• 34 sec. here
  • News: 20%

Eerste Provinciale - Antwerpen Nouvelles

Voetbaluitslagen

FC De Kempen won zondag het uitduel tegen Mariekerke-Branst. In de eerste helft kwam de uitploeg op een 0-1-voorsprong, waarna FC De Kempen in de tweede helft uitliep naar 0-2.

FC De Kempen nam een vroege voorsprong, toen Chiel Swaans scoorde in de 10de minuut. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Murat Kocak bouwde in de 68ste minuut de marge uit voor FC De Kempen.

Het brandweerkorps van Kasterlee beschikt voortaan over een gloednieuwe bosbrandweerwagen. Het voertuig kan in de hulpverleningszone Taxandria en daarbuiten worden ingezet om natuurbranden beter te …De gemeenten Lille, Kasterlee, Zoersel en Zandhoven bezegelden vrijdag een samenwerkingsovereenkomst voor het gebruik van het nieuwe zwembad op de sportsite Balsakker in Lille. De inwoners en …

Op het terrein van de voormalige interieurzaak E.R. Meubelen langs de Poederleesteenweg in Lichtaart starten de werkzaamheden voor het gloednieuw bedrijvenpark Bayot. Tegen begin 2025 …Kunst met piemels en kussende mannen: Sanderjan maakt queer art in glas-in-lood

/  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Mariekerke-Branst wint met 1-2 van KontichIn de tweede helft nam Mariekerke-Branst de controle over het duel en won uiteindelijk met 1-2 van Kontich.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Mariekerke-Branst B verslaat Oxford Hemiksem B na hattrick SpiessensArn Spiessens maakte een hattrick voor Mariekerke-Branst B dat met 0-6 won van Oxford Hemiksem B in de uitwedstrijd. Emiel Hermans, Sonny Hovart en Yoni Saey scoorden de andere doelpunten voor de uitploeg.

Mariekerke-Branst en Retie delen de puntenThuisploeg Mariekerke-Branst en Retie deelden de punten in hun ontmoeting. De wedstrijd eindigde op 1-1.

Mariekerke-Branst wint van VosselaarMariekerke-Branst ging zondag met de winst aan de haal in de uitwedstrijd tegen Vosselaar. Het duel eindigde op 2-3.

Aartselaar B verliest uit met een doelpunt verschil van Mariekerke-Branst BHet was uiteindelijk Mariekerke-Branst B dat zondag thuis tegen Aartselaar B de wedstrijd won met 2-1.

Westmalle beëindigt reeks nederlagen met gelijkspel tegen FC De Kempen BHoewel er opnieuw niet gewonnen werd, beëindigde Westmalle zijn belabberde reeks van zes nederlagen op rij. In de thuiswedstrijd tegen FC De Kempen B werd zondag met 2-2 gelijkgespeeld.