• 21 sec. here

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Nieuwmoer won zondag het uitduel met Zandvliet. De wedstrijd eindigde op 1-3.

Nieuwmoer nam de leiding in de 38ste minuut via Roman Dexter Witting. Sven Laplanche bracht in de 42ste minuut Zandvliet op gelijke hoogte. Gaynio Aarts bracht Nieuwmoer in de 70ste minuut op voorsprong. Drie minuten later voerde Nieuwmoer de score verder op toen Aarts nog een keer de doelman passeerde.

Niets zo goed als voetbal op een zaterdagavond. Met een rijkgevuld programma waren veel doelpunten dan ook een zekerheid. Hieronder vind je een overzicht van de uitslagen en doelpuntenmakers van …Berendrecht speelde zaterdag gelijk in de uitwedstrijd tegen Lint: 1-1. Coen Vermeltfoort klopt David van der Poel in de sprint en wint Sluitingsprijs Putte-Kapellen: “Rusten? Nee, nu beginnen de strandraces”

/  🏆 12. in BE

Heibos boekt monsterzege op Zandvliet BHeibos boekte zaterdag een winst op Zandvliet B. Het werd maar liefst 5-0 voor de thuisploeg.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

SC Mechelen wint sensationeel duel met Brasschaat BSC Mechelen won zaterdag het uitduel met Brasschaat B. De wedstrijd eindigde op 2-5.

Hooikt wint duel met BonheidenHooikt won zaterdag het thuisduel met Bonheiden. De wedstrijd eindigde op 4-0.

Zege voor Broechem thuis tegen SC Mechelen BBroechem beleefde een doelpuntrijk duel met uiteindelijk een duidelijke zege op SC Mechelen B. Broechem scoorde een ongelooflijk aantal van veertien doelpunten en won het duel met 14-0.

Zege voor Bevel uit tegen Ik Dien BBevel beleefde een doelpuntrijk duel met uiteindelijk een duidelijke winst op Ik Dien B. Bevel maakte een ongelooflijk aantal van zestien doelpunten en won het duel met 0-16.