• 43 sec. here
  • News: 21%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Kontich won de thuiswedstrijd tegen Vosselaar. Kontich kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. De uitploeg kwam niet verder dan een enkel doelpunt: 2-1.

Kontich nam een vroege voorsprong, toen Kurt Weuts scoorde na 21 minuten. Yarrith Kwik bracht in de 41ste minuut Kontich op 2-0. Seppe Smits pakte een gele kaart in de 45ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor Vosselaar werd in de 90ste minuut gemaakt door Kobe Stokmans.

In de volgende wedstrijd speelt Kontich op zaterdag 28 oktober om 20.30 uur bij Ternesse. Vosselaar ontvangt zondag 29 oktober om 14.30 uur Bevel.BinnenlandKontich won de thuiswedstrijd tegen Vosselaar. Kontich kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. De uitploeg kwam niet verder dan een enkel …Niets zo goed als voetbal op een zaterdagavond. Met een rijkgevuld programma waren veel doelpunten dan ook een zekerheid.

Het lokaal bestuur van Vosselaar reikt een helpende hand aan de carnavalsgroepen in de gemeente. Heel wat deelnemers vreesden voor het voortbestaan van de carnavalstoet omdat ze nog maar moeilijk …Na dertien succesvolle edities trekt Inge Daems , ex-uitbaatster van frituur Den Boog in Retie, de stekker uit Frietrock in Arendonk. “Emotioneel kan ik het niet meer aan.

/  🏆 12. in BE

Schuurmans scoort zeven keer voor Schoonbroek dat wint van Vosselaar BLodie Schuurmans sloeg 7 keer toe toen Schoonbroek Vosselaar B versloeg met 8-3 in de thuiswedstrijd. Sara Van Mechelen maakte ook een doelpunt voor Schoonbroek, voor Vosselaar B maakten Van Thillo en Van Tillo de doelpunten.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Inbrekers nemen elektrische fiets mee in KruisstraatDieven drongen zaterdag een woning in de Kruisstraat in Vosselaar binnen.

Kontich ontvangt ‘SDG Pioneer’-certificaat voor bijdragen aan duurzaamheidKontich is een van de zeven Vlaamse gemeenten die als eerste het ‘SDG Pioneer’-certificaat in ontvangst mogen nemen. Het is een erkenning voor de bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s).

Quinten Gebruers en Nick Kerkhofs boeken thuiszege op Kontich BLint B won zaterdag van Kontich B. Het duel eindigde na een ruststand van 1-1 in een zege voor de thuisploeg: 2-1.

Kontich B wint voor de vijfde keer na elkaarHet gaat goed met Kontich B, ook in het duel met Noorse B werd een zege behaald. De winst van vrijdag betekent de vijfde zege op rij voor Kontich B.

Claessens scoort vijf keer voor Kontich dat wint van HoveShauni Claessens sloeg 5 keer toe toen Kontich Hove versloeg met 6-1 in de thuiswedstrijd. Nora Van Goethem maakte ook een doelpunt voor Kontich, en Van Hissenhoven scoorde voor Hove.