Van Broadway-musicals tot dé componist van Disney-liedjes: wie is wonderkind Lin-Manuel Miranda?

Vrtnws

20-01-22 02:04:00

Van Broadway-musicals tot dé componist van Disney-liedjes: wie is wonderkind Lin-Manuel Miranda? vrtnws

Lire la suite: VRT NWS »

Of … hoe “het nieuws” verdoken reclamecampagnes zijn geworden …

Van Vormers rol tot de bewegingen van Amuzu: vijf tactische thema's van het afgelopen weekendDe nieuwe rol van Vormer bij ClubBrugge, de oplossingen van Amuzu bij rscanderlecht, ... Dat en nog veel meer in de tactische terugblik op het Jupiler Pro Leagueweekend.

Sportpaleis vraagt volledige heropening na eigen onderzoek: “Amper 0,1% van besmettingen kwam van bij ons”De Sportpaleis Groep is boos. Bij gebrek aan objectieve cijfers deden ze zelf onderzoek en dat geeft aan dat maar 0,11% van alle besmettingen van bij hen k... Vanwaar komen de besmettingen dan wel? De horeca? De Muntschouwburg? Het contact beroep? De school? De tuin? De Primark op de Meir? Het kantoor?

Van Quickenborne: ‘Hadden we toen systeem van terbeschikkingstelling gehad, was Dave De Kock wel opgevolgd’Dat Dave De Kock niet werd opgevolgd na zijn gevangenisstraf, roept veel vragen op. Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) wijst erop da... Bottom line, 'den doener' het niets gedaan. Clown. Had je die gevolgd kon die nog dat kind vermoorden of een ander. Het gaat niet over volgen maar over de lakse wetten hier en de lakse uitspraken voor zware criminelen. Als ik ooit eens 5 minuten tijd heb ....

Minister Van Quickenborne: “Hadden we toen systeem van terbeschikkingstelling gehad, was Dave De Kock wel opgevolgd”Dat Dave De Kock niet werd opgevolgd na zijn gevangenisstraf en mogelijk opnieuw een jong kind kon doden, roept veel vragen op. Minister van Justitie Vince... zoals altijd te weinig of te laat met als gevolg een vermoord kindje Moet zo iemand wel vrij komen ? Weg er mee met heel die politiek. Steek alles op kleine drugs criminelen cannabis vooral . grote jongens , Fraude , mensen niet opvolgen , ontsnappen uit de gevangenis. Spreekt altijd over meer gevangenissen. Legalisering cannabis.Heb je meer plaats. En hou u bezig met het juiste

Liesa Van der Aa maakt een charcuteriemusical over de absurde macht van de consumentLiesa Van der Aa presenteert met 'Entrecôte' het tweede deel van 'Court of Choice', een triptiek van de macht. Het is een luik vol charcuterie in een hagelwit slagerijdecor.

Minister Van Quickenborne over vrijlating Dave De Kock na dodelijke mishandeling van peuter: “Een absurde situatie”Minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) zegt dat justitie vandaag al beter uitgerust is om ex-gedetineerden beter op te volgen dan toen D... Sinds de zaak van moordenaar Dutroux Marc gingen ze justitie hervormen en straffen voor misdadigers zwaar maken en laten uitzitten en nu zegt joint minister Vincent Van Quickenborne dat er iets moet veranderen open vld was toen OOK aan de macht ! Hij moet ontslag nemen Nog altijd is er niets geleerd toen met de gruwelijke affaire van Dutroux!