Vermoedelijke verkrachting in Overpoort geseponeerd: “Gebrek aan bewijzen”

Vermoedelijke verkrachting in Overpoort geseponeerd: “Gebrek aan bewijzen” #vrtnws

Vrtnws

20-01-22 15:46:00

Vermoedelijke verkrachting in Overpoort geseponeerd: “Gebrek aan bewijzen” vrtnws

Verdachte en slachtoffer zijn verhoord en de camerabeelden geanalyseerd, maar dat leverde niks op.

Artikel van Radio 2Jurgen Eeckhout22 minBegin november werd een 18-jarig meisje aangetroffen op de trappen van een supermarkt in de Overpoortstraat in Gent. Ze was in shock en verklaarde dat ze zou verkracht geweest zijn in de toiletten van een café. Ze diende een klacht in bij de politie, die het samen met het parket erg serieus nam en een onderzoek startte.

Mogelijke verdachte snel gevondenHet onderzoek draaide echter op een sisser uit. "Er kon snel een mogelijke verdachte worden geïdentificeerd", legt het parket uit. "Zowel de verdachte als slachtoffer werden uitgebreid verhoord en camerabeelden werden grondig geanalyseerd. Op basis van het resultaat van het onderzoek heeft het parket geoordeeld om de klacht te seponeren bij gebrek aan bewijs."

Lire la suite: VRT NWS »

Typisch Tot wanneer er weer iemand vermoord wordt 🤔 Hoe kan dat nu ?

Tekort aan poetshulpen zwelt aan zegt Limburgse Poetsbureau: tot één jaar wachttijd en tal van vacaturesTekort aan poetshulpen zwelt aan zegt Limburgse Poetsbureau: tot één jaar wachttijd en tal van vacatures vrtnws Vanaf nu, misschien tijdelijk, enkel poetshulp voor mensen die dat echt nodig hebben. luiaardij is voor alle duidelijkheid geen argument. Maar ondertussen heeft u de administratiekosten wel reeds betaald,en krijgt u poetshulpen aangeboden die amper Nederlands praten. Als alle onderbetaalde jobs vandaag het werk neer leggen, ligt onze economie plat!

Instagram gaat experimenteren met betalende abonneesInstagram gaat influencers de mogelijkheid geven om betalende abonnementen aan te beiden aan hun fans. Dat heeft Instagram-baas Adam Mosseri woensdag aangekondigd. Eindelijk

Amerikaanse universiteit reikt 490 miljoen dollar uit aan slachtoffers van seksueel misbruikAmerikaanse universiteit reikt 490 miljoen dollar uit aan slachtoffers van seksueel misbruik vrtnws

Duits gerecht opent onderzoek naar fraude met coronabonussen door ministers van groene partijDe partijtop van Die Grünen zou onterecht coronabonussen van 1.500 euro hebben uitbetaald aan haar toppolitici. De groene vlek!!!!! In België wordt geen onderzoek gedaan. Normaalste zaak van de wereld hier… Zoals dit… er zalhier en daar wel een ‘zakcentje’ verdiend zijn door onze brave politici groen ….

BEKIJK - Ludiek protest in Nederland, cultuurhuizen openen volgens coronaregels als kapsalon of massagesalonBEKIJK - Ludiek protest in Nederland, cultuurhuizen openen volgens coronaregels als kapsalon of massagesalon vrtnws Heel wat creatiever dan de Vlaamse culturele calimero protesten o.l.v. stanycrets.

Scholen waarschuwen voor nieuwe drug in omloop: 'Snus klinkt knus maar dat is het niet'Scholen waarschuwen voor nieuwe drug in omloop: 'Snus klinkt knus maar dat is het niet' vrtnws en cannabis klinkt kattepis en dat is het ook niet. Met al die taksen op sigaretten is het normaal dat men iets anders zoekt zelfs cocaïne is goedkoper geworden . Maak het anders wat bekender?

Een vermoedelijke verkrachting die in november zou plaats gevonden hebben in een café in de Overpoortstraat krijgt geen gerechtelijk vervolg. "De klacht wordt geseponeerd bij gebrek aan bewijs", laat het parket weten. Artikel van Radio 2 Jurgen Eeckhout 22 min Begin november werd een 18-jarig meisje aangetroffen op de trappen van een supermarkt in de Overpoortstraat in Gent. Ze was in shock en verklaarde dat ze zou verkracht geweest zijn in de toiletten van een café. Ze diende een klacht in bij de politie, die het samen met het parket erg serieus nam en een onderzoek startte. Mogelijke verdachte snel gevonden Het onderzoek draaide echter op een sisser uit. "Er kon snel een mogelijke verdachte worden geïdentificeerd", legt het parket uit. "Zowel de verdachte als slachtoffer werden uitgebreid verhoord en camerabeelden werden grondig geanalyseerd. Op basis van het resultaat van het onderzoek heeft het parket geoordeeld om de klacht te seponeren bij gebrek aan bewijs." Eind vorig jaar kreeg de politie verschillende meldingen binnen van zedenfeiten in het Gentse. Dat leidde tot enkele protestmarsen, zowel in Gent als in Brussel. kasto80