• 📰 gva
  • 24 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Shauni Claessens sloeg 5 keer toe toen Kontich Hove versloeg met 6-1 in de thuiswedstrijd. Nora Van Goethem maakte ook een doelpunt voor Kontich, en Van Hissenhoven scoorde voor Hove.

Claessens opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Kontich voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Nora Van Goethem scoorde in de 7de minuut. Één minuut later bouwde Kontich de voorsprong uit naar 3-0 toen Claessens nog een keer de doelvrouw passeerde. Claessens bracht in de 22ste minuut de thuisploeg op 4-0 en maakte hiermee haar hattrick af. In de 25ste minuut verkleinde Marie Van Hissenhoven de achterstand voor Hove.

Twee dagen ravotten en spelen tijdens Avontuurlijk Hove: “Kinderen kunnen met hun ouders de boslympische spelen doen” In provinciale is het ook plezant, vraag dat maar aan de twee vrijwilligers die al vijftig jaar de bloemetjes buitenzetten bij Berg en Dal én dit weekend … in de bloemetjes werden gezet. Pechvogel …Om zijn verdienstelijke inwoners van 2023 te huldigen, gaat lokaal bestuur Hove op zoek naar Hovenaren die in aanmerkingen kunnen komen.

/  🏆 12. in BE

Dit is de gedoodverfde opvolger van Van Quickenborne als minister van JustitieOp acht maanden voor de verkiezingen moet Open Vld op zoek naar een nieuwe minister van Justitie. De meest genoemde naam is die van Vlaams Parlementslid Gwendolyn Rutten, al heeft zij ook veel tegenstanders.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Kontich B wint voor de vijfde keer na elkaarHet gaat goed met Kontich B, ook in het duel met Noorse B werd een zege behaald. De winst van vrijdag betekent de vijfde zege op rij voor Kontich B.

Kennissen van Luc Martens willen via de rechtbank geleend geld terugkrijgen van ex-ministerVoor de burgerlijke rechtbank van Kortrijk is het proces begonnen tegen Luc Martens.
La source: vrtnws - 🏆 3. / 68 Lire la suite »

Medewerker van justitiepaleis Charleroi aangehouden voor diefstal en verduistering van in beslag genomen voorwEen medewerker van de afdeling bewijsstukken van het justitiepaleis van Charleroi en zijn partner zijn aangehouden voor diefstal en verduistering van voorwerpen die door de rechtbanken in beslag waren genomen. De twee verdachten zijn voor de raadkamer verschenen en blijven in voorlopige hechtenis.

Misselijk van drank of van TrumpWie in BV-land of Hollywood vertoeft, op de rode loper of in de wandelgangen, komt al eens op bezoek in deze rubriek.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Europese boete van 13,4 miljoen euro voor kartel van farmabedrijvenZes farmabedrijven hebben tussen 2005 en 2019 prijsafspraken gemaakt over ingrediënten voor Buscopan, een geneesmiddel tegen buikkrampen.