stad. "Voor die mama moet dat een hel zijn", zegt Van den Hende. "Ik merk dat er in Sint-Niklaas enorm meegeleefd wordt. Die solidariteit wil ik samenbrengen."

Lire la suite: VRT NWS »

Mijn innige deelneming aan deze getroffen familie 😔😔😔 Jammer dat er geen doodstraf meer is. Zet tenminste deze criminelen achter tralies, WAAR WIJ VOOR BETALEN, zodat ze niet méér kunnen uitspoken! Als er geen belangsgeld meer in zakken of kutten blijft plakken was er overschot om justitie en gezondheidszorg weer gezond te maken.

Binnenkort iedereen gechipt?

Wake voor kleuter Dean (4) in Sint-Niklaas op initiatief van inwoonsterOp de Grote Markt in Sint-Niklaas vindt er dinsdagavond vanaf 18.00 uur een wake plaats om alle nabestaanden van Dean Verberckmoes een hart onder de riem t... was Willox en Mateke aanwezig?

Wake voor kleuter Dean (4) in Sint-Niklaas op initiatief van inwoonsterOp de Grote Markt in Sint-Niklaas vindt er dinsdagavond vanaf 18.00 uur een wake plaats om alle nabestaanden van Dean Verberckmoes een hart onder de riem t...

Alain Remue van Cel Vermiste Personen over zoektocht naar Dean (4): “Heel dramatisch dossier”Alain Remue, het hoofd van de Cel Vermiste Personen, leidde maandagavond vanuit het commandocentrum in Bergen-Op-Zoom mee de zoektocht naar de vermiste Dea... Dat krijg je wanneer de focus van justitie op politieke tegenstanders van het regime gaat liggen.

Bloemen en knuffels aan huis overleden Dean (4): “Het was een schatje, een vrolijk kind”Buren en kennissen van Dean Verberckmoes (4), die maandagavond dood aangetroffen werd in het Nederlandse Zeeland, reageren geschokt. Ze omschrijven Dean al... Dat krijg je wanneer de focus van justitie op politieke tegenstanders van het regime gaat liggen. Sorry hoor maar die moeder wist niet dat de dader 10 j vast zat Dit was geen straf voor een klein vergrijp he !!!🤢

Bloemen en knuffels aan huis overleden Dean (4): “Het was een schatje, een vrolijk kind”Buren en kennissen van Dean Verberckmoes (4), die maandagavond dood aangetroffen werd in het Nederlandse Zeeland, reageren geschokt. Ze omschrijven Dean al... Dat zijn ze allemaal op die leeftijd.

Mort du petit Dean: Dave De Kock était passé par une prison 'modèle' en BelgiqueLe meurtre du petit Dean, 4 ans, pose des questions sur le suivi de l’auteur présumé du crime. Celui-ci avait été condamné en 2010 pour des faits similaire...

Videospeler inladen... Wake voor kleine Dean in Sint-Niklaas: "Voor de mama moet dat echt een hel zijn" In Sint-Niklaas wordt een wake gehouden voor de 4-jarige Dean uit Beveren die gisteravond dood teruggevonden is in Zeeland. Het idee voor de wake komt van een vrouw uit Sint-Niklaas. Ze wil iedereen die dat wil, de kans geven om samen in gedachten bij Dean te zijn en steun te betuigen aan zijn familie. 35 min Op de Grote Markt in Sint-Niklaas was er vanavond een wake om alle nabestaanden van Dean Verberckmoes een hart onder de riem te steken. Er worden kaarsjes aangestoken, en bloemen en knuffels neergelegd op het plein. Het initiatief voor de bijeenkomst komt van Saïna Van den Hende, een inwoonster van de stad. "Voor die mama moet dat een hel zijn", zegt Van den Hende. "Ik merk dat er in Sint-Niklaas enorm meegeleefd wordt. Die solidariteit wil ik samenbrengen." "We proberen de ouders te steunen", zegt Giannina Steeman, een deelnemer aan de wake. "Zeker de ouders en de familie hebben het recht om te weten wat er precies gebeurd is." Nicolas Maeterlinck