Bloemen en knuffels aan huis overleden Dean (4): “Het was een schatje, een vrolijk kind”

Bloemen en knuffels aan huis overleden Dean (4), gemeente Beveren opent rouwregister: “Verschrikkelijk wat de familie meemaakt”

Meest Gelezen, Overlijden Kleuter Dean

18-01-22 14:55:00

Bloemen en knuffels aan huis overleden Dean (4), gemeente Beveren opent rouwregister: “Verschrikkelijk wat de familie meemaakt”

Buren en kennissen van Dean Verberckmoes (4), die maandagavond dood aangetroffen werd in het Nederlandse Zeeland, reageren geschokt. Ze omschrijven Dean al...

-Buren en kennissen van Dean Verberckmoes (4), die maandagavond dood aangetroffen werd in het Nederlandse Zeeland, reageren geschokt. Ze omschrijven Dean als “een goddelijk en vrolijk kind”. Aan het huis van de moeder van Dean in Verrebroek (Beveren) worden spontaan bloemen, knuffels en kaarsen geplaatst. “Het is niet te vatten dat iemand in staat is zoiets te doen. Als teken van rouw zullen de vlaggen in deelgemeente Verrebroek halfstok hangen”, zegt burgemeester Marc Van de Vijver van Beveren, waar ook een rouwregister is geopend.

Lire la suite: Gazet van Antwerpen »

Sorry hoor maar die moeder wist niet dat de dader 10 j vast zat Dit was geen straf voor een klein vergrijp he !!!🤢 Dat krijg je wanneer de focus van justitie op politieke tegenstanders van het regime gaat liggen.

Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas.

Vermiste Dean (4) dood teruggevonden in ZeelandDe vermiste kleuter Dean (4) uit Sint-Gillis-Waas is dood teruggevonden in de Nederlandse provincie Zeeland. Dat meldt de politie op Twitter. Eerder op maa... 😢😢 Geen woorden voor. VincentVQ mooi werk justitie, begrijpen wie begrijpen kan?! Is om woedend van te worden, hoe kan nu zoiets? Zo zo triest

Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas. Is dit dezelfde persoon?

Dave De Kock aangehouden in Nederland, Dean (4) nog vermistDe 34-jarige Dave De Kock die woensdag voor het laatst gezien is met een vierjarige jongen in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas, is opgepakt in Nederland. De j... Hopelijk alles goed met dat ventje Laat uw kinderen nooit achter bij vreemden. Vooral niet bij mannen. Vertel toch gewoon aan de speurders waar die kleine is 😒 iedereen content

Vermiste kleuter Dean (4) dood teruggevondenHij zou teruggevonden zijn op een locatie in Zeeland. Dat meldt de Nederlandse politie op Twitter. Eerder op de dag werd zijn ontvoerder Dave De Kock (34) ... Reactie minister van justitie. Sorry, dit is niet genoeg. Neem je verantwoordelijkheid quickie VincentVQ C4… Waarom is hij vrij neem ontslag

Ontvoerder van Dean zat eerder celstraf van 10 jaar uit voor fatale kindermishandelingDave De Kock werd in 2010 veroordeeld tot tien jaar cel voor de fatale mishandeling van zijn 2-jarige stiefzoon Miguel uit Ravels. Er zal wellicht een verklaring voor zijn, zalig de simpelen van geest.....justitie justitieloopthopeloosachterop remenberjulievanespen Verwonderlijk dan dat ‘oppassen’ op een kleuter... Vreemd profiel voor een babysitter.